Ochelari pentru condus

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 5152

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 5152

Pagina
pe pagina

Ochelari pentru șoferi

Mulți șoferi nu știu că unii ochelari de vedere sunt complet nepotriviți pentru conducere. Orele lungi la volan ne pot încorda ochii. Ochelarii neadecvați pot provoca o oboseală mai rapidă a ochilor, afectând astfel vederea corectă și expunându-vă la pericole. Cum să alegi ochelarii potriviți pentru conducere?

Ochelari de vedere cu strat antireflex

Un șofer trebuie să rămână vigilent în orice moment. Acest lucru nu este întotdeauna ușor, deoarece luminile orbitoare ale mașinilor care se apropie ne pot afecta temporar percepția asupra mediului. De aceea, merită să optezi pentru ochelari de vedere cu strat antireflex. În timpul călătoriilor lungi cu mașina, ne așteaptă diverse pericole. Șoferii responsabili ar trebui să se asigure că sunt pe deplin atenți la volan. Doar o persoană odihnită poate reacționa la timp atunci când pe drum se află un obiect care trebuie evitat rapid.

Învelișul antireflex este un înveliș pe ochelari din materiale speciale care îndepărtează reflexiile luminii (orbire sau reflexii). Reflexele luminii afectează confortul vizual și pentru șoferi pot reprezenta un pericol grav. În ochelarii fără înveliș antireflex, sunt reflectate mai multe lumini de la mașini care vin din direcția opusă. Pe vreme ploioasă, acest lucru este confuz pentru șofer și îngreunează foarte mult conducerea. De aceea, merită să alegeți ochelari cu un strat antireflex pentru condus.

Ochelari de vedere cu acoperire Blue Blocker

Din păcate, ochii noștri obosesc foarte repede - motivul principal pentru aceasta este lumina albastră emisă de dispozitivele electronice și lumina soarelui. Conducerea în condiții meteorologice bune ne va face ochii uscați, iar sub pleoape va apărea o senzație de arsură. Cel mai bun mod de a neutraliza lumina albastră dăunătoare este cu ochelari de vedere cu un strat Blue Blocker. O astfel de soluție oferă percepția naturală a culorii, elimină reflexiile luminii și reduce oboseala ochilor. Anti-reflex și Blue Blocker sunt soluții similare și practic doar astfel de modele ar trebui luate în considerare de șoferi.

Învelișul Blue Blocker neutralizează lumina albastră, care ajunge în exces la ochi atunci când lucrați cu dispozitive electronice sau când conduceți o mașină. Prea multă lumină albastră care ajunge la ochi provoacă oboseală, iritare și uscăciune a ochilor, precum și dureri de cap. Pentru șoferii profesioniști care își petrec cea mai mare parte a timpului la volan, ochelarii cu un strat Blue Blocker vor fi o soluție sigură și utilă. Datorită stratului Blue Blocker:

  • ai o vedere de contrast mai bună, astfel încât ochii tăi obosesc mai puțin;
  • vezi culorile mai precis și mai natural;
  • vezi imaginea mai clar;
  • reflexiile luminii nu vă perturbă vederea.

Ce să țineți cont atunci când alegeți ochelari pentru șoferi?

Nu contează dacă ești șofer profesionist sau te urci doar la volan atunci când trebuie să ajungi la serviciu sau să faci comisioane. Fiecare persoană care conduce un vehicul și are o problemă de vedere diagnosticată ar trebui să investească în ochelari pentru șoferi cu un strat Blue Blocker. Această soluție este utilă atât ziua, când ochii suferă de soare, cât și noaptea, când cel mai mare dușman al nostru sunt luminile vehiculelor care vin din cealaltă parte. Acoperirea avansată din punct de vedere tehnologic luminează ușor imaginea și susține vederea în condiții meteorologice dificile, cum ar fi ceață sau ploi. Amintiți-vă că ochelarii care vă însoțesc în timpul conducerii ar trebui să fie confortabili. Alege un model care se potrivește bine cu anatomia ta - nu te apasă pe nas și pe tâmple, dar nici nu alunecă de pe față.

Ochelari de vedere eleganti și confortabili pentru șoferi

Ochelarii pentru conducere vă pot servi și atunci când coborâți din mașină. Asigurați-vă că ramele arată bine și se potrivesc cu caracterul și stilul dvs. unic. Preferi accesoriile clasice? Poate vă vor plăcea propunerile elegante, dreptunghiulare sau ovale într-o culoare discretă. Șoferii aleg adesea rame negre, gri sau bej, care adaugă seriozitate și se potrivesc fiecărei ocazii. În oferta magazinului Kodano.ro, veți găsi multe modele unice de ochelari de vedere pentru șoferi. Acordați atenție ramelor subtile, bordeaux, tip ochi de pisică, care vor atrage femeile, precum și ochelarii fără ramă din ce în ce mai populari. O astfel de propunere discretă este populară atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor care preferă accesoriile minimaliste.

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de scopul lor: