Lentile, soluții și picături Horien

Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

12 Articole

pe pagina

Lentile de contact, soluții pentru îngrijire și picături pentru ochi Horien

Industria oftalmologică propune purtătorilor de corecții optice o serie completă de lentile de contact și accesorii pentru îngijirea lor. Una din aceste mărci este Horien, care propune amatorilor de accesorii moderne o serie variată de lentile de contact și soluții pentru îngrijire moderne și înainte de toate la prețuri accesibile.

Descrierea lentilelor de contact și a soluțiilor Horien

Lentilele de contact Horien sunt lentile de contact moi destinate, în primul rând, folosirii pe timpul zilei. Fabricarea acestor accesorii s-a bazat pe un tip de material hidrofil de moale, care se adaptează perfect formei ochiului și-i oferă hidratare ideala. Lentilele de contact Horien au o tentă de albastru pal, fiind ușor de manevrat în timpul purtării. De remarcat este faptul că, în ciuda predominării nuanței de culoare albastru, lentila Horien nu are capacitatea de a transforma culoarea naturală a ochilor. Această procedură folosită în cazul lentilelor de contact Horien ajută doar la o mai mare vizibilitate și le facilitează localizarea în soluția de curățare.

 • Ce tehnologie utilizează lentilele Horien?

  Lentilele de contact Horien sunt produse fabricate prin intermediul unei tehnologii de înaltă precizie la turnarea în formă. Datorită acesteia, lentila este capabilă să se plieze pe conturul anatomic al ochiului și să asigure confortul maxim și acuitatea vizuală permanenă în orice condiții. De reținut este și faptul că tehnologia turnării în forme respectă standardele de calitate comune ale celorlalte tehnologii și chiar se detașează de cele folosite de alți producători de lentile de contact în materie de implementare a lor. Grație procesului de fabricație a lentilelor de contact Horien, acestea cunosc o formă modernă perfectă și încorporează o suprafață plană ideală. Lentilele de contact Horien asigură utilizatorilor un confort ridicat la purtare, un preț accesibil, acuitate vizuală excelentă, îndeosebi în comparație cu lentilele de contact sferice. Îngrijirea lentilelor de contact Horien nu necesită un efort zilnic susținut.

  La rândul lor, soluțiile Horien sunt folosite pentru îngrijirea tuturor modeelor de lentile de contact moi. Ele asigură dezinfectarea lentilelor, hidratarea continuă și nivelul maxim de îngrijire. Soluția Horien are o largă aplicare. Compoziția sa încorporează substanțe active care permit curățarea și decontaminarea lentilelor de contact folosite deja.

 • Cine poate utiliza lentilele de contact Horien?

  Lentilele de contact Horien sunt alegerea alegerea potrivită în cazul persoanelor care nu au purtat pană acum lentile de contact. Sunt ușor de aplicat și de îndepărtat, iar culoarea albastră garantează o vizibilitate excelentă chiar și atunci când se regăsesc în recipientele lor speciale pentru depozitare. Lentilele de contact Horien pot fi întrebuințate fără probleme chiar și de către persoanele care utilizează lentile de contact de o bugată bună de timp în vederea corecției afecțiunilor oftalmologice. Cu ajutorul acestor accesorii oftalmologice, pacientul va beneficia de o acuitate vizuală ridicată și un confort la utilizare optim, fie că întâmpină dificultăți la vederea de aproape sau de la distanță.

 • Ce produse din gama Horien ai la dispoziţie?

  Marca Horien conține următoarele asortimente de lentile de contact și soluții de îngrijire:

  • Horien 1 Day Disposable - lentile de contact de unică folosință, sferice, concepute pentru persoanele cu miopie sau hipermetropie.
  • Horien Aqua Comfort - soluție pentru îngrijirea complexă a lentilelor de contact.
  • Horien Disposable - lentile de contact lunare, sferice, cu un grad ridicat de hidratare, destinate purtării pe timp de zi.