Ochelari Olivier X

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 97

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 97

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Olivier X

Olivier X este un brand caracterizat printr-o mare varietate de rame, inclusiv modele clasice și îndrăznețe. Pur și simplu e bine să te arăți în ramele Olivier X. La un moment după ce l-ai purtat, te simți mai încrezător în tine, mai atractiv și conștient de stilul pe care nimeni din jurul tău nu îl are. Chiar dacă brandul nu se hotărăște să marcheze ramele cu un logo clar, estetica lor este atât de distinctă încât sunt imediat atrăgătoare și dacă cineva cunoaște subiectul, le va recunoaște instantaneu.

Care sunt caracteristicile ochelarilor Olivier X?

Ochelarii Olivier X - ochelari de vedere și de soare - pot fi descriși ca moderniști și minimalisti. Nu se pune problema de agresivitate sau stângăcie în ei. Extrem de ușoare și perfect echilibrate, se potrivesc perfect pe nas fără a provoca nicio presiune incomodă. În același timp, realizate din cele mai bune materiale, servesc timp îndelungat și sunt foarte rezistente la toate tipurile de daune.

Pentru cine sunt ochelarii Olivier X?

În magazinul nostru veți găsi atât ochelari de prescripție, cât și ochelari de soare Olivier X. Perfecti pentru fiecare zi și la ocazii speciale. Modele foarte diverse, atat pentru stilul de zi cu zi cat si pentru ocazii elegante. Femei, bărbați și unisex. În multe culori - de la subțire la îndrăzneț și tineresc - și forme - rotunde, ovale, dreptunghiulare, ochi de pisică, precum și cele non-standard care sunt greu de descris într-un singur cuvânt; trebuie doar să le vezi. De asemenea, puteți alege dintre materiale (metal sau plastic) și tipuri de rame (gros și plin sau fir clasic?). În cazul ochelarilor de soare Olivier X, există și o varietate de lentile utilizate - categorii de filtre și polarizare.

Vezi ochelari individuali Olivier X:

  • Ochelari de vedere Olivier X
  • Ochelari de soare Olivier X