Accesorii pentru lentile

Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina

Accesorii pentru lentile de contact

Utilizarea zilnică a lentilelor de contact s-a dovedit, in timp, o alternativă confortabilă la ochelari. Cu toate acestea, lentilele de contact obisnuite necesită îngrijire și o depozitare corespunzătoare în ambalaje sterile. Recipientul pentru lentile de contact este considerat accesoriul proiectat pentru utilizatorii de lentile de contact.

Tipuri de accesorii pentru lentile de contact

Toate tipurile de recipiente pentru lentile de contact, de obicei din plastic, cu două secțiuni pentru lentilele din stânga și din dreapta, respectiv, sunt considerate accesorii pentru lentile de contact. Recipientele pentru lentile de contact sunt, de obicei, realizate din plastic sau sticlă, cu capace strânse, pentru a se evita contactul cu orice fel de contaminare, microorganisme și praf. Recipientele pentru lentile de contact trebuie să fie sterile, cu scopul de a proteja lentilele de contact contra poluarii și a altor daune.

Prin urmare, recipientele antiseptice sunt accesoriul cel mai potrivit care oferă cele mai bune condiții de depozitare pentru lentilele de contact. Recipientele pentru lentilele de contact sunt disponibile intr-o paleta complera de culori si modele, chiar si in forme personalizate, cum ar fi animale sau obiecte regasite în viața. Recipientele sunt, de asemenea, kit-uri de călătorie pentru toate tipurile de călătorii, chiar și pentru expediții extreme, în timpul cărora este extrem de dificil ca lentilele de contact să fie păstreze în conditii de sterilitate maximă.

Aceste kit-uri sunt utilizate sub forme diverse, cum ar fi cele pentru ochi sau tampoane pentru ochi cu castravete. Concret, ele sunt un mijloc pentru a asigura buna sanatate a ochilor, pe toată durata purtării perechii lentile de contact. În special, tampoanele pentru ochi cu castravete înlătură senzația de roșeață a ochiului legată de utilizarea îndelungată a lentilelor de contact. Mai multe tipuri de pensete, picături pentru ochi, ventuze și ochelari speciali sunt accesorii importante pentru lentilele de contact, de asemenea.

 • Care sunt principalele tipuri de accesorii pentru lentilele de contact?

  Toate tipurile de recipiente pentru lentile de contact, de obicei din plastic, cu două secțiuni pentru lentilele din stânga și din dreapta, respectiv, sunt considerate accesorii pentru lentile de contact. Recipientele pentru lentile de contact sunt, de obicei, realizate din plastic sau sticlă, cu capace strânse, pentru a se evita contactul cu orice fel de contaminare, microorganisme și praf. Recipientele pentru lentile de contact trebuie să fie sterile, cu scopul de a proteja lentilele de contact contra poluarii și a altor daune. Aceste kit-uri sunt utilizate sub forme diverse, cum ar fi cele pentru ochi sau tampoane pentru ochi sub forma de castravete. Concret, ele sunt un mijloc pentru a asigura buna sanatate a ochilor, pe toată durata purtării perechii lentile de contact. În special, tampoanele pentru ochi cu castravete înlătură senzația de roșeață a ochiului legată de utilizarea îndelungată a lentilelor de contact. Mai multe tipuri de pensete, picături pentru ochi, ventuze și ochelari speciali sunt accesorii importante pentru lentilele de contact.

 • De ce ar trebui să folosesti un lenscase?

  Recipientele pentru lentilele de contact, denumite științific și lenscase-uri, sunt destinate depozitării lentilelor de contact în soluție special multifuncțională pe toată durata nopții, perioadă în care lentilele de contact nu sunt utilizate. Acestea sunt extrem de importante, deoarece, alături de respectarea zilnică a regulilor temeinice de curațare și îngrijire, recipientele pentru depozitarea lentilelor de contact feresc lentilele de riscul depunerii agenților patogeni și a depunerilor proteice. Așadar, în acest fel, dimineața vei avea o pereche de lentile ca noi.

Descriere articole

Cele mai importante accesorii pentru lentile de contact sunt:

 • Recipiente pentru lentilele de contact plane - un tip de recipient pentru lentile de contact.
 • Recipiente pentru lentile de contact - acestea pot fi realizate din plastic sau sticlă și pot fi, de asemenea, colorate sau antiseptice.
 • Picaturi pentru ochi - acestea garantează utilizatorului un grad bun de hidratare în timp ce poarta lentile de contact.
 • Travel Kit - recipiente pentru lentilele de contact, picături pentru ochi, recipiente mici cu lichid special pentru depozitarea și îngrijirea lentilelor de contact în timpul călătoriilor.
 • Tampoane cu castravete pentru ochi - ajută la calmearea senzatiei de ochi obosiți după purtarea zilnică a lentilelor de contact.
 • Cleștii pentru a deschide recipientul - acestea sunt necesare doar pentru recipiente pentru lentile de contact cu articole din sticlă.
 • Pensetă pentru lentile de contact - acestea ajută utilizatorul să manevreze eficient lentilele de contact.
 • Pensete - sunt un accesoriu indispensabil pentru a îndepărta lentilele de contact dure și moi la finalul zilei.
 • Ochelari de protecție pentru utilizatorii de lentile de contact - sunt responsabi de evitarea caderii lentilelor pe timpul noptii.