Ochelari de vedere dama Aviator

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 41

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 41

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere aviator pentru femei

Aviatorii clasici sunt asociați în primul rând cu lentilele emblematice, care blochează soarele, purtate de vedetele filmelor de acțiune. Ele simbolizau masculinitatea și curajul, dar de ceva timp îi admirăm într-o cu totul altă lumină. Emblematicii aviatori și-au făcut loc și în moda feminină. Merită să acordați o atenție deosebită aviatorilor în varianta cu prescripție medicală - este o propunere extraordinară, caracteristică, care accentuează minunat frumusețea naturală a femeilor de toate vârstele.

Aviators - Ochelari de vedere pentru femei elegante

Ochelarii devedere Aviator au devenit un model de cadru iconic care ocupă un loc important în modă. De unde imensa lor popularitate? Secretul aviatorilor constă în forma lor clasică, care iese în evidență față de propunerile obișnuite, geometrice. Lentila curbată ușor optimizează câmpul vizual, făcând purtarea Aviators excepțional de confortabilă și practică. Femeile adoră acest model de cadru atemporal pentru designul său unic. Caracterul sportiv dar elegant al ramelor oferă posibilități nelimitate de stil. Accesoriul iconic poate fi folosit ca parte a unei ținute informale sau ca o componentă a unui look smart casual.

Fiecare femeie arată bine în aviatori?

Ochelarii de vedere aviator se potrivesc femeilor de diferite tipuri de frumusețe sau forme ale feței. Se crede că arată cel mai bine la doamnele cu fețe ovale, triunghiulare sau dreptunghiulare. Ramele rotunjite întineresc, netezesc vizual ridurile și ne fac să arătăm odihniți și fericiți. Pot purta și femeile cu fața rotundă Aviators? Bineînțeles, dar în cazul lor, trebuie avută o mai mare precauție atunci când alegeți modelul potrivit. Aviatorii sunt recomandati in special fetelor si clientilor adulti care apreciaza o eleganta sportiva, relaxata. Forma lor originală atrage o atenție deosebită asupra ochilor noștri, astfel încât proprietarul unor astfel de rame se simte respectat și apreciat.

Vezi ochelarii Aviator individuali: