Lentile torice

Vizualizare ca Grila Lista

29 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

29 Articole

pe pagina

Lentile de contact torice

Astigmatismul este considerată de către specialiști drept una dintre cele mai grave afecțiuni oftalmologuice iar pentru a obține o corecție rapidă se recomanda utilizarea ochelarilor de de vedere convenționali cu lentile cilindrice. Cu toate acestea, persoanele diagnosticate cu astigmatism mai au la dispoziție și o altă opțiune de corecție, și anume aceștia pot apela cu maximă încredere la perfomanțele unei perechi de lentile de contact torice.

Ce sunt lentilele de contact?

Lentilele de contact torice corectează eficient astigmatismul și facilitează un grad ridicat de confort. Lentilele de contact torice sunt percepute ca fiind o alternativă practică pentru renunțarea la folosirea ochelarilor de vederea, mai ales prin prisma fapulului că ajută persoanele cu astigmatism sa capete o vedere excelenta. Producatorii de lentile de contact torice.

Avantajele lentilelor de contact torice

Lentilele de contact torice permit pacienților cu miopie și presbipie sa obțina un grad de vedere excepțional. Ele se dovedesc extrem de confortabile, însă necesită o îngrijire zilnică, pentru a curăța lentilele prin punerea lor într-o soluție adecvată pentru lentilele de contact.

 • La ce sunt folosite lentilele de contact torice?

  Lentilele de contact torice sunt un sortiment de lentile asferice destinate corectării diferitelor forme de astigmatism. Deci, ele sunt recomandate persoanelor astigmatice pentru un plus de confort și hidratare aduse ochilor. În afară de dioptria sferică, raza de curbură și diametru, aceste lentile mai au ca parametri specifici axa și cilindrul. Astigmatismul este, de obicei, cauzat de o curbură neregulată a corneei care trebuie corectată pentru a avea o vedere clară. Așa că nu mai sta pe gânduri și mergi la un consult de rutină la medicul oftalmolog ori de câte ori observe că nu mai focalizezi bine cu perechea de lentile pe care o porți.

 • Cine poate utiliza lentile de contact torice?

  Lentilele de contact torice sunt indicate persoanelor care au fost diagnosticate cu astigmatism. Ele trebuie purtate pretutindeni: la locul de muncă, atunci când călătorești ori practici sportul tău favorit. Mai mult decât atât, lentilele de contact torice sunt recomandate pentru sportivi, actori și persoane active angajate în mai multe tipuri de acțiuni de divertisment a caror activitate ar avea de suferit de pe urma întrebuințării ochelarilor de vedere.

  Lentilele de contact torice sunt recomandate prin excelență persoanelor diagnosticate cu astigmatism de către medicul oftalmolog. Mai mult decât atât, lentilele de contact torice sunt recomandate pentru sportivi, actori și persoane active angajate în mai multe tipuri de acțiuni divertisment a căror activitate ar avea de suferit de pe urma întrebuințării ochelarilor de vedere.

 • Lentilele de contact torice necesită îngrijire specială?

  Evident de da. Lentilele de contact torice, asemenea celor sferice, sunt supuse unei proceduri extrem de riguroase de întreținere la finalul fiecărei zile de purtare. Acest proces include curățarea, dezinfectarea și clătirea atentă a suprafeței lentilei, cu ajutorul unor soluții multifuncționale sau pe bază de peroxid de hidrogen. Ulterior, acestea se depoziteaza, timp de minim 6-8 ore, în cadrul unor recipiente speciale, denumite lenscase, de unde se vor scoate ca noi, in dimineața următoare și se vor utiliza în aceleași condiții ca ziua precedentă. Procedul de întreținere a lentilelor de contact are ca principal obiectiv îndepărtarea particulelor de murdările și a microorganismelor cu potențial patogen.

Modele de lentile de contact torice

Lentilele de contact torice sunt disponibile pentru persoanele confirmate cu miopie sau cu presbiopie.

Cele mai vândute mărci lentile de contact torice

Lentilele de contact torice sunt produse și vândute de către cei mai recunoscuți prosucători de accesorii oftalmologice, cum ar fi: