Lentile, soluții și picături Eyeye

Vizualizare ca Grila Lista

14 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

14 Articole

pe pagina

Lentile de contact, Soluții şi Comprese cu extract de castravete Eyeye

Compania Barnaux Healthcare este specializată în producția lentilelor de contact și accesoriilor corespunzătoare lentilelor de contact Eyeye. Gama completa a acestor produse cuprinde: lentile de contact cu diferite perioade de utilizare, soluții pentru îngrijire și, de asemenea, comprese cu extract de castravete Eyeye.

Descrierea produselor

Marca Barnaux Healthcare este producătorul lentilelor de contact Eyeye, înainte de toate, a soluțiilor și a compreselor cu extract de castravete ce aparțin acestei mărci. Lentilele de contact Eyeye contribuie la corectarea eficientă a defectelor de vedere și asigură calitatea impecabilă a vederii. Produsele pentru îngrijire Eyeye permit păstrarea adecvată și îngrijirea regulată a lentilelor de contact Eyeye.

Alături de sortimentele de lentile de contact IMAXX, producătorul a lansat pe piață formula completă de îngrijire de soluții Eyeye, special adaptate accesoriilor fabricate din materiale pe baza de silicon-hidrogel. Ele conțin un set complet de antioxidanți și vitamine care asigură acuitatea vizuală și sănătatea ochilor. În compoziția lor se află:

 • Carnozina - substanță activă ce sprijină mecanismul natural de apărare a corneei împotriva efectului nociv a al radicalilor liberi;
 • Provitamina B5 - protejează și ajută proprietățile de auto-regenerare a celulelor corneei deteriorate;
 • Hialuronat de sodiu - substanță naturală care hidratează ochiul, protejează membrana cojii lacrimale și limitează evaporarea care se poate provoca prin uscarea lentilei și a ochiului.

Seria lentilelor de contact Eyeye BIOXY este formată din lentile de contact lunare și cu utilizarea de unică folosință confecționate din material hipoalergenic și bio-component. Ele asigură un confort natural la purtarea pe durata întregii zile. Materialul care este folosit la producerea lentilelor de contact Eyeye din seria BIOXY este neionic. Deci, mai puține depuneri și murdărie sunt prezente pe suprafața lentilei. Lentilele de contact Eyeye BIOXY au o formă sferică, iar marginile lor sunt rotunjite. Sunt extrem de permeabile, nu provoacă iritații ale ochilor sau distorsionarea imaginii. Nivelul lor de hidratare se ridică la 57%.

Soluțiile Eyeye BIOXY sunt adaptate la curățarea noilor lentile de contact, moi. Soluțiile se bazează pe formula „No Rub”, ceea ce înseamnă că nu este necesară curățarea mecanică a lentilelor de contact. În compoziția soluțiilor Eyeye BIOXY se regăsește provitamina B5 care hrănește și îngrijește ochii. În plus, ele beneficiază de aportul sistemului Hydraflex.

Gama lentilelor de contact Eyeye Basic include lentile de contact lunare și cu utilizare de unică folosință, echipate cu filtru UV care protejează ochii de soare. Hidratarea lor este de 58%. Soluția Eyeye Basic a fost construită pe suport tradițional a setului verificat încorporând componente active. În mod eficient, soluția curăță și îndepărtează depunerile de proteină de pe suprafața lentilelor de contact și este adecvată tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Gama extinsă de produse Eyeye este completată de compresele cu extract de castravete pentru ochi. Compresele cu extract de castravete Eyeye oferă îngrijirea și relaxarea ochilor. În compoziția lor intră vitamina B5 și E, antioxidanți, extract de castravete, ginseng, ceai și mușețel.

 • Căror pacienți le sunt recomandate produsele Eyeye?

  Produsele Eyeye, cât și lentilele de contact, soluțiile sau compresele cu extract de castravete aparținând acestei mărci sunt destinate persoanelor care se preocupă intens de sănătatea ochilor lor și care doresc, în același timp, să-și corecteze problemele de vedere cu ajutorul lentilelor de contact. Lentilele de contact Eyeye sunt concepute pentru persoanele care au diferite probleme de vedere, precum astigmatismul, miopia sau astigmatismul.

 • Ce sortimente de lentile de contact Eyeeye poți găsi pe piață?

  Lentilele de contact Eyeye apar în trei sortimente diferite de produse, și anume, IMAXX, BIOXY și BASIC. Lentilele de contact IMAXX sunt fabricate din material de tip silicon-hidrogel, care mărește confortul la purtarea lentilelor de contact Eyeye. Acestea fac parte din categoria de lentile de contact lunare ce sunt concepute pentru utilizarea pe timpul zilei. În plus, ele sunt echipate cu filtrul UV, care protejează ochii de efectele nocive ale radiațiilor solare.

  Seria lentilelor de contact Eyeye BIOXY este formată din lentile de contact lunare și cu utilizarea de unică folosință confecționate din material hipoalergenic și bio-component. Materialul care este folosit la producerea lentilelor de contact Eyeye din seria BIOXY este neionic. Seria lentilelor de contact Eyeye BIOXY este formată din lentile de contact lunare și cu utilizarea de unică folosință confecționate din material hipoalergenic și bio-component.

 • Ce conțin lentile de contact Eyeye poți găsi pe piață?

  În compoziția lentilelor de contact Eyeye se găsesc următoarele substanțe active: carnozina, provitamina B5 și hialuronatul de sodiu. Carnozina - substanță activă ce sprijină mecanismul natural de apărare a corneei împotriva efectului nociv a al radicalilor liberi. Provitamina B5 protejează și ajută proprietățile de auto-regenerare a celulelor corneei deteriorate. Hialuronatul de sodiu es substanță naturală care hidratează ochiul, protejează membrana cojii lacrimale și limitează evaporarea care se poate provoca prin uscarea lentilei și a ochiului.

Produsele din seria Eyeye

Produsele pentru sănătatea ochilor, fabricate de către Barnaux Healthcare sub marca Eyeye, se împarte în mai multe sortimente de produse: