Lentile de contact #bioview

Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina

Lentile de contact #bioview

Lentilele de contact #bioview sunt accesorii oftalmologice de ultimă generație, care au la bază complexul tehnologiei inovatoare și al materialului îmbunătățit. Acestea sunt lentile care susțin funcționarea sănătoasă a ochiului uman, asigurând un standard înalt de calitate a confortului din timpul utilizării și o vedere la o înaltă rezoluție, atât pentru persoanele cu deficiențe de vedere la privirea de aproape, cât și pentru cele cu probleme de vedere la privirea la distanță.

 • Cui se adresează lentilele #bioview?

  Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor. Acestea sunt disponibile într-o versiune extinsă de dioptrii care îți permit să corectezi eficient, atât miopia, cât și hipermetropia. Simple și intuitive în aplicație, ele se pretează, atât in caz utilizatorilor experimentați, cât și a celor care se află la prima pereche de lentile de contact.

 • Prin ce se diferențeaă lentilele de contact #bioview?

  Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor. Acestea sunt disponibile într-o versiune extinsă de dioptrii care îți permit să corectezi eficient, atât miopia, cât și hipermetropia.

 • Ce beneficii îți ofera lentilele de contact #bioview?

  Lentilele de contact #bioview oferă o sumedenii purtătorilor de articole medicale optice, în special în ceea ce privește: asigurarea unei hidratări de lungă durată, grație unui conținut ridicat de apă, o permeabilitate ridicată a oxigenului, prezintă o elasticitate ridicată și oferă catifelare ochilor, încorporează filtru protector UVA/UVB și oferă posibilitatea selecției dintr-o gamă complete de dioptrii, astfel încât să tratezi eficient formele ușoare sau avansate ale miopiei sau hipermetropiei.

Care sunt principalele categorii standard de lentile #bioview:

Fiecare dintre aceste tipuri sunt disponibile în diferite dimensiuni de ambalare: #bioview Daily 5 buc, 30 buc, 90 buc și 180 buc, #bioview 2 week 1 buc și 6 buc și #bioview Monthly 1 buc, 3 buc și 6 buc. Prin urmare, vei găsi aici toate categoriile de ambalaje si lentile conform preferințelor tale.

Principalele caracteristici ale lentilelor #bioview

Fundația tuturor lentilelor #bioview este materialul inovativ din generația a treia, Olifilcon A. Grație grad ridicat de hidratare și a unui parametru favorabil de permeabilitate la oxigen, ele sunt responsabile pentru asigurarea unui nivel premium de hidratare a ochilor, asigurând, simultan, transmisibilitatea constantă a oxigenului la nivelul corneei. Astfel, este lesne de înțeles de ce ochii sunt rezistenți la infecții și prezintă întotdeauna un aspect sănătos, fără a da notă de o stare de oboseala accentuată.

#bioview au, de asemenea, o tehnologie unică de umectare a agentului de suprafață, datorită căreia lentilele sunt caracterizate cu margini ultrasubțiri și flexibilitate ridicată. În acest caz, ele aderă imediat la suprafața ochilor, rămânând tot timpul în același loc, fără să se rostogolească sau să cadă. Prin urmare, ele asigură cel mai mare confort de utilizare și sunt foarte ușor de aplicat. Această caracteristică este apreciată în primul rând de utilizatorii începători.

Principalele avantaje ale lentilelor #bioview sunt:

 • hidratare de lungă durată - datorită unui grad ridicat de hidratare,
 • parametrul favorabil de permeabilitate la oxigen,
 • elasticitatea ridicată și catifelarea,
 • echiparea cu filtre moderne UVA / UVB,
 • culoarea albastru deschis pentru o aplicare ușoară,
 • o gamă completă de dioptrii,
 • varietate largă de ambalaje și sortimente din care să alegi.