Lentile de contact Proclear

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Nu ai gasit ceea ce cauti? contactati-ne
Administratorul datelor furnizate de dumneavoastră este KODANO.RO SRL cu sediul social în Oradea, România. Informații complete despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi - faceți clic aici.

Lentilele de contact Proclear

Utilizarea zilnică a lentilelor de contact permite o mai mare libertate pentru foarte multe persoane în timp ce corecteză gravele defecte de vedere. Multe defecte, care nu sunt corectate cu ajutorul ochelarilor tradiționali, pot fi eliminate doar cu ajutorul lentilelor de contact alese corespunzător. Printre liderii care produc lentile de contact pe piața oftalmologică este de remarcat Cooper Vision. Această companie a produs mai multe tipuri de lentile de contact renumite, printre care și lentilele de contact Proclear.

Descrierea lentilelor de contact Proclear

Lentilele de contact Proclear includ mai multe modele adaptate nevoilor diferitelor grupuri de utilizatori, printre care și persoanele care suferă de astigmatism. Lentilele de contact Proclear oferă confort pe toată durata zilei. Ele sunt confecționate dintr-un material special care conține molecule naturale ce apar în membrana celulelor umane. Acest material contine fosforilcolină. Aceste molecule se adună una lângă alta și sunt înconjurate de apă - de aceea un set de lentile de contact Proclear are întotdeauna o umiditate corespunzătoare. Producătorul garantează utilizatorilor confortul până la 12 ore. La fabricarea lentilelor de contact a fost folosită tehnologia PC. Gama lentilelor de contact Proclear este una completă. Din această gamă, reamintim acele lentile de contact cu dioptrii, în funcție de necesitățile fiecăruia. Ele sunt proiectate astfel încât să corecteze afecțiunile ocular care vizează atât vederea de aproape, cât și cea de la depărtare. Lentilele de contact Proclear multifocale, multifunctionale, sunt destinate, în special, persoanelor care suferă de astigmatism. Lentilele de contact Proclear sunt clasate pe primele locuri chiar și de către cei mai pretențioși utilizatori.

 • De cine sunt produse lentilele de contact Proclear?

  Lentilele de contact Proclear sunt un sortiment de lentile lunare, produse de către marea familia Cooper Vision. Lentilele de contact Proclear includ mai multe modele adaptate nevoilor diferitelor grupuri de utilizatori, printre care și persoanele care suferă de astigmatism. Lentilele de contact Proclear oferă confort pe toată durata zilei. Ele sunt confecționate dintr-un material special care conține molecule naturale ce apar în membrana celulelor umane. Acest material contine fosforilcolină. Aceste molecule se adună una lângă alta și sunt înconjurate de apă - de aceea un set de lentile de contact Proclear are întotdeauna o umiditate corespunzătoare. Producătorul garantează utilizatorilor confortul până la 12 ore. La fabricarea lentilelor de contact a fost folosită tehnologia PC.

 • Care sunt cele mai cunoscute proprietăți ale lentilelor Proclear?

  Acestea sunt lentile de contact cu înlocuire lunară care se bazează pe tehnologia revoluționară PC. Prezintă un conținut ridicat de apă de 62% și o permeabilitate a oxigenului către cornee de 42 Dk/t, ceea ce înseamnă că ochii tăi vor rămâne în permanență hidratați pe durata întregii zile. Au un diametru de 14,2 mm și o rază de curbură de 8,6 mm, sunt fabricate din material hidrofil de bază de Omafilcon A și sunt recomandate de către medicii oftalmologi pentru corectarea rapidă a miopiei sau a hipermetropiei. Găsești dioptrii de la -20D la +20D, deci nu îți face griji dacă suferi de forme severe ale miopiei sau hipermetropiei!

 • Cui sunt recomandate lentilele de contact Proclear?

  Lentilele de contact Proclear sunt adresate diferitelor grupuri de utilizatori, atât celor care au probleme cu vederea de aproape, cât și de la depărtare. Majoritatea acestor lentile sunt lentile de contact torice, care se pretează persoanelor cu forme severe de astigmatism. Acestea sunt așa numitele lentile de contact multifocale. De asemenea, persoanele care suferă de presbiopie pot apela cu incredere la lentilele de contact Proclear. În general, lentilele de contact Proclear sunt destinate persoanelor care doresc confort și o vedere perfectă pe durata utilizarii lor zilnice, indiferent de circumstanțe. Lentilele de contact Proclear, fără îndoială, îndeplinesc toate exigențele utilizatorilor!

Tipuri de lentile de contact Proclear

Optilen oferă următoarele produse din familia lentilelor de contact Proclear:

 • Proclear Sphere - lentile de contact care sunt fabricate cu tehnologia unică PC. La construcția lor a fost folosit materialul fosforilcolină care are proprietăți naturale similare cu celulele ochiului. Lentilele de contact Proclear Sphere ofera un confort sporit ochilor. Sunt lentile cu un grad ridicat de hidratare, ceea ce nu permite apariția sindromului uscăciunii oculare. Conținutul de apă din lentilele de contact este de 62%. Lentilele de contact Proclear Sphere au o permeabilitate ridicată la oxigen care nu blochează accesul oxigenului la cornee.
 • Proclear 1 Day - lentile de contact de unică folosință fabricate cu utilizarea tehnologiei PC datorită căreia în compoziția lentilei se află materialul unic - fosforilcolină. Hidratarea lentilelor de contact este de 60%.
 • Proclear Multifocal - lentile de contact multifocale pentru corectarea vederii de aproape și de departe, concepute să fie purtate pe durata unei luni.

Lentile marca Proclear

Lentilele de contact Proclear oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de CooperVision, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: