PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU VARĂ!

Ochelari de soare cu 30% mai ieftini
VERIFICĂ

Fi inteligent

Livrare gratuita pe tot parcursul anului
VERIFICĂ

Ochelari de soare femei

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 1992

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 1992

Pagina
pe pagina

Ochelari de soare pentru femei

Vremurile în care ochelarii de soare erau necesari doar pentru protecția practică împotriva soarelui au dispărut. Ochelarii de soare moderni sunt menționați, pe de o parte, să ofere un confort maxim pe vreme însorită - fără mijire și clipire frecventă, iar pe de altă parte, să îmbunătățească un stil atent selectat. Doamnele știu asta cel mai bine.

O varietate de ochelari de soare pentru femei

Ținând cont de dvs. - diferitele nevoi și așteptări ale dvs. de ochelari - am creat o categorie separată de ochelari de soare pentru femei. Aici vei gasi ochelari intr-o gama larga de preturi, in diverse forme, culori si marimi, de la branduri din ce in ce mai putin cunoscute, inclusiv cele mai renumite, precum Ray-Ban, Dolce&Gabbana sau Emporio Armani, precum si mai putin recunoscuti. cele, dar oferind rame solide. Exemplu? Mărcile Belutti și Moretti. Și acestea nu sunt toate caracteristicile care disting un ochelari de altul.

Am pregatit pentru tine:

  • atât ochelari de soare din plastic, policarbonat, metal și lemn,
  • ochelari rotunzi, dreptunghiulari, ovali și modele Wayfarer, ochi de pisică și aviator,
  • ochelari de soare pe sfoară, cu cadru complet și așa-numiții ochelari patentați,
  • cu diferite tipuri de lentile: monocolor, gradient, oglindă și fotocromatice,
  • cu filtre UV la mai multe niveluri, de la 0 la 3.

Ochelari de soare moderni si retro pentru femei

La Optilen.ro găsești cu ușurință ochelarii de vis moderni și retro. Cele care pot fi asortate oricărui stil: elegante și de zi cu zi, croite și lejer, mai degrabă stil streetwear. Genul pe care îl poți purta la plajă, la oraș sau chiar la un eveniment oficial. Cele cu care vei călători zeci de kilometri și cu care te poți întinde câteva ore pe nisip. În plus, oferim ochelari cu filtre UV de înaltă clasă - înalți pentru cei mai sensibili ochi și standard, potriviti pentru majoritatea situațiilor. Ochii tăi sunt în siguranță cu ei. Vederea ta nu are de suferit și te poți bucura de timpul tău fără a mișca ochi inconfortabil.

Vezi alți ochelari de damă:

Vedeți alte tipuri de ochelari de soare în funcție de grupul țintă: