Ochelari Emporio Armani

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 215

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 215

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Emporio Armani

Brandul Emporio Armani a cucerit inimile femeilor și bărbaților din întreaga lume în urmă cu mulți ani. Astăzi, ochelarii de vedere și ochelarii de soare cu un logo popular sunt considerați un accesoriu clasic și elegant care ar trebui inclus în colecția fiecărei persoane care acordă o mare importanță aspectului lor. Ramele de lux sunt sinonime cu stilul, așa că nu le puteți ignora.

Emporio Armani este un brand faimos... ochelari

Giorgio Armani și-a început aventura cu lumea modei ca decorator de vitrine. La acea vreme, el a fost foarte inspirat de stilul britanic, care mai târziu a influențat semnificativ caracterul clasic, de elită al colecției Armani. Armani și-a dezvăluit primele modele sub propriul său nume lumii la mijlocul anilor 1970.

În 1981, compania a lansat linia Emporio Armani. Trăsăturile sale caracteristice sunt tăieturile curate și subtile, specifice lui Armani. Emporio Armani oferă produse destinate în primul rând adulților mai tineri. Este, de asemenea, una dintre liniile mai scumpe aparținând lui Giorgio Armani. Produsele Emporio Armani sunt disponibile în 13 buticuri americane și 140 de magazine din întreaga lume. Acest lucru face din această linie cea mai mare distribuție a companiei.

Cea mai înaltă calitate - o caracteristică a ramelor Emporio Armani

Giorgio Armani - fondatorul unui mare imperiu al modei - a fost inspirat de stilul impunător britanic încă de la începutul carierei sale. Pasiunea lui pentru simplitatea clasică este vizibilă în fiecare design al celebrului brand. Liniile curate și subtile emană o eleganță sofisticată și sunt parte integrantă a unui stil de viață la modă. Estetica minimalistă, dar eficientă, nu este singura caracteristică a ramelor Emporio Armani. Cel mai mare avantaj al accesoriilor este faptul că pentru producerea lor sunt folosite doar materiale de cea mai înaltă calitate.

Materialele superiore asigură că ochelarii din metal sau plastic nu sunt deteriorate de impacturi sau căderi accidentale. Modelele produse de marca de lux impresionează prin lejeritate și durabilitate peste medie. Fiecare design a fost finisat la perfecțiune, motiv pentru care propunerile lui Emporio Armani surprind prin măiestria lor și detaliile atrăgătoare.

Emporio Armani incadreaza in stilul vedetelor de cinema

Oferta ramelor Emporio Armani pentru femei și bărbați este extrem de diversă - susținătorii ochelarilor clasici, ovali și dreptunghiulari, precum și iubitorii de ochelari de aviator unici, ochelari seducători de ochi de pisică sau ochelari iconici Lenon vor găsi ceva pentru ei înșiși. Diversitatea permite fiecărui client să-și aleagă modelul de vis care se potrivește perfect cu stilul și preferințele sale. Design-urile celebrului brand se bazează pe culori discrete precum negru, maro, gri și verde discret.

Barbatii care vor sa arate ca cele mai mari vedete de film de actiune pot alege ochelari cu punte dubla - acest element expresiv si original adauga caracter si evidentiaza discret cele mai mari avantaje ale frumusetii barbatilor. Doamnele cărora le place să strălucească vor alege cu plăcere rame colorate de ochelari de prescripție - ochii de pisică într-o nuanță verde vor provoca o adevărată senzație.

Emporio Armani - ochelari eleganti pentru toata lumea

În desenele sale, Giorgio Armani s-a referit întotdeauna de bună voie la tradițiile și natura italiană. Culorile pământii se îmbină perfect cu forma elegantă - datorită acesteia, ramele celebrei case de modă sunt printre cele mai elegante propuneri din lume. Modelele clasice de ochelari de soare negri de la acest brand au devenit o parte permanentă a canonului accesoriilor atemporale - ochelarii perfect realizati sunt asociați cu luxul, puterea și misterul nedescoperit.

Ramele Emporio Armani garantează confort. Datorită celei mai înalte calități a manoperei, vor îndeplini așteptările chiar și ale celor mai activi femei și bărbați. Ochelarii clasici rezistă ritmului intens al vieții de zi cu zi - sunt perfecți pentru muncă și antrenament. Ramele durabile pot fi purtate în siguranță în timp ce faci jogging sau mergi la sală. Versatilitatea acestor ochelari îi face un atribut inseparabil al proprietarului lor.

Pentru cine sunt potrivite ramele Emporio Armani?

Simplitatea combinată cu cea mai înaltă calitate înseamnă că ramele Emporio Armani arată bine pe fiecare față - indiferent de tipul de frumusețe, sex sau vârstă. Oferta casei de modă de lux va răspunde tuturor așteptărilor. Fanii stilului clasic vor alege un model dreptunghiular fără decorațiuni suplimentare, iar iubitorii de modele unice vor adăuga ochelari colorați cu inserții transparente la colecția lor.

Deși colecția Emporio Armani include rame de diverse forme și modele, în fiecare design al celebrei case de modă se poate observa același motiv - aderarea consecventă la simplitate și urmând principiul că less is more. Pasiunea pentru clasici face ca toate ramele Emporio Armani să fie universale - pot fi purtate pentru orice ocazie, pentru că vor fi întotdeauna alegerea potrivită.

Vezi ochelarii Emporio Armani individuali

  • Ochelari de damă Emporio Armani
  • Ochelari de prescripție Emporio Armani
  • Ochelari de soare Emporio Armani
  • Vezi și o altă versiune a ochelarilor lui Giorgio Armani