Soluții și picături Clean Active

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina

Clean Active - marca numarul 1 de solutii pentru ingrijirea lentilelor de contact

Comercializăm cea mai completă paletî de soluții multifunctionale pentru îngrijirea lentilor de contact Clean Active. Indiferent de tipul sau marca de accesorii pentru care ai optat, noi îți punem la dispoziție o serie de metode practic îngrijire a accesoriilor oftalmologice. Conștientizăm că durabilitatea lentilei, cât și mentinerea sănătății ochilor, depind, în mare măsură, de modul în care sunt respectate indicațiile de ingrijire impuse de către producători.

De asemenea, ca specialiști ai domeniului cu experiență certificată de peste un deceniu, știm că îngrijirea deficitară a lentilelor de contact poate conduce la agravarea afecțiunii cu care te confrunți. În plus, în lipsa păstrării lentilelor în soluții speciale pe timp de noapte, o serie de complicatii, printre care se numară iritatiile sau infecțiile oculare, pot periclita capacitatea vizuală optimă.

De aceea, noi credem că soluțiile pentru îngrijire, Clean Active, încorporează o formulă unică care permite îndepartarea delicată a impurităților acumulate pe suprafața lentilei.

Solutii pentru ingrijire multifunctionale Clean Active

Clean Active este mai mult decat o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrjire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clatire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borat de sodium, dar și apa purificată sterila.

Profită la maxim de beneficiile oferite de noua formulă revoluționară de soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact fără aditivi abrazivi și uscati! Te invitam să încerci și să devii parte la extraodinarul experiment, Clean Active Premium, dacă îți dorești ca acțiunea de curațare să aibă un efect mai puternic și de mai lungă durată! Soluțiile pentru ingrijirea lentilelor de contact, Clean Active, sunt disponibile în recipiente de 100 ml, 360 ml, 500 ml, dar și în varianta mega, de 600 ml.

Îți adresăm, pe această cale, invitația de a descoperi, chiar acum, proprietățile soluțiilor pentru îngrijire Clean Active, cu acțiune totală de curățare, acum și în Romania prin intermediul magazinului nostru Optilen.ro!

  • Cum ajută ochii tăi soluțiile multifuncționale Clean Active?

    Formula revoluționară Clean Active prezintă patru functii de bază pentru noile tipuri de soluții de îngrijire: respinge depozitele de proteine, dezinfectează și hidratează suprafața lentilelor de contact, permite menținerea lentilelor de contact ăn siguranță, dar și o eliberare treptata a umidității din lentile, ceea ce însemnă că ochii tăi se vor menține hidratați pe durata întregii zile. Cu ajutorul solutiilor pentru ingrijire Clean Active, tu si intreaga familie va puteti proteja de până la 99% din numărul de germeni patogeni responsabili de apariția infecțiilor oculare.

  • Soluțiile multifuncționale Clean Active conțin substanțe chimice?

    Soluțiile multifunccționale pentru lentilele de contact, Clean Active, au la bază o substanță chimică preparată comercial pentru curățarea și dezinfectarea lentilelor de contact. Există multe tipuri și mărci, dar cele mai multe dintre ele conțin un fel de conservant, un agent de legare, un tampon și un surfactant sau agent de umezire. Acest lucru înseamnă că soluțiile pentru îngrijire, Clean Active, încorporează o formulă unică care permite îndepartarea delicată a impurităților acumulate pe suprafața lentilei.