Lentile de contact ACUVUE®

Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina

Lentile de contact ACUVUE®

Dintre marii producători de lentile de contact, merită cu siguranță să acorzi atenție sporită firmei Johnson&Johnson, lider nu doar pe piața de profil oftalmologic, dar și în domeniul cosmeticelor. Renumitul concern american este cel care facilitat lansarea pe piață a familiei de lentile de contact ACUVUE®. Lentilele de contact ACUVUE® ocupă prima poziție în rândul lentilelor de contact moi de unică folosință. În plus, din sfera lentilelor de contact ACUVUE® fac parte și modele de lentile de contact pentru purtare extinsă, cât și lentile de contact colorate. Fiecare pacient care vrea să-și corecteze problemele de vedere prin intermediul lentilelor de contact din sfera ACUVUE® are la dispoziție un set de accesorii medicale corespunzătoare afecțiunii cu caree a fost diagnosticat.

Care sunt caracteristicile lentilelor de contact ACUVUE®?

Familia lentilelor de contact ACUVUE® este compusă din lentile de contact care asigură confort de durată lungă, sunt ușor de folosit și oferă o vedere clară. La fabricarea lentilelor, tehnicienii Johnson&Johnson recurg la tehnici de ultimă generație, grație cărora lentilele se remarcă printr-un nivel ridicat de hidratare și o permeabilitate crescută la oxigen. Sistemul Hydraclear asigură ochilor hidratarea completă. Lentilele de contact ACUVUE® sunt fabricate într-o secție a firmei Johnson&Johnson Vision Care VISTAKON al cărui sediu se află în Jacksonville, Florida. ACUVUE® este un lider mondial pe piața lentilelor de contact moi.

Cui sunt recomandate lentilele de contact ACUVUE®?

Lentilele de contact ACUVUE® sunt concepute,atât pentru pacientii cu miopie, cât și pentru cei cu presbiopie. Puteți regăsi în stoc diferite dioptrii și modele! Lentilele de contact ACUVUE® îndeplinesc,de asemenea, exigențele acelor clienți vizează o transformare imediată a culorii, dar și o profunzime deosebită ochilor. Lentilele de contact ACUVUE® se pretează persoanelor care poartă lentile de contact ocazional și, în rest, folosesc ochelarii de vedere în mod regulat. Pe de altă parte, lentilele de contact ACUVUE® sunt utile, de asemenea, și persoanelor care se gândesc la folosirea lor zilnică.

  • Ce tipuri de lentile de contact poți achiziționa sub brand ACUVUE®?

    Acuvue este o marcă de lentile de contact zilnice sau cu înlocuire lunară, care oferă un plus de hidratare și umiditate. Acestea sunt echipate cu filtru protector UV, ceea ce le face preferate în rândul purtătorilor de lentile de contact. Acuvue propune clienților săi: 1-DAY ACUVUE® TruEye®, 1-DAY ACUVUE® MOIST, recomandate persoanelor alergice, celor care suferă de sindromul ochiului uscat, cât și celor care intenționează să utilizeze alternativ, lentile de contact și ochelari de vedere. ACUVUE® OASYS este marca cea mai cunoscută de lentile bi-lunare, iar pentru astigmatism, specialiștii recomandă ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM, și, respectiv, 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM.

  • Ce diferențiază lentilele ACUVUE® de alte mărci de lentile?

    Spre deosebire de alte mărci de lentile de contact, ACUVUE® sunt considerate cele mai bune lentile de contact pentru ochii uscați și sensibili.Ochii uscați sunt o problemă frecventă pentru purtătorii de lentile. Ele dispun de tehnologia HydraLuxe, care îți asigură confort, prospețime, mai ales pentru cei cu alergii sau sensibilitate oculară. Agenții de lubrifiere asigură o utilizare naturală și în siguranță și îmbunătățesc filmul lacrimal natural. ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile de contact de unică folosință, fiind cea mai sănătoasă opțiune pentru purtătorii de lentile. Ele sunt produse de compania Johnson & Johnson. Ele conțin și filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din cele UVB. Însă acoperă o parte a ochilor, prin urmare este indicat să porți ochelari de soare

Cele mai cunoscute produse ACUVUE®

Marca ACUVUE® oferă clienților o gamă completă cu lentile de contac, după cum urmează:

Lentile de contact de unică folosință:
  • 1-DAY ACUVUE® MOIST - combină libertatea și confortul de lungă durată cu comoditatea întrebuințării lentilelor de contact de unică folosință.

Lentile de contact pentru purtare extinsă:

  • ACUVUE® OASYS - lentile de contact cu înlocuire la două săptămâni ce folosesc aportul tehnologiei Hydraclear Plus, pentru un plus de hidratare și umiditate.

Lentile de contact pentru persoanele cu astigmatism: