Lentile de contact Dailies

Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina

Lentilele de contact Dailies

Lansarea pe piață a lentilelor de contact cu utilizarea de unică folosință a fost o adevărată revoluție. Lentilele de contact cu utilizarea pentru o zi în comparație cu altele produse similare, nu necesită nici un fel de îngrijire suplimentară. Utilizatorii deschid cutiuța ermetică cu lentilele de contact, le aplică pe ochi, le poartă toată ziua, după care le aruncă la coș. Lentilele de contact cu utilizare zilnică oferă comoditate și confort în orice situație. Chiar și pierderea unei lentile de contact nu este o problemă, ajunge doar să deschideți o altă cutie și să luați lentila. Din gama produselor cu lentile de contact de unică folosință face și renumitul producător Alcon.

Lentilele de contact Dailies

Producătorul Alcon se mândrește cu vastă experiență în domeniul oftalmologic. Bazându-se pe aceasta și pe diferitele nevoi ale utilizatorilor, faimosul concern a dezvoltat un nou tip de lentile de contact, Dailies Total 1. Lentilele de contact Dailies oferă un bun confort utilizatorilor săi, datorită folosirii sistemului unic de umezeală cu acțiune triplă. Datorită lui, ochiul este împrospătat cu ocazia fiecărei clipiri. Purtătorii lentilelor de contact Dailies pot uita că au lentile de contact pe ochi pe toată durata zilei.

Marele avantaj al lentilelor de contact Dailies este faptul că nu necesită în timpul folosirii nici o soluție suplimentară. Pur și simplu, în fiecare zi se aplică o lentilă de contact sterilă, nouă. Lentilele de contact Dailies, în comparație cu alte lentile de contact cu utilizare prelungită, nu sunt expuse depunerii depozitelor de proteine pe suprafața lor. Sunt ușor de aplicat și de purtat. De asemenea, ele reduc riscul de infecții ale ochilor.

Pentru cine sunt lentilele de contact Dailies?

Lentilele de contact Dailies sunt destinate tuturor pacienților diagnosticați cu miopie, cât și pacienților cu prezbiopie. Pur și simplu alegi dioptria exactă a lentilelor de contact! Lentilele de contact Dailies sunt indicate persoanelor care poartă pentru prima dată lentile de contact. Sunt ușor de aplicat pe ochi, astfel încât începătorii vor avea în acest sens misiune mult mai ușoară.

Lentilele de contact Dailies nu irită ochii, de aceea sunt recomandate persoanelor cu ochii foarte sensibili și predispuși la reacții alergice. Mai ales lentilele de contact Dailies vor fi utile persoanelor care nu pot să poarte ochelarii normali. De exemplu, în timpul activităților sportive, după efectuarea unei operații plastice, sau după operațiile cosmetice! În oferta lentilelor de contact Dailies se găsesc și lentile de contact destinate în special persoanelor care necesită corectrea prezbiopiei, sau corectarea astigmatismului.

 • Cum aplic lentilele Dailies?

  Ca orice model de lentile de contact, indiferent de natura acestuia, articolele Dailies au aceeași procedură de aplicare, care este mai ușoară decât ți-ai putea închipui. Mai întâi, spălați-vă și uscați-vă mâinile cu un prosop curat. Deschideți pachetul de lentile și, fie puneți lentila în palma mâinii, fie glisați-l cu degetul arătător. Verificați lentilele de contact: dacă are forma unui bol, perfect rotund pe margine, sunteți gata să introduceți lentilele de contact. Dacă marginea este evazată, răsturnați-o. Folosind mâna liberă, trageți ușor pleoapa în sus. Cu degetul mijlociu pe mână cu lentila de contact, trageți în jos pe pleoapa de jos. Apoi, cu lentila de contact pe vârful degetului arătător, glisați ușor lentila spre centrul ochiului. Lăsați-vă pleoapa și clipește o dată sau de două ori. Repetați cu celălalt ochi!

 • Care sunt cele mai bune modele de lentile Dailies?

  Producătorul Alcon a lansat pe piața din Europa, dar și din SUA o gamă generoasă de calitate ireproșabilă, care acoperă cele mai fracvente probleme de vedere, cum ar fi miopia, astigmatismul sau chiar presbiopia. Totodată, Alcon a introdus pe piață lentile Dailies Colorate, care pot fi purtate chiar și de către persoanele care nu au fost diagnosticate cu afecțiuni oculare. Cele mai populare lentile din gama Dailies sunt: Dailies Total 1 și Dailies AquaComfort Plus.

 • Pot folosi lentile Dailies dacă sunt începător?

  Cu siguranță da. Lentilele Dailies sunt un tip de articole optice cu înlocuire zilnică, așadar, nu ai nevoie de îngrijirea lor specială, mai ales atunci când te afli la prima ta pereche de lentile de contact. Lentilele de contact Dailies vor fi utile persoanelor care nu pot să poarte ochelarii normali. De exemplu, în timpul activităților sportive, după efectuarea unei operații plastice, sau după operațiile cosmetice! În oferta lentilelor de contact Dailies se găsesc și lentile de contact destinate în special persoanelor care necesită corectarea prezbiopiei, sau astigmatismului. Sunt ușor de aplicat pe ochi, astfel încât începătorii vor avea în acest sens misiune mult mai ușoară, iar totul devine o simplă joacă de copii.

Cele mai populare mărci lentile de contact Dailies

Marca de dispozitive oftalmologice Dailies are câteva tipuri diferite de lentile de contact:

 • Dailies TOTAL1® Multifocal - destinate persoanelor care suferă de prezbiopie, deoarece îmbunătățesc vederea de aproape, în același timp comportamentul vederii la distanță și, intermediar, sunt lentile de contact sferice care permit vizibilitate confortabilă la toate distanțele cu focalizare perfectă.
 • Dailies AquaComfort Plus - dau hidratera optimă și reîmprospătează la fiecare clipire a ochiului. În confecționarea lor este folosită formula unică bazată pe Sistemul Triplu de Hidratare, care oferă efectul de îngrijire adecvat pentru ochi sănătoși pe tot parcursul zilei.

Lentile marca Dailies

Lentilele zilnice Dailies de o zi oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de Alcon, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: