Ochelari de soare

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 2711

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 2711

Pagina
pe pagina

Ochelari de soare

Cel mai adesea, luăm ochelarii de soare primăvara și vara, când soarele ne irită clar ochii. Mulți oameni uită de ele când vine toamna și iarna, considerând că le poartă inutil. Ochelarii de soare chiar sunt dedicați doar sezonului mai cald și cum să-i cumpărăm astfel încât să-și îndeplinească rolul de bază?

Caracteristicile ochelarilor de soare

Atunci când cumpărăm ochelari de soare de la tarabe stradale, ne ghidăm în primul rând după prețul lor scăzut. Dar este o astfel de achiziție sigură pentru ochii noștri? Cel mai adesea, răspunsul la această întrebare este negativ. Ochelarii de soare nu sunt doar un element de decor, ci mai presus de toate un dispozitiv care ne protejează ochii. În plus, ele resping efectiv mitul că sunt destinate doar sezonului de vară. Razele solare au același efect asupra vederii în orice moment al anului, așa că ochelarii de soare nu trebuie lăsați în dulap pentru lunile lungi de iarnă. Ochelarii de soare care își îndeplinesc scopul protejează ochii împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB, care sunt emise indiferent de anotimp.

Lentilele din ochelarii de soare trebuie să fie echipate cu filtre adecvate. În caz contrar, după ce le-am îmbrăcat, pupilele noastre vor începe să se dilate, iar radiațiile dăunătoare vor avea acces mai ușor în interiorul ochilor noștri. Alegerea filtrului este la fel de importantă ca și ochelarii în sine. Dacă ochelarii noștri urmează să fie purtați în zilele înnorate sau în locuri unde expunerea la soare este mai mică, putem alege ochelari cu filtre marcate cu cifrele 1 și 2. Alegem filtrele nr. 3 pentru conducere, iar nr. 4 pentru plajă, excursii la munte și cumpărături. în plin soare. În funcție de nevoile dvs., alegeți modele care au un filtru polarizant care elimină reflectarea luminii de pe suprafețele luminoase, de ex. zăpadă.

Branduri de ochelari de soare

Atunci când achiziționăm ochelari de soare, ar trebui să acordăm atenție durabilității și calității înalte a acestora. Ramele de calitate proastă înseamnă potrivire incorectă, frecare în jurul nasului și urechilor și un risc mai mare de deteriorare. Aspectul modern și calitatea înaltă sunt garantate de mărcile Ray-Ban, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Oakley, Prada, Versace, Vogue, Woodys Barcelona și altele. Dintre sutele de modele disponibile, toată lumea îl va găsi pe cel mai potrivit:

  • Ochelari de soare Belutti - Belutti este unul dintre cele mai cunoscute branduri italiene de renume mondial, care oferă o selecție uriașă de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii. Ochelarii pe care îi creează sunt caracterizați de o eleganță excepțională și un design stilat, datorită cărora sunt lăudați de mulți dintre utilizatorii lor. Produsele lor au lentile, rame și filtre de cea mai înaltă calitate - vor asigura siguranța ochilor și protecție maximă în orice situație, mai ales în zilele însorite de vară.
  • Ochelari de soare Burberry - Burberry este un brand care nu are nevoie de prezentare. Ochelarii produși de acest brand sunt foarte populari printre utilizatorii din întreaga lume. Oferta lor include rame frumoase și stilate pentru femei, precum și rame pentru bărbați pline de gust și design. Ochelarii de soare, care sunt la dispoziție pentru o gamă largă de utilizatori Burberry, își îndeplinesc rolul perfect în zilele însorite de vară, asigurând siguranță împotriva radiațiilor solare pentru ochi. Sticla, filtrele și ramele de o calitate excepțională sunt doar alte avantaje ale acestui brand.
  • Ochelari de soare Calvin Klein - Calvin Klein este un brand american care se bucură de faimă neclintită pe piața optică. Gama sa largă include mulți ochelari de soare în diferite culori și forme. Ochelarii acestui producător se caracterizează printr-o funcționalitate ridicată și o manoperă perfectă, solidă, iar utilizarea lor este asociată cu un nivel ridicat de confort și confort. Merită să alegem acest brand dacă căutăm accesoriul potrivit care să ne protejeze eficient ochii împotriva radiațiilor solare nocive, garantându-le nivelul maxim de siguranță.
  • Ochelari de soare Carrera - Carrera este un brand inovator care creeaza accesorii de cea mai inalta calitate, iar oferta sa include o gama variata de ochelari de soare in multe culori colorate si rame cu forme interesante - clasice - dreptunghiulare, rotunde si ovale - si neobisnuite - ochi de pisica. Brandul creează ochelari de soare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar oferta sa include și ochelari unisex, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator își va găsi modelul perfect pentru sine. Aveți grijă să vă protejați ochii împotriva radiațiilor solare nocive, asigurând un aspect original și la modă.
  • Ochelari de soare Dolce&Gabbana - Dolce&Gabbana este un brand de talie mondială care cu siguranță nu are nevoie de prezentare. Acest brand produce ochelari de soare frumoși și eleganti atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care se caracterizează printr-un stil original și șic rafinat. Ochelari de soare disponibili în multe culori, modele și forme la modă. Produsele acestui brand sunt o opțiune perfectă pentru zilele calde și însorite, care vă vor oferi ochilor protecție maximă împotriva radiațiilor solare dăunătoare și vă vor adăuga șic și eleganță unice.
  • Ochelari de soare Emporio Armani - acest brand nu are nevoie de prezentare. Considerat de mulți un lider în modă, surprinde de fapt prin lejeritatea și combinațiile interesante în domeniul ochelarilor de soare. Cea mai înaltă calitate.