Accesorii pentu ochelari

Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina

Accesorii pentru ochelari

Ochelarii sunt cu siguranță cei mai importanți în contextul corectării vederii și al protecției solare, dar accesoriile pentru ochelari măresc semnificativ confortul și siguranța utilizării acestora. Acestea sunt ustensile mici cu care - în funcție de accesoriul pe care îl alegeți - puteți face mai ușor să vă curățați ochelarii și să vă transportați ochelarii în mașină, să ascundeți în siguranță ochelarii de care nu aveți nevoie în acest moment, ferindu-i de deteriorare sau prescripție de întoarcere. ochelarii în ochelari de soare.

Încercăm să ne asigurăm că accesoriile pentru ochelari din magazinul nostru sunt atât solide, cât și la modă. În acest fel, răspundem așteptărilor ridicate și în continuă creștere ale clienților noștri. La Optilen.ro veți găsi accesorii pentru toate tipurile de ochelari - ochelari de prescripție și de soare, damă, bărbați și copii, în orice formă, dimensiune și din diferite materiale. Culorile frumoase și modelele de accesorii vor face mult mai plăcută folosirea ochelarilor. Durabil va adăuga încredere și liniște sufletească atunci când folosiți ochelari în afara casei.

Ce accesorii pentru ochelari găsiți în magazinul nostru?

 • Cutie pentru ochelari

  Nu rămâne fără o husă bună pentru ochelari! La urma urmei, fiecare ochelari este delicat și doar depozitarea lor într-o carcasă dedicată îi protejează de deteriorare și murdărie. Așadar, dacă nu doriți să denaturați, să spargeți sau să vă zgâriați ochelarii, alegeți una dintre husele pe care vi le-am pregătit.

  Veți găsi atât huse de ochelari monocolore, cât și multicolore, în culori deschise și vii. Dintre acestea, cu siguranta vei alege un model potrivit pentru un adult si un copil, ceva mai elegant – unul pe care il poti scoate fara stres chiar si la cea mai oficiala intalnire si intr-un design vesel.

  Fiecare topcase este tare și durabilă. Datorită acestui lucru, este rezistent la lovituri, iar ochelarii tăi sunt în siguranță chiar și în cea mai supraîncărcată poșetă sau rucsac. La randul sau, in interiorul carcasei vei gasi un material moale, fara scame, care se imbina perfect cu suprafata delicata a lentilelor si ramelor ochelarilor. Ochelarii scoși din carcasă sunt impecabil de curați și nu există nici cea mai mică zgârietură. Dimensiunea și forma carcasei sunt universale - se potrivește oricăror ochelari.

 • Lavete din microfibra

  Ochelarii tăi au nevoie de curățare zilnică. Mai ales dacă stai des într-un loc cu praf și praf, după o plimbare și, de asemenea, când folosești machiaj intens sau pielea ta tinde să fie grasă. Praful, petele și grăsimea sunt cei mai mari dușmani ai ochelarilor curați. Și murdăria de pe lentile nu este doar o problemă de vedere afectată și de confort limitat. Ochelarii murdari provoacă o tensiune excesivă asupra ochilor, deoarece în loc să se concentreze asupra obiectului pe care îl privești, se concentrează involuntar pe pata chiar în fața ochilor tăi.

  Prin urmare, nu uitați să curățați zilnic atât lentilele ochelarilor, cât și întreaga ramă, inclusiv tâmplele și piesa nasului. În acest scop, utilizați cârpe moi din microfibră care nu vor zgâria suprafața delicată și vor îndepărta rapid și eficient murdăria. Cele mai bune rezultate le veți obține atunci când pulverizați pentru prima dată suprafața ochelarilor cu agentul destinat acestui scop. Acesta va dizolva murdăria, pe care ulterior o puteți îndepărta cu ușurință din ochelari cu o cârpă. La Optilen.ro veți găsi cârpe din microfibră într-o varietate de culori frumoase.

 • Soluții pentru curățarea ochelarilor

  Am pregătit pentru tine mijloace eficiente pentru curățarea ochelarilor într-o formă convenabilă - un spray. Acestea sunt lichide hidrofobe, antistatice, cu ajutorul cărora poți îndepărta chiar și cea mai încăpățânată murdărie, inclusiv grăsimea și toate petele. Doar 2-3 pulverizări și ștergeți lentilele și rama cu o cârpă moale.

  Lichidele pentru curățarea ochelarilor sunt conținute în sticle mici, de plastic, pe care le puteți ascunde cu ușurință într-un rucsac sau geantă și le puteți folosi ori de câte ori este necesar. Folosiți-le pentru a curăța atât ochelarii prescripți, cât și ochelarii de soare. Unele dintre lichidele disponibile reduc, de asemenea, riscul de aburire a ochelarilor - acest lucru este deosebit de valoros pe vreme geroasă.

 • Suprapuneri solare

  Purtați ochelari de prescripție și doriți să vă protejați ochii de soare fără a cumpăra ochelari de soare? Folosește creme de protecție solară! Este un accesoriu simplu si mic pe care il poti pune pe ochelari in doar cateva secunde, iar cand nu-ti folosesti, il poti depozita in geanta sau in rucsac. Cu astfel de suprapuneri, ochelarii tăi își păstrează proprietățile corective - încă vezi clar, iar ochii tăi câștigă protecție eficientă împotriva radiațiilor UV periculoase. Suprapunerile sunt atașate de ochelari cu o clemă metalică cu vârfuri de cauciuc, care ține ferm rama, dar nu o zgârie. Acești așa-numiți ochelari cu clips. În magazinul nostru veți găsi o varietate de suprapuneri solare - în multe culori și forme. Unele au funcții suplimentare (cum ar fi polarizarea sau strălucirea), altele se caracterizează printr-un aspect non-standard, la modă (suprapuneri în oglindă sau în nuanțe metalice). Am pregătit pentru tine atât suprapuneri de soare elegante și sportive, cât și suprapuneri perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Puteți cumpăra cu ușurință suprapuneri pentru ochelari în dimensiunea și forma de care aveți nevoie. Cu ei vei economisi timp - schimbarea ochelarilor de la ochelari de prescripție la ochelari de soare, bani - pentru că nu trebuie să-ți cumperi o altă pereche de ochelari special pentru soare, și de asemenea... spațiu în poșetă sau rucsac, deoarece suprapunerile sunt mici. și le puteți ascunde cu ușurință în carcasă.

 • Lanturi pentru ochelari

  Au fost foarte populare în anii 90, iar acum au revenit în favoarea. Acestea sunt lanțuri de ochelari. Un plus funcțional și estetic. Îmbunătățește frumusețea oricăror ochelari și vă permite să-i scoateți fără a fi nevoie să-i puneți deoparte.

  Pentru multe doamne, lanțurile de ochelari sunt ca bijuteriile, mai ales cele elegante - placate cu aur, argint și cu pietre mici. Se simt mai frumosi si mai increzatori cu ei. Domnilor este mai probabil să se întindă după lanțuri elastice pentru ochelari cu vârfuri de cauciuc. Le pasă de cea mai mare durabilitate și utilitate posibilă a aditivului. La rândul lor, părinții pentru copiii lor aleg în principal lanțuri împletite, ondulate și din nailon - pentru că acestea sunt cele mai încurajatoare cu o paletă de culori și se armonizează cu dispoziția veselă a copiilor lor. Toate aceste tipuri de lanțuri se găsesc în magazinul nostru.

 • Suporturi pentru ochelari

  Ești șofer și se întâmplă adesea să nu ai unde să-ți pui ochelarii, astfel încât să fie în siguranță? Plasarea lor oriunde nu este o solutie buna - risti sa zgarii lentilele si sa strici ramele. În loc să vă asumați riscuri, utilizați un accesoriu mic și simplu, cum ar fi suporturile pentru ochelari.

  În magazinul nostru am pregătit pentru tine suporturi pentru ochelari cu o remorcă stabilă și puternică. Datorită acestui fapt, întregul suport cu ochelari este rezistent la tremur și nu se mișcă nici pe traseul cel mai accidentat. Atașați ochelarii de suport cu o clemă confortabilă, dar rezistentă. O poți face chiar și cu o singură mână! Mici și compacte, mânerele sunt discrete și disponibile în multe culori, se potrivesc în interiorul oricărui vehicul. Datorită lor, știi mereu unde îți sunt ochelarii și poți fi sigur că nimic nu-i amenință.

Accesoriile bine alese îmbunătățesc în primul rând confortul și siguranța utilizării ochelarilor. În al doilea - înfrumusețează ramele, făcându-le mai atractive și purtându-le și mai plăcute. La Optilen.ro veți găsi multe accesorii diferite pentru ochelari. Am enumerat doar cele mai populare. Prin urmare, vă încurajăm să vă familiarizați cu produsele din această categorie.