Lentile de contact Air Optix

Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina

Lentilele de contact Air Optix

Pe piața lentilelor de contact din România se regăsesc și accesorii destinate persoanelor care folosesc lentile de contact zilnice apaținând unor producători de renume mondial. Una dintre aceste companii de renume este concernul elvețian, Alcon, care produce anual o gamă completă de lentile de contact permeabile destinate persoanelor care suferă de afecțiuni oftalmologice frecvente. Alcon este deținătorul brevetului mărcii de lentile Air Optix.

Despre lentilele de contact Air Optix

Air Optix este marca de lentile de contact produce și comercializate de către Alcon, producător și al altor modele accesorii. Air Optix, lentile de contact marca Alcon se remarcă drept unul dintre liderii lentilelor de contact de pe piața românească. Lentilele de contact Air Optix se caracterizează prin folosirea la fabricare a unui materialul permeabil hidrofil din silicon-hidrogel de ultimă generație. Grație acestui material, lentilele de contact Air Optix au capacitatea de a permite trecerea unei cantitati de până la 7 ori mai mare de oxigen în comparație cu alte lentile de contact tradiționale care conțin hidrogel și care încorporează parametrii similari în timpul folosirii. Lentilele de contact Air Optix asigură o cantitate corespunzătoare de hidrogen la nivelul ochilor, aspect care menține confortul vizual ideal și sănătatea ochilor pe perioada purtătorii unei perechi de lentile de contact pe toata durata zilei. Mai mult, lentilele de contact Air Optix contribuie și la înlăturarea oricăror simptome de hipoxie resimțite de către purtătorii acestor accesorii oftalmologice.

Căror categorii de pacienți sunt lentilele de contact Air Optix?

Producătorul lentilelor de contact Air Optix, Alcon, a subliniat că aceste lentile de contact ideale pentru utilizatorii pretențioși care doresc un confort ridicat la purtarea lentilelor, dar și o calitate perfectă a vederii pe o perioadă cât mai lungă. Lentilele de contact Air Optix sunt atestate și indicate în cazul persoanelor care doresc să poarte lentile de contact pe o perioadă mai lungă de 11 ore pe zi. Acestea se înscriu în rândul lentilelor de contact destinate purtării prelungite. De aceea, ele sunt adresate și pacienților care doresc să folosească lentilele de contact pe durata întregii luni.

Construcția inovatoare a lentilelor de contact Air Optix face ca ele să fie atestate în cazul urmatoarelor categorii de subiecți care:

 • Petrec multe ore pe zi calculator, în special în timpul orelor la birou;
 • Lucrează în încăperi unde funcționează aerul condiționat sau cu aer uscat;
 • Sunt iubitori ai emisiunilor televizate pe care le urmăresc ore în șir în fața televizorului, fie sunt amatori ai jocurilor pe calculator;
 • Dorm sau ațipesc cu lentilele de contact.

Lentilele de contact Air Optix sunt recomandate tuturor pacienților care resimt o stare crescută de disconfort, senzație de uscăciune și iritație oculară, asociate cu utilizarea altor tipuri lentile de contact ori a ochelarilor de vedere.

 • Cât timp pot fi purtate lentilele Air Optix?

  Marca de lentile de contact Air Optix cuprinde o suită de articole optice lunare cu purtare prelungită. Acest lucru presupune utilizarea fără întrerupere a accesoriilor preț de 30 de zile și nopți. Air Optix sunt atestate și indicate în cazul persoanelor care doresc să poarte lentile de contact pe o perioadă mai lungă de 11 ore pe zi. Acestea se înscriu în rândul lentilelor de contact destinate purtării prelungite. De aceea, ele sunt adresate și pacienților care doresc să folosească lentilele de contact pe durata întregii luni în condiții de maximă siguranță pentru sănătatea ochilor și a întregii funcții vizuale.

 • Poți dormi cu lentilele Air Optix?

  Lentilele de contact AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA sunt aprobate de Agenția Eurpeană a Medicamentului și de către Agenția Europeană a Medicamentului pentru a fi purtate până la 30 de zile și nopți de uzură continuă pentru a vă permite să adormiți și să vă treziți cu o viziune confortabilă și clară.

  Cu toate acestea, specialiștii oftalmologi vă recomandă îngrjirea și curățarea lor cu soluție de îngrijire lentile de contact ori de câte ori este nevoie. În plus, acestea pot fi înlocuite în caz de murdărie sau depuneri proteice profunde, care le fac impropii pentru folosirea în condiții de siguranță sanitară pentru ochii tăi.

 • Sunt lentilele Air Optix un brand popular?

  Cu siguranță da. Lentilele Air Optix aparțin producătorului elvețian de lentile de contact Alcon, o companie care are anual milioane de clienți din întreaga lume. Sunt lentile fabricate pe bază de material silicon-hidrogel, capabil să rețină o cantitate mare de apă. De aceea, aceste lentile se evidențiază prin capacitatea lor de a dezvolta o permeabilitate ridicată a oxigenului la nivelul corneei. De aceea, lentilele de contact Air Optix sunt recomandate tuturor pacienților care resimt o stare crescută de disconfort, senzație de uscăciune și iritație oculară, asociate cu utilizarea altor tipuri lentile de contact ori a ochelarilor de vedere.

Principalele modele de lentile de contact Air Optix

Printre sortimentele Air Optix se întâlnesc mai multe categorii de lentile de contact dedicate anumitor grupuri de utilizatori. Mai jos regăsești lista completă a acestor lentilele de contact:

 • Air Optix® Aqua - lentile de contact permeabile care îngăduie trecerea unei cantități de pănă la 5 ori mai mari de oxigen în comparație cu lentilele de contact tradiționale fabricate din material pe bază de hidrogel, destinate purtării pe timp de zi, cu posibilitatea purtării ocazionale și pe durata nopții timp de 6 nopți.
 • Air Optix® Night & Day® Aqua - lentile de contact permeabile care permit trecerea a unei cantități de până la 6 ori mai mari de oxigen decât în cazul altor sortimente de lentile de contact. Folosite în condiții de siguranță maximă, ele intră în grupul accesoriilor oftalmologice cu purtare prelungită, valabilă pentru 30 de zile și nopți.
 • Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism - lentile de contact permeabile care permit trecerea unei cantități de oxigen de până la 7 ori mai mari decât alte modele de lentile. Intră în categoria de lentile de contact torice din hidrogel, fabricate pentru persoanele astigmatice. Ele sunt o categorie de lentile de contact cu utilizare prelungită, nefiind necesară îndepărtarea lor de la ochi pentru o durată de 6 zile dintr-o lună.

Lentile marca Air Optix

Lentilele Air Optix de o zi oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de Alcon, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: