Lentile de contact PureVision

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina

Lentile de contact PureVision

Compania germană Bausch&Lomb este considerată de către specialiști dreptul unul dintre liderii mondiali pe piața lentilelor de contact si a acesoriilor aferente. De foarte mulți ani, celebrul concern german deține o poziție stabilă în topul producătorilor de lentile de contact și este preferată de milioane de purtători ai accesoriilor medicale oftalmologice din întreaga lume. Lentilele de contact Bauch&Lomb se caracterizează, spre deosebire de alte categorii de lentile, prin gradul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen. De aceea, au ajuns unele dintre cele mai populare lentile în rândul persoanelor de diferite vârste care au nevoie de corecție optică. Producătorul german, lentilelor de contact Bausch&Lomb, este deținătorul licenței de punere în piață pentru îndrăgitele lentilele de contact PureVision.

Particularitățile lentilelor de contact PureVision

Lentilele de contact PureVision sunt fabricate îndeosebi din materiale hidrofile de ultimă generație pe bază de silicon-hidrogel. Această particularitate de fabricație asigură ochilor utilizatorilor nu doar un confort sporit, ci și o bună acuitate vizuală, dând un plus de sănătate ochilor. În cadrul lentilelor de contact PureVision, producătorul Bausch&Lomb a aplicat un proiect optic inovator care se face responsabil cu asigurarea unei vederi impecabile purtătorilor acestor lentile de contact chiar și în condiții de lumină slabă.

Acest aspect este folositor șoferilor care au nevoie de corecție optică și care circulă frecvent pe timp de noapte. Avantajul lentilelor de contact PureVision este că oamenii de știință le-au construit astfel încât au redus simțitor așa-numita abatere sferică. Abaterea sferică este un fenomen natural asocit construcției anatomice a ochiului de care se leagă claritatea vederii. Aceasta cauzează un efect de ”halo” pe timp de noapte atunci când conduci și privești inevitabil în lumina farurilor sau a stopurilor.

Cu ajutorul lentilelor de contact PureVision, imaginea rămâne în detaliu vizibilă și constrastată. Lentilele de contact PureVision au la bază noua tehnologie patentată AerGel. Ele se evidențiază printr-o structură de suprafață revoluționară și execuție ireproșabilă. Asigură o impermeabilitate mare la oxigen și umiditate adecvată ochilor în orice situație. Lentila de contact PureVision are o suprafață care previne, în același timp, acumularea de murdărie și efectul vizibil de ceață. În plus, aceasta previne depunerea de proteine și lipide pe suprafața lentilei, sporind confortul lor din timpul utilizării zilnice. Institutul American de Înregistrare și Autorizare a Comercializării Medicamentelor și a Materialelor Medicale FDA a aprobat încadrarea lentilelor PureVision în categoria de lentilele de contact cu utilizarea prelungită pe 30 de zile.

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact PureVision?

Lentilele de contact PureVision sunt destinate persoanelor cu afecțiuni de vedere care influențează vizibilitatea de aproape, de departe, dar și pentru cei cu astigmatism. Fiecare grupă de purtători de corecții optice beneficiază de o categorie aparte de lentile de contact care răspund cu strictețe nevoilor lor. Indiferent de tipul și de gravitatea problemelor de vedere, lentilele de contact PureVision vor oferi utilizatorilor o claritate excelentă a imaginii obiectelor, până la cel mai mic detaliu. Lentilele de contact PureVision sunt, de asemenea, destinate și persoanelor diagnosticate cu presbiopie care resimt dificultăți la citire și au nevoie de corecție optică pentru vederea de aproape. Presbiopia afectează majoritatea persoanelor trecute de 40 de ani. lentilele de contact PureVision Multifocal ajuta la o mai bună focalizare a obiectelor situatie la distanță redusă față de subiectul presbiop.

  • Cât timp poți purta lentilele PureVision?

    Lentilele de contact lunare, produse de compania Bausch&Lomb, special create pentru portul extins de zi și de noapte, timp de 30 de zile. Acestea prezintă un design inovator asferic, care face lentilele ușor de adaptat și foarte confortabile în purtare; aberațiile sferice sunt reduse cu succes iar calitatea vederii este una impecabilă, atât ziua cât și noaptea. Sunt cele mai subțiri lentile de contact din lume, din silicon-hidrogel, special create cu tehnologia High Definition™ Optics pentru purtătorii care suferă de neajunsul de contrast și pentru cei cu o imagine neclară când luminozitatea nu este puternicǎ.

  • Care este diferența între lentilele PureVision și PureVision 2HD?

    Principala diferență între cele două categorii de lentile constă în capacitatea de a lăsa oxigenul să treacă prin lentila către ochi este de 20 de ori mai mare în obiectivul Purevision 2HD (130 Dk/t). Acesta este un upgrade semnificativ față de originalul PureVision. Deoarece costul zilnic pe ochi este același, nu există niciun motiv să nu luăm în considerare noul PureVision 2HD. În plus, lentilele PureVision 2HD se bazează pe tehnologia High Definition, care oferă purtătorilor de lentile de contact o vedere impecabilă, indiferent de natura și de gravitatea afecțiunii cu care se confruntă.

Produsele mărcii PureVision

  • PureVision - lentile de contact lunare cu utilizare extinsă. Se pot purta fără întrerupere pe timp de 30 zile. După această perioadă, lentilele de contact se îndepărtează, se aruncă și se aplică o nouă pereche.
  • PureVision 2 HD - lentile de contact recomandate, în general, persoanelor care petrec mult timp în fața monitorului și șoferilor. Elementele optice revoluționare High Definition reduc efectul den ”halo” (srălucirea în jurul surselor de lumină) și fenomenul de orbire care poate contribui la afectarea iremediabilă a funcției vizuale.
  • PureVision 2 HD for Astigmatism - lentile de contact lunare torice recomandate persoanelor care suferă de astigmatism, cu purtare permanentă. Pot fi purtate continuu pe o perioadă de 30 zile.
  • PureVision Multifocal - lentile de contact multifocale ce sunt realizate din materialul silicon-hidrogel folosind tehnologia inovativa, Aergel. Oferă vizibilitate excelentă la distanță, datorită reducerii abaterii sferice.

Lentile marca PureVision

Lentilele de contact PureVision oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de Bausch & Lomb, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: