#Super confortabil #bioview Daily

Simțiți un confort excepțional
Verificati

Reduceri!

Toate ramele -70%
Verificati

Lentile zilnice

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 80

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 80

Pagina
pe pagina

Lentile de contact zilnice

Lentilele de contact zilnice devin o alternativă viabilă pentru persoanele diagnosticate cu afecțiuni ocularecare își doresc să renunțe la clasicii ochelari de vedere din mai multe motive. Lentilele de contact de unică folosință prezzintă o serie de avantaje dovedite științific. Un prim astfel de avantaj al lentilelor de contact zilnice constă în faptul că sunt aproape imperceptibile, nu deranjează ochiul și asigură o vedere completă și clară tuturor utilizatorilor. Mai mult decât atât, lentilele de contact zilnice sunt extrem de confortabile pentru purtătorii de corecții optice care practică sporturi de performanță. Lentilele de contact zilnice merită o atenție deosebită, fiind supuse unei cerințe mari în rândul purtătorilor de lentile de contact.

Ce sunt lentilele de contact zilnice?

După cum sugerează și numele, lentilele de contact zilnice sunt lentile de contact destinate unei singure utilizări. Lentilele de contact sunt extrem de confortabile, deoarece nu au nevoie de respectarea unor reguli de îngrijire zilnică pentru a le dezinfecta și a le curăța. De aceea, aceste accesorii nu generează costuri suplimentare alocate achiziției de soluții speciale de îngrijire. Aceste lentile de contact sunt utilizate frecvent la ocazii speciale, cum ar fi înotul, participarea la petreceri în cluburi organizate sau în cazul practicării unor anumite tipuri de activități sportive. Lentilele de contact zilnice sunt recomandate purtătorilor care prezintă sensibilitate crescută sau alergii la soluții de îngrijire lentile de contact.

Avantajele lentilelor de contact zilnice

Primele perechi de lentile de contact zilnice au lansate în 1995, fiind considerate un element revoluționar care destinat purtătorilor de corecții optice cu scopul de a reduce riscul de infecții oculare și pentru asigurarea sănătății funcției vizuale. Lentilele de contact zilnice fac parte din categoria accesoriilor oftalmologice moi fabricate din material hidrofil permeabil, care hidratează ochii într-un mod adecvat și care reduce orice risc de contractare a infecțiilor oculare sau de apariție a vederii încețoșate ca efect al utilizării prelungite a lentilelor de contact si a colectării depozitelor proteice de pe suprafața acestora. Lentilele de contact zilnice nu necesitî respectare meticuloasă a regulilor de îngrijre impuse de către producători, deoarece ele se vor arunca imediat după îndepărtarea lor la finalul zilei. A doua zi, purtătorul va repeta aceeași procedura descrisă anterior, dar cu o nouă pereche de lentile de contact.

 • Cum se folosesc lentilele de contact zilnice?

  După cum sugerează și numele, lentilele de contact zilnice sunt lentile de contact destinate unei singure utilizări. Lentilele de contact sunt extrem de confortabile, deoarece nu au nevoie de respectarea unor reguli de îngrijire zilnică pentru a le dezinfecta și a le curăța. De aceea, aceste accesorii nu generează costuri suplimentare alocate achiziției de soluții speciale de îngrijire. Aceste lentile de contact sunt utilizate frecvent la ocazii speciale, cum ar fi înotul, participarea la petreceri în cluburi organizate sau în cazul practicării unor anumite tipuri de activități sportive.

 • Cine poate utiliza lentile de contact zilnice?

  Datorită confortului lor sporit pe care îl oferă, lentilele de contact zilnice sunt recomandate practicanților de activități sportive și de sporturi de performanță, cât și utilizatorilor care își propun să renunțe la purtarea ochelarilor de vedere. Lentilele de contact zilnice sunt folosite, de regulă, de către înotători profesioniști și amatori. Lentilele de contact zilnice sunt, de asemenea, recomandate sportivilor si persoanelor care merg de multe ori in cluburi aglomerate. Lentilele de contact cosmetice sunt un alt tip de accesorii medicale cu utilizare zilnică proiectate pentru transfomarea imediată a culorii ochilor utilizatorului.

  Datorită confortului lor sporit pe care îl oferă, lentilele de contact zilnice sunt recomandate practicanților de activități sportive și de sporturi de performanță, cât și utilizatorilor care își propun să renunțe la purtarea ochelarilor de vedere. Lentilele de contact zilnice sunt folosite, de regulă, de către înotători profesioniști și amatori. Lentilele de contact zilnice sunt, de asemenea, recomandate sportivilor si persoanelor care merg de multe ori in cluburi aglomerate. Lentilele de contact cosmetice sunt un alt tip de accesorii medicale cu utilizare zilnică proiectate pentru transfomarea imediată a culorii ochilor utilizatorului. Lentilele de contact cosmetice sunt recomandate în cazul unor evenimente speciale, cum ar fi Ajunul Anului Nou sau al unui eveniment important, cum ar fi o nuntă sau o zi aniversară.

 • Lentilele de contact zilnice necesită îngrijire specială?

  Fiind destinate utilizării și înlocuirii lor zilnice, aceste sortimente de articole medicale optice nu necesită respectarea unui proces special de îngrijire zilnică. La finalul zilei, după utilizare, se aruncă, iar în dimineața zilei următoare vei purta o pereche de lentile nou-nouțe. Prin urmare, acestea sunt un sortiment de accesorii medicale oftalmologice extrem de practice și confortabile, indiferent ca practici activități sportive, călătorești des cu avionul sau ai un program extrem de încarcat pe durata întregii zile, așa încât nu îți permiți, sub nicio formă, să îți mai dedici suplimentar timp pentru întreținerea lentilelor.

Care sunt cele mai renumite mărci lentile de contact de zi cu zi

Cele mai cunoscute și comercializate mărci de lentile de contact zilnice sunt: