Ochelari pentru calculator

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 5152

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 5152

Pagina
pe pagina

Ochelari pentru calculator

Petrecem din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor computerelor, telefoanelor și televizoarelor. Consecințele expunerii prelungite la lumina albastră nu sunt doar dificultăți de somn sau dureri de cap, ci și tulburări de vedere. Din fericire, există o modalitate eficientă de a vă proteja ochii - pur și simplu obțineți ochelari cu acoperire BlueBlocker.

Cum funcționează ochelarii de computer cu acoperire BlueBlocker?

Dozele mici de lumină albastră emise de ecranele dispozitivelor sunt inofensive, dar expunerea prelungită la acestea provoacă practic întotdeauna disconfort grav. Oamenii care petrec mult timp în fața monitoarelor se plâng de uscăciune sub pleoape, lăcrimare excesivă sau dureri de cap cronice. Ca răspuns la nevoile lor, au fost creați ochelari pentru computer cu filtre de lumină albastră. Astfel de accesorii sunt echipate cu un strat special care îmbunătățește contrastul, previne strălucirea, îmbunătățește claritatea imaginii și, mai ales, neutralizează lumina albastră emisă de ecranele dispozitivelor electronice. Ochelarii acoperiți cu BlueBlocker sunt potriviți pentru lucrul la calculator și pot servi ca un accesoriu la modă și elegant.

Beneficiile ochelarilor cu strat de protecție împotriva luminii albastre

Ochelarii acoperiți cu BlueBlocker sunt un accesoriu universal care ne poate însoți pe tot parcursul zilei - nu numai când folosiți un computer, un smartphone sau când ne uităm la televizor. Lentilele speciale sunt recomandate în special persoanelor expuse la expunere prelungită la lumina albastră. O astfel de soluție ar trebui folosită, printre alții, de către studenți, profesori, specialiști IT, designeri grafici, programatori, jucători, marketeri și chiar șoferi profesioniști. Ochelarii pentru computer vin într-o varietate de stiluri - ramele pot avea orice formă, culoare și decorațiuni. Condiția esențială este utilizarea stratului inovator BlueBlocker. Aceasta este cea mai bună soluție pentru cei care plănuiesc să aibă grijă de vederea lor și, în același timp, nu vor să renunțe la un look la modă și stilat.

Ochelari de computer cu prescriptie și fără prescripție medicală

Ochelarii de calculator sunt o necesitate pentru persoanele cu probleme de vedere diagnosticate. Se dovedește că sunt din ce în ce mai folosiți de femei și bărbați care nu poartă zilnic ochelari de vedere. Merită să avem grijă de protecția ochilor chiar și atunci când vedem perfect. Ochelarii de computer cu putere zero neutralizează eficient lumina albastră dăunătoare și asigură că ochii nu sunt obosiți, în ciuda privirii prelungite la ecranul dispozitivului. Oamenii care petrec mult timp în fața computerului sunt familiarizați cu senzația neplăcută de nisip de sub pleoape. Uneori, ochii obosiți ne pot juca feste - putem simți că vedem prin ceață, vedem dublu sau experimentăm modificări ale refracției vizuale. Acesta este un semnal clar că ochii noștri au nevoie de sprijin imediat. În astfel de cazuri, cel mai bun ajutor vor fi ochelarii cu filtru de lumină albastră.

Ochelari de lucru eleganti pentru ea si pentru el

Ochelarii de vedere care protejează împotriva radiațiilor ultraviolete ar trebui să își îndeplinească funcțiile de bază și, de asemenea, să fie un decor de bun gust pentru față. Este important ca acestea să se potrivească cu un anumit tip de frumusețe și să se refere la stilul unic al proprietarului lor. Ochelarii de computer pentru femei subliniază feminitatea și eleganța și pot fi tratați ca o bijuterie. Doamnele caută cu nerăbdare opțiuni cu gust de pisică alb-aurie sau la fel de argintiu-turcoaz. Ochelarii de computer pentru bărbați sunt cea mai bună combinație de confort și funcționalitate. Domnii preferă accesoriile simple și rezistente. Modele dreptunghiulare cu front negru și temple albastre au fost special create pentru ei. Astfel de ochelari vor deveni cel mai bun prieten al fiecărui bărbat - îl vor însoți atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.

Avantajele ochelarilor cu filtru de lumină albastră

Ochelarii de calculator sunt un accesoriu confortabil si extrem de util care ne va proteja de disconfort si consecintele neplacute ale expunerii excesive la lumina albastra daunatoare. Lentilele acoperite cu BlueBlocker ne fac să clipim mai des, ceea ce îmbunătățește umiditatea ochilor și este deosebit de important în timpul orelor lungi în fața ecranului. Acest accesoriu discret garantează o calitate mai bună a vederii - ochelarii prescripți neutralizează defectele de vedere, iar cei fără prescripție medicală sporesc contrastul și asigură o claritate maximă. Datorită ochelarilor de calculator, nu trebuie să ne îngrijorăm că ochii noștri vor fi obosiți și roșii. Ochelarii filtrați cu BlueBlocker sunt o soluție pentru oricine folosește un smartphone, un computer sau un televizor în fiecare zi.

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de scopul lor: