Lentile de contact SofLens

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina

Lentilele de contact SofLens

Firma Bausch&Lomb are în oferta ei, printre altele, o gamă largă cu lentile de contact, cu diferite perioade de utilizare. Toate lentilele de cotact ale acestei mărci se regăsesc denumirea lentilelor de contact SofLens.

Descrierea lentilelor de contact SofLens

Lentilele de contact SofLens oferă un confortul vizual optim pe toată durata zilei. Ele sunt concepute pentru utilizarea doar pe timpul zilei. Datorită utilizării în producerea lor a meterialului unic lenticular, lentilele preiau perfect forma anatomică a ochiului. Avantajul lor constă în materialul folosit, care minimalizează depunerea de depozite de proteină pe suprafața lentilei și, în plus, facilitează procesul de îngrijire zilnică, atât timp cât este necesar. Lentilele de contact SofLens fac ca fiecare utilizator în parte să fie capabil să uite de problemele de vedere.

În plus, ele sunt extrem de confortabile, durabile și oferă o vedere impecabilă. Se poate sublinia că lentilele de contact SofLens garantează vederea la distanță. Au o optică sferică care oferă o acutate vizuală clară, cristalină. Chiar și în condiții de lumină slabă, lentilele de contact SofLens vor oferi o calitate perfectă a vederii în mod direct. Ele generează confort zilnic maxim fiecărui utilizator.

Construcția modernă a lentilelor de contact SofLens conduce la creșterea gradului de hidratare a ochilor pentru mult timp, aspect care înlătură rapid efectele neplacute ale uscăciunii oculare chiar și după purtarea lentilelor 12 ore pe zi. Nu este de neglijat nici faptul lentilele de contact SofLens sunt foarte confortabile la utilizare. Fiecare lentilă se află închise într-o cutiuță ermetică și sunt foarte ușor de utilizat. Lentilele de contact SofLens sunt produse din material pe bază de hidrogel - Polymacon, cu un conținut ridicat de apă. Acesta crește confortul din timpul utilizării lentilelor de contact. Polymacon face parte din grupa materialelor cu hidratare scăzută, non-ionic, ceea ce înseamnă că lentilele de contact SofLens devin mai rezistente la depunerea depozitelor pe suprafață a diferitelor murdării, inclusiv depozite de proteină. Lentilele de contact Bausch&Lomb, marca SofLens sunt unele dintre cele mai subțiri lentile de contact din lume, așadar o putere mare de permaebilitate la oxigen. Au fost proiectate în așa fel încât să permită aplicarea corectă a fiecărui utilizator.

 • Ce tip de lentile sunt lentilele de contact Soflens?

  Lentilele de contact Soflens fac parte din categorie de articole optice de unică folosință sau lunare, produce de către renumitul concern german Bausch & Lomb. Mai exact, ele sunt destinate folosirii zilnice, prevenind riscul contractării agenților patogeni sau a factorilor alergeni. Lentilele lunare sunt destinate purtării exclusive pe durata zilei timp de 30 de zile, după care se înlocuiesc cu o pereche nouă. Oferă un confort optim pe toată durata folosirii lor, sunt durabile și asigură o vedere impecabilă. Construcția modernă a lentilelor de contact SofLens conduce la creșterea gradului de hidratare a ochilor pentru mult timp, aspect care înlătură rapid efectele neplacute ale uscăciunii oculare chiar și după purtarea lentilelor 12 ore pe zi.

 • Când să folosești o pereche de lentile de contact Soflens?

  Alegerea și folosirea unei perechi de lentile de contact Soflens sunt indicate după un consult oftalmologic de rutină efectuat în prealabil, în urma căruia vei obține prescripția pe baza căreia vei procesa comanda. Lentilele de contact SofLens sunt adresate tuturor pacienților cu probleme de vedere care doresc să beneficieze de un grad de confort ridicat în timpul folosirii folosirii lentilelor de contact. Mai mult, sunt indicate purtătorilor cu astigmatism sau prezbiopie. Nu contează prea mult natura afecțiunii oculare, cert este că lentilele de contact SofLens oferă fiecărui pacient garanția unei vizibilități perfecte, indiferent de condițiile de mediu.

 • Cui sunt recomandate lentilele de contact SofLens?

  Lentilele de contact SofLens sunt adresate tuturor pacienților cu probleme de vedere care doresc să beneficieze de un grad de confort ridicat în timpul folosirii folosirii lentilelor de contact. Mai mult, sunt indicate purtătorilor cu astigmatism sau prezbiopie. Nu contează prea mult natura afecțiunii oculare, cert este că lentilele de contact SofLens oferă fiecărui pacient garanția unei vizibilități perfecte, indiferent de condițiile de mediu.

Cele mai cunoscute lentile de contact SofLens

Companiei SofLens îi este atribuită o gamă completă de lentile de contact printre care se numără:

 • SofLens 59 - acestea sunt lentile de contact moi concepute pentru a fi purtate pe o periodă de 30 de zile pe timpul zilei. Se potrivesc perfect cu forma anatomică a ochiului. Materialul unic al lentilelor de contact minimalizează depunerea de depozitare și ușurează îngrijirea.
 • SofLens Toric - lentile de contact torice cu denumirea veche SofLens 66 Toric. Noua denumire este Soflens for Astigmatism, destinate persoanelor care suferă de astigmatism.
 • SofLens Daily Disposable Toric for Astigmatism - lentile de contact de unică folosință fabricat special pentru persoanele cu astigmatism. Ele au fost proiectate pentru a oferi o mai bună corecție și, în același timp, asigură un confort maxim pe toată durata purtării lor.
 • Soflens Daily Disposable - lentile de contact de unică folosință, reprezintă cel mai nou prrodus al firmei Bausch&Lomb. Sunt create pentru persoanele care doresc un maxim de confort pe durata întregii zile. Elementele optice asferice ale lentilele de contact ajută la crearea unei vizibilități ideale chiar și în condiții de lumină slabă.
 • SofLens 38 - lentile de contact concepute pentru schimbarea lunară. Acestea sunt produse din trei curbe, astfel încât este foarte ușor să se potrivească pe orice ochi.

Lentile marca SofLens

Lentilele de contact SofLens oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de Bausch & Lomb, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: