Ochelari de vedere pentru copii

Vizualizare ca Grila Lista

13 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

13 Articole

pe pagina

Ochelari vedere pentru copii

Digitalizarea și computerizarea omniprezentă au contribuit la problema tot mai mare a tulburărilor de vedere nu numai la adulți, ci și la copii. Vederea copiilor se dezvoltă foarte rapid și intens, iar defectele de vedere netratate pot duce la probleme și mai grave la vârsta adultă. De aceea este atât de important ca după descoperirea unei anomalii de vedere a unui copil și diagnosticarea acesteia de către un medic, să cumpărați ochelari corectori buni – adaptați defectului de vedere al copilului, dar și trăsăturilor individuale ale feței și gustului său.

Cum să alegi ochelari de vedere buni pentru copii?

Există mai multe elemente care merită să acordați atenție:

  • dimensiunea ramei - ar trebui să fie suficient de mare astfel încât, chiar dacă ochelarii alunecă ușor de pe nasul copilului, copilul să poată privi în continuare prin ochelari și nu peste cadru; un cadru prea strâns va apăsa pe tâmple și va trebui înlocuit cu unul mai mare;
  • reglarea lungimii tâmplei și a dimensiunii nasului - ochelarii nu pot aluneca sau ciupit;
  • culoarea și forma cadrului - neapărat una care îi va plăcea copilului, deoarece îi va fi foarte utilă în întregul proces de încurajare a copilului mic să poarte ochelari în mod regulat.

Ochelari de vedere pentru copii - multe culori și forme

La Optilen.ro vei gasi ochelari de vedere pentru copii în multe variante, diferiți prin fiecare dintre elementele mai sus menționate. Oferim atât ochelari de vedere pentru copii în culori discrete - acestea sunt rame care le plac copiilor mai mari, cât și ochelari de culoare roz, galben sau albastru - perfecti pentru cei mai mici.

În categoria ochelarilor de vedere pentru copii există și diverse forme de rame: rotunde, ovale, dreptunghiulare și așa-zișii ochi de pisică. Marea majoritate a acestora sunt ochelari de plastic cu rame întregi, deoarece modelele mai stabile sunt recomandate copiilor; cele care stau mai bine pe loc și nu au elemente în mișcare care pot reduce durabilitatea produsului în viața de zi cu zi a unui copil plină de mișcare.

Vederea unui copil este încă în curs de dezvoltare, ceea ce înseamnă că defectul de vedere se poate schimba rapid. Prin urmare, ochelarii de vedere pentru copii ar trebui să fie disponibili la prețuri atractive - deoarece s-ar putea să trebuiască în curând înlocuiți. Știm asta, de aceea oferim prețuri competitive pentru toți ochelarii de vedere pentru copii.

Vezi și alți ochelari pentru copii:

Vedeți și alte tipuri de ochelari de vedere, în funcție de grupul țintă: