Lentile torice progresive

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina

Lentilele de contact torice progresive special proiectate pentru a corecta astigmatismul și prezbiopia

Specialistii opticieni și oftalmologi au proiectat pentru tine o gamă nouă de lentile de contact torice progresive, care au produs o adevarata revoluție în lumea medicală modernă. Acestea sunt fabricate special, atât pentru pacienții care se confruntă cu forme ușoare sau mai severe ale astigmatismului, cât și pentru cei care suferă de prezbiopie.

Forma lor cilindrică specială le diferențiază față de celelalte dispozitive optice torice obișnuite, rolul lor principal fiind de a menține lentilele în aceeași poziție pe tot parcursul purtării.

În plus, lentilele de contact torice progresive înlătură simptomele neplăcute provocate de astigmatism sau prezbiopie, având încorporat un mecanism modern, care permite reglarea axului și adaptarea cilindrului în raport față de curbura corneei. Prin corectarea micilor anomalii ale corneei, pacientul va beneficia de o vedere clară, atât la distanță, cât și la citit.

Lentile torice progresive Proclear Multifocal

O claritate impecabila a vederii îți este oferită acum prin intermediul accesoriilor oftalmologice originale Proclear Multifocal, produse de catre CooperVision. Unice în lume, acestea îmbină calitatea unei lentile de design Balanced Progressive Technology, cu un material revoluționar care este realizat prin apelarea la avantajele PC Technology, cu un de molecule de fosforilcolină.

Prin proprietățile sale, aceste molecule captează apa, păstrând prospețimea, hidratarea și confortul dovedit de către gama de lentile de contact torice progresive Proclear Multifocal Toric. Dacă te întrebi dacă lentilele Proclear Multifocal reprezintă alegerea potrivită, este suficient doar să expunem avantajele scoase în relief de orele de cercetare.

Astfel, pacientii care au apelat la acest tip de lentile au remarcat:

  • îmbunatățirea acuității vizuale și sporirea clarității imaginii;
  • menținerea unei stări de confort, a unui grad de umiditate ridicat la nivelul ochilor, care nu sunt afectate de purtarea lor îndelungată;
  • tehnologia patentata PC, care asigura echilibru vederii binoculare.

Un plus de valoare si grija pentru sanatatea ochilor tai!

Argumentul solid prin care recomandăm cu toată încrederea clienților nostri aceste noi sortimente de lentile de contact progresive se bazează pe tranziția ușoară de la zona pentru vederea la distanță și cea destinate vederii de aproape. De asemenea, acestea permit o acomodare mult mai facilă cu noua dioptrie și fac abstracție de varsta pacientului. Nu în ultimul rând, noua generație de lentile de contact torice progresive asigură o imagine periferică excelență, comparativ cu tipurile clasice.

  • Ce sunt lentilele torice progresive?

    Lentilele de contact torice progresive înlătură simptomele neplăcute provocate de astigmatism sau prezbiopie, având încorporat un mecanism modern, care permite reglarea axului și adaptarea cilindrului în raport față de curbura corneei. Prin corectarea micilor anomalii ale corneei, pacientul va beneficia de o vedere clară, atât la distanță, cât și la citit. Aceste sortimente de lentile sunt potrivite, așadar, pentru acele persoane care suferă de forme progresive de astigmatism și presbiopie, asigurând o tranziție ușoara de la vedere la aproape la cea la distanță în cazul prezbiopiei. Forma lor cilindrică specială le diferențiază față de celelalte dispozitive optice torice obișnuite, rolul lor principal fiind de a menține lentilele în aceeași poziție pe tot parcursul purtării.

  • Cine ar trebui să poarte lentile torice progresive?

    Pacienții diagnosticați cu forme progresive ale astigmatismului sau presbiopiei, adică acea categorie de afecțiuni care evoluează rapid, sunt primii cărora medicii oftalmologi le recomandă o pereche de lentile de contact torice progresive în scop terapeutic, tocmai pentru a stopa evoluția galopantă a acestor probleme de vedere. Acestea permit o acomodare mult mai facilă cu noua dioptrie și fac abstracție de varsta pacientului. Nu în ultimul rând, noua generație de lentile de contact torice progresive asigură o imagine periferică excelentă, comparativ cu tipurile clasice.