PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU VARĂ!

Ochelari de soare cu 30% mai ieftini
VERIFICĂ

Fi inteligent

Livrare gratuita pe tot parcursul anului
VERIFICĂ

Ochelari de soare bărbați Ray-Ban

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 505

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 505

Pagina
pe pagina

Ochelari de soare Ray-Ban pentru bărbați

Cauți o pereche grozavă de ochelari de soare? Nu puteai să ajungi într-un loc mai bun! Ray-Ban este un producător legendar de rame și lentile cu filtrare UV. Această companie americană emblematică a dezvoltat soluții inovatoare care sunt încă utilizate pe scară largă în industria optică și astăzi. Le datorăm Ray-Ban, printre altele, Aviator atemporale și Wayfarers confortabili. Aceste alegeri clasice au devenit un element de bază în modă, iar modelele emblematice sunt râvnite de mulți bărbați.

Ray-Ban - ochelari de soare emblematici

Ochelarii de soare pentru bărbați Ray-Ban sunt unul dintre cele mai prestigioase și funcționale accesorii. Bărbații care optează pentru un model cu celebrul logo câștigă un accesoriu la modă și un instrument care le va proteja ochii de radiațiile UV nocive. Marca oferă, printre altele, opțiuni cu acoperire antireflex, polarizare și lentile cu oglindă. Ray-Ban acordă o atenție deosebită eficacității și confortului ochelarilor de soare produși. În anii 1930, compania a brevetat lentile și rame pentru piloții armatei americane. Design-urile lor erau atât de bune încât ochelarii de soare au ajuns și la o gamă largă de clienți individuali. Astăzi, bărbații stilați nu își pot imagina viața de zi cu zi fără aceste accesorii fiabile și confortabile.

Ochelari de soare pentru bărbați Ray-Ban în stilul vedetelor de cinema

Alegerea ochelarilor de soare potriviți depinde de preferințele și tipul aspectului unui bărbat. Deoarece fiecare client are cerințe diferite, Ray-Ban a pregătit o colecție diversă de rame. Bărbații pot alege între modele minimaliste în negru, rame colorate în stil vacanță și lentile atrăgătoare cu reflexii în oglindă. Design-urile companiei americane s-au dovedit a fi atât de unice, încât până și cele mai mari vedete de cinema au început să le caute. Aviatorii iconici și Wayfarers pot fi găsiți în multe filme de acțiune de la Hollywood și pe covorul roșu. Accesoriile cu sigla Ray-Ban atrag întotdeauna atenția. Bărbații care vor să strălucească în companie pot opta, de exemplu, pentru lentile rotunde înconjurate de o ramă aurie - combinația spectaculoasă este asociată cu luxul și eleganța.

Marca Ray-Ban pentru iubitorii de cea mai înaltă calitate

Ochelarii de soare pentru bărbați Ray-Ban sunt un accesoriu care își va însoți proprietarul timp de mulți ani. Fiecare element al acestor rame și lentile este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, care prezintă o rezistență extraordinară la distorsiuni și încântă prin ușurință și confort de utilizare. Propunerile Ray-Ban au fost concepute pentru a supraviețui în condiții dure. Ele sunt purtate de bunăvoie de alergători, șoferi profesioniști sau persoane care fac muncă fizică solicitantă. Merită să fim atenți la filtrul încorporat, care protejează ochii de efectele radiațiilor UV și neutralizează strălucirea care provoacă disconfort și ne obligă să strâmbăm ochii.

Ochelari de soare clasici pentru bărbați din oferta Ray-Ban

Designul clasic este un semn distinctiv al mărcii Ray-Ban. Ochelarii de soare în formă caracteristică de aviator au câștigat recunoaștere și aclamație în întreaga lume. Aviatorii emblematici care poartă emblema legendarei companii sunt disponibile în mai multe culori. Fanii clasicilor vor alege lentile negre, bleumarin sau verde închis. Barbatii care cauta ochelari de soare unici pot opta pentru un model cu lentile mov. Clasicismul rezistă schimbărilor dinamice ale tendințelor și rămâne la modă mulți ani. Alegând aviatorii emblematici Ray-Ban, obțineți certitudinea că accesoriul achiziționat va fi la modă pentru cel puțin câteva sezoane viitoare.

Vezi ochelarii Ray-Ban individuali: