PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU VARĂ!

Ochelari de soare cu 30% mai ieftini
VERIFICĂ

Fi inteligent

Livrare gratuita pe tot parcursul anului
VERIFICĂ

Ochelari de soare bărbați Wayfarer

Vizualizare ca Grila Lista

27 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

27 Articole

pe pagina

Ochelari de soare Wayfarer pentru bărbați

Ochelarii de soare Wayfarer sunt un adevărat hit de vară! Acest accesoriu de bun gust și atemporal a captat inimile bărbaților cu mult timp în urmă și este încă considerat unul dintre cele mai versatile accesorii pentru zilele calde de vacanță. Știați că aceste rame iconice completează cu ușurință diverse forme ale feței? Accesoriul cu un stil ușor casual completează perfect ținutele relaxate, confortabile și se îmbină perfect cu ansamblurile elegante.

Ochelari de soare Wayfarer: accesoriu de vacanță pentru un bărbat încrezător

Proprietarii mândri de ochelari de soare Wayfarer confirmă în unanimitate că este unul dintre cele mai confortabile accesorii pe care le-au folosit vreodată. Forma lor universală se conformează feței astfel încât purtătorul să nu simtă disconfort în jurul nasului sau al tâmplelor. Călătorii oferă un câmp vizual larg, nu alunecă și nu strâng capul. Construcția lor atentă este rezistentă la cădere, așa că nu trebuie să vă faceți griji că noii tăi ochelari de soare vor deveni inutili după o coliziune accidentală cu podeaua. Ochelarii de soare Wayfarer sunt un plus fenomenal pentru o ținută de vacanță - modelele în această formă sunt asociate cu ușurință și nepăsare, surprinzând perfect atmosfera zilelor toride de vară.

Ochelarii de soare Wayfarer pentru bărbați sunt disponibili în diferite versiuni de culoare. Barbatii care opteaza pentru accesorii clasice vor aprecia cu siguranta propunerile discrete, negre. Modelele minimaliste sunt o alegere foarte bună pentru că astfel de rame nu numai că se potrivesc bine cu ținutele casual, ci arată grozav și cu o cămașă sau un costum alb. Forma caracteristică Wayfarers este asociată inevitabil cu culori intense - vara, merită să ajungeți la ochelarii de soare echipați cu rame albastre, roșii sau portocalii. Un astfel de accesoriu va face cu siguranță furori printre prieteni!

Ochelari de soare Wayfarer pentru bărbați - protecție solară fiabilă și stil atemporal

Toți ochelarii de soare Wayfarer au lentile colorate cu un filtru UV ridicat, asigurând că ochii tăi nu sunt expuși la lumină strălucitoare și la radiații ultraviolete periculoase. Forma rotunjită a lentilelor garantează protecția ochilor și protejează pielea subțire și sensibilă din jurul ochilor. Men's Wayfarers sunt sinonime cu stilul – bărbații se simt ca niște supereroi în acești ochelari de soare! Este greu să găsești o formă de ochelari de soare care să fie la fel de populară, prestigioasă și versatilă.

Vezi ochelarii Wayfarer individuali: