Lentile de contact FitView

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina

Lentilele de contact FitView

Indiferent te afli la prima ta pereche de lentile de contact, dorești să renunți la ochelari sau pur și simplu intenționezi să încerci un nou sortiment de accesorii oftalmologice, acum este momentul pentru o schimbare radicală în viața ta!

Acestea prezintă o curbură sferică atipică, ceea ce sporește rolul lor în ceea ce privește secreția naturală de lacrimi. În plus, materialul are o puternică acțiune antimicrobiană, îndepărtând cu succes germenii patogeni.

Așadar, dacă te încadrezi în categoria persoanelor active, vei aprecia confortul sporit pe care îl oferă purtarea lentilelor, iar dacă ai un program extrem de încărcat și solicitant, așa încât suferi mereu din cauza uscăciunii ochilor, îți recomandăm cu încredere să încerci și noua formulă de lentile de contact FitView!

  • Ce sunt lentilele FitView?

    Gama de lentile de contact FitView, îmbogățită cu vitamine esențiale, E, B6 si B16 au la bază un material extrem de moale, iar purtarea lentilelor devine, astfel, extrem de confortabilă. Create din material hidrofil Etafilcon A, ele au capacitatea de a integra perfect nivelul ridicat de hidratare și designul său original. Cu o structură unică multistratificată, lentilele de contact FitView prezintă o curbură periferică care se extinde înspre marginea lentilei, aspect care le conferă multiple funcții, printre altele elimină erorilor de refracție.

Modele de lentile de contact FitView pentru fiecare afecțiune oftalmologică

FitView se dorește a fi înlocuitorul perfect pentru lentilele de contact bilunare. În funcție de natura afecțiunii și de gradul de severitate al acesteia, vă punem la dispoziție un stoc complet de lentile de contact FitView, care să se potrivească cât mai bine cu cerințele dvs:

  1. FitView Monthly - sortiment de lentile lunare cu o textură moale, acoperite cu un agent antibacterian special și sunt fabricate după un design asferic în zona de curbură și de margine a lentilei. Ele sunt disponibile în pachete de 1, 3 sau 6 bucăți. Sunt modelul de lentile pe care ți l-ai dori dacă urmărești asigurarea unei protecții sporite împotriva radiațiilor solare.