Lentile de contact Biofinity

Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina

Lentilele de contact Biofinity

Producătorii lentilelor de contact încearcă să adapteze parametrii lor la cerințele indiviuduale specifice fiecărui client, pe care se bazează purtarea zilnică a produselor. Trebuie spus că dezvoltarea materialelor noi pentru producția lentilelor de contact a avut în spate un mare angajament al specialiștilor din diverse domenii ale științei. Munca lor profesională de mai multe luni sau chiar de mulți ani a dat rezultate concrete în cazul lentilelor Cooper Vision. Această muncă continuă este rodul creării lentilelor de contact Biofinity.

Despre lentilele de contact Biofinity

Lentilele de contact Biofinity au fost concepute și produse de către faimosul concern Cooper Vision. De remarcat este că lentilele de contact Biofinity se încadrează în categoria dispozitivelor medicale noi, din a III-a generație modernă, cu are proprietăți neobișnuite și o textură moale. Ele sunt fabricate din material profund hidrofil pe bază de silicon- hidrogel. În plus, tehnologia rezoluționară, AQUAFORM, face ca ochiul să fie bine hidratat și oxigenat în timpul purtării lentilelor de contact Biofinity. Materialul AQUAFORM nu conține niciun fel de adaos, completare sau substanțe de înmuiere. Întreaga masă a lentilei este uniformă, de aceea, aceasta respiră natural.

Caracteristic lentilelor de contact Biofinity este că asigură un confort la purtare, îmbunătățirea vederii și se adaptează în mod perfect conturului anatomic al ochiului fiecărui utilizator. Datorită permeabilității mari a oxigenului și a nivelului ridicat de hidratare, în prezent, aceste dispozitive medicale sunt cele mai bune lentile de contact disponibile pe piața cu profil oftalmologic.

Lentilele de contact Biofinity sunt brevetate, iar marginea în formă rotundă a lentilei, contribuie la reducerea impactului asupra conjunctivitei. Au, de asemenea, rezistență la uscare. Lentilele de contact Biofinity sunt încadrate în categoria de lentile cu purtarea prelungită, ceea ce înseamnă că se pot purta pe toată perioada de 24 de ore a zilei, șapte zile pe săptămână.

 • Ce tip de lentile de contact sunt Biofinity?

  Lentilele de contact Biofinity sunt un sortiment de lentile lunare, concepute și produse de către faimosul concern Cooper Vision. De remarcat este că lentilele de contact Biofinity se încadrează în categoria dispozitivelor medicale noi, din a III-a generație modernă, cu are proprietăți neobișnuite și o textură moale. Ele sunt fabricate din material profund hidrofil pe bază de silicon- hidrogel. În plus, tehnologia rezoluționară, AQUAFORM, face ca ochiul să fie bine hidratat și oxigenat în timpul purtării lentilelor de contact Biofinity. Materialul AQUAFORM nu conține niciun fel de adaos, completare sau substanțe de înmuiere. Întreaga masă a lentilei este uniformă, de aceea, aceasta respiră natural.

 • Cui sunt recomandate lentilele de contact Biofinity?

  Lentilele de contact Biofinity sunt lentile asferice,de aceea, ele asigură o bună acuitate vizuală, un contrast îmbunătățit și o bună vedere, atât pentru cei cu astigmatism, cât și pentru pacienții cu prezbiopie. Ele sunt recomandate tuturor persoanelor care au probleme de vedere, îndeosebi celor pentru care ochelarii nu sunt cea mai bună soluție. Lentilele de contact Biofinity sunt, asadar, alegerea potivită pentru persoanele care se cunfruntă cu prezbiopie, astigmatism, pentru persoanele care au probleme de vederea de depărte sau de aproape.

  Suprafața din spate a lentilei este una ideală pentru marea majoritate a utilizatorilor. Lentilele de contact Biofinity sunt recomandate persoanelor cu tulburări ale canalului lacrimal, deoarece nu prezintă efect de uscare prea repede. În plus, lentilele de contact Biofinity devin cea mai bună alegere pentru acele persoane care doresc să poarte lentile de contact permanent, evident, dacă acest lucru este recomandat de către medic.

   

 • Ce mărci de lentile de contact fac parte din familia Biofinity?

  În gama produselor oferite de marca Biofinity enumerăm următoarele lentile de contact:

  • Biofinity - sunt produse fabricate din material modern HYDROGEL, cu un grad de hidratare ridicat, de 48%. Construcția sticlei face ca toate depunerile să plutească împreună cu lacrimile Grație acestor proprietăți, lentilele de contact Biofinity nu provoacă apariția sindromului ochilor obosiți sau o stare crescută de disconfort.
  • Biofinity Toric - lentile de contact torice lunare, destinate purtării, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte pe o perioadă de 29 zile. Ele se remarcă printr-o permeabilitate mare a oxigenui și conținut ridicat de apă, astfel încât hidratează perfect ochii.

Lentile marca Biofinity

Lentilele de contact Biofinity oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate, create de CooperVision, o companie optică cu recunoaștere globală. Vezi și alte produse ale acestei companii: