Ochelari de vedere bărbați rotunzi

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 252

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 252

Pagina
pe pagina

Ochelari rotunzi de vedere pentru bărbați

Nu cu mult timp în urmă, ochelarii rotunzi de vedere erau asociați cu accesorii rezervate persoanelor rezervate și timizi. Vederea cuiva care poartă rame mari și grele nu a surprins pe nimeni. Moda evoluează rapid, motiv pentru care iconicii ochelari rotunzi, cunoscuți sub numele de „Lenonki”, au revenit. Acest accesoriu unic poartă o notă de nonșalanță și mister, făcându-l o potrivire perfectă pentru caracterul fără compromisuri al omului modern.

Revenirea stilului Lennon clasic

Mulți bărbați își amintesc cu drag de ochelarii rotunzi cu lentile mici pe care John Lennon i-a popularizat cu ani în urmă. Acest aspect a devenit un element de bază în stilurile iconice și este acum replicat cu ardoare de bărbații care apreciază estetica retro. Oricine decide să achiziționeze un astfel de model este perceput ca o persoană cu un înalt simț al esteticii. Aceste lentile rotunde completează perfect caracteristicile robuste și masculine, permițând crearea de ținute unice și izbitoare. Gama de ochelari de vedere rotunzi este în continuă extindere. În magazinul nostru, veți găsi sute de opțiuni originale – de la modele clasice, discrete, până la modele extravagante, surprinzătoare.

Poate fiecare bărbat să poarte ochelari rotunzi de vedere?

Există încă o concepție greșită dominantă că ochelarii rotunzi de vedere se potrivesc doar anumitor persoane. Adevărul este cu totul altul – lentilele rotunjite sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru un bărbat stilat. Marginile subtile fac fața să pară mai blândă, mai sănătoasă și mai tânără. Un astfel de accesoriu se potrivește perfect în estetica masculină. Bărbații au, de obicei, maxilare proeminente, pomeți bine delimitați și trăsături faciale ascuțite - în cazul lor, ramele rotunde se vor dovedi a fi cea mai bună alegere. Această formă este recomandată practic tuturor bărbaților – excepția poate fi persoanele cu obraji plini. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să renunțe complet la ochelarii rotunzi – trebuie doar să aleagă modelul potrivit care să se potrivească anatomiei lor faciale.

Rame rotunde pentru bărbați aventurieri

În colecția extinsă a magazinului nostru, veți găsi rame care se remarcă prin culorile unice, prin ornamentele interesante sau prin aplicațiile izbitoare. Ochelarii rotunzi cu caracter sunt o propunere pentru bărbații cunoscuți pentru temperamentul și curajul lor. Un bărbat care vrea să-și arate lumii sufletul artistic poate opta pentru un model rotund cu rame transparente și punte îngroșată. O astfel de combinație surprinde prin îndrăzneală pe de o parte și captivează prin subtilitatea pe de altă parte – ramele transparente ar trebui să rămână invizibile, dar să iasă în evidență datorită construcției lor neobișnuite. Bărbații care apreciază accesoriile excentrice pot alege rame în nuanțe de turcoaz, roșu sau portocaliu.

Ochelari de vedere rotunzi minimalisti

Ochelarii rotunzi de vedere pentru bărbați nu trebuie întotdeauna să iasă în evidență. Ramele clasice în negru sunt un accesoriu incredibil de versatil care se asortează deosebit de bine cu stilurile elegante. Ramele minimaliste, negre, din metal sau plastic, sunt cea mai ușoară modalitate de a accentua frumusețea masculină. Cei cărora le plac accesoriile ceva mai vii pot opta pentru rame în nuanțe de gri, bej sau bleumarin. Merită să alegeți modele simple care se încadrează perfect în principiile modei contemporane. Bărbații care apreciază ochelarii minimalisti cu lentile rotunde îi pot asorta cu ușurință cu orice ținută – indiferent dacă doresc să arate elegant sau preferă un stil casual, sportiv.

Vezi ochelarii rotunzi individuali: