Lentile trimestriale

Vizualizare ca Grila Lista

1 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

1 Articole

pe pagina

Lentile de contact trimestriale

Lentilele de contact trimestriale sunt lentile moi concepute pentru o utilizare durabilă. Acestea au mai multe avantaje pe care lentilele de contact, cu data de expirare mai scurta nu le au.

Ce sunt lentilele de contact trimestriale?

Sunt lentile de contact cu schimb sistematic, care pot fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp de trei luni prin purtarea lor peste zi și mentinerea lor peste noapte într-un recipient steril pentru lentile de contact cu o soluție pentru intretinerea acestora, evitând orice adunare de depozite de proteine de pe suprafața lor. Ele nu își pierd proprietățile dacă utilizatorul le ingrijeste in mod corect. Datorită construcției și a proprietăților lor, lentilele de contact trimestriale garanteaza atat un grad ridicat de confort cat si o viziune pentru o lungă perioadă de timp.

Avantajele lentilelor de contact trimestriale

Garanteaza un grad ridicat de vizibilitate și confort. Mai mult decât atât, lentilele de contact trimestriale sunt mai ieftine decât lentilele de contact saptamanale si lunare. Perioada lunga de utilizare de 90 de zile nu poate conduce la deformarea lentilelor de contact. O îngrijire fiabilă a lentilelor de contact trimestriale este necesară pentru a asigura ochilor, ca utilizarea de lentile de contact murdare de mai multe ori duce la infecții ale ochilor. Depozite de proteine și microorganisme se adună pe suprafața lentilelor de contact trimestriale dacă utilizatorul nu respectă principiile de bază în ceea ce privește îngrijirea lentilelor de contact.

Cine ar trebui să poarte lentile de contact trimestriale?

Lentilele de contact trimestriale sunt recomandate persoanelor care doresc confort si persoanele cu defecte de vedere care nu doresc sau nu pot purta ochelari de vedere.