ACUVUE® OASYS with Transitions™ 6 buc.

numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

134,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.

Lentile de contact semestriale ACUVUE® OASYS with Transitions™ reprezintă o adevărată descoperire în industria optică! Capabile să răspundă activ la intensitatea luminii, lupta impotriva luminii puternice într-o zi însorită, de orbirea cauzată de farurile auto noaptea, ajustand continuu luminozitatea pentru ochii dvs.

Filtrare eficientă a luminii - printr-un miliard de particule sensibile la lumină, lentilele protejează eficient ochii de lumina excesivă. Fara dureri de ochi, sau nevoia de a va acoperi ochii cu mâinile!
Minimalizarea luminii și strălucirii farurilor - lentilele descrise sunt o propunere excelentă pentru șoferi, datorită capacității de a reduce lumina emisă de farurile auto. Acum călătoria este și mai convenabilă.
Calitatea clara a viziunii - datorită lentilelor Light Intelligent Technology™ garantează viziunea într-un contrast mai bun și saturație a culorilor; fără umbre și reflecții.
Tehnologie încorporată în material - nu se aplică numai pe suprafata lentilelor. Aceasta garantează longevitatea tuturor parametrilor favorabili; siguranța lentilelor și uzura acestora.
Mod de utilizare de două săptămâni - puteți utiliza o pereche de lentile de contact până la 14 zile. Singura condiție este curățarea și dezinfectarea lor zilnică.
Cea mai înaltă protecție UV - ACUVUE OASYS with Transitions
Cea mai înaltă protecție UV - obținută prin îmbogățirea lentilelor cu un complex din filtre de cea mai înaltă calitate, absorbând ca un burete radiațiile UVA / UVB, în proportie de 100%.
 

Caracteristicile ACUVUE® OASYS with Transitions™:

 

În centrul acestor lentile moderne se află materialul Senofilcon A, cu tehnologie încorporată în ea - nu doar aplicată la suprafata. Aceasta asigură durabilitatea tuturor parametrilor favorabili. Aceste lentile combină perfect corecția vederii cu protecția fotocromică. Ce înseamnă? Lentilele se adaptează rapid la condițiile de iluminare predominante - absorb cantitățile excesive de lumină, protejându-vă împotriva orbirii, durerii, sau nevoia de a va acoperi ochii cu mainile. În timpul sofatului nocturn lentilele reduc strălucirea farurilor. Acestea asigură o călătorie sigură și confortabilă.

ACUVUE® OASYS with Transitions™, datorită Light Intelligent Technology™ oferă, de asemenea, o calitate clara a viziunii - cu contrast crescut și culori saturate, fără umbre și reflexii. Îmbogățirea lentilelor cu filtre UV de cea mai înaltă calitate este o garanție de 100% protecție împotriva efectelor nocive ale luminii solare. Desigur, în afară de toți parametrii menționați, puteți conta pe confortul complet al utilizării - fără ochii uscați și senzația ca purtati lentile de contact. Disponibile într-o gamă largă de dioptrii negative și pozitive, lentilele ACUVUE® OASYS Transitions™ pot fi utilizate atât de persoanele cu miopie, cât și de cele cu prezbitism.

 

Cele mai mari avantaje ale ACUVUE® OASYS with Transitions™:

 
  • tehnologie unică, avansată - acestea sunt primele lentile de contact de pe piață care combină capacitatea de a corecta defectele de vedere cu protecția împotriva schimbărilor intense și bruste ale condițiilor de iluminare;
  • o vedere și mai bună - cu un contrast și o saturație mai puternică a culorilor, fără umbre și reflecții;
  • durabilitatea parametrilor favorabili - datorită tehnologiei încorporate direct în material și nu doar la suprafata acestora;
  • cel mai mare confort de utilizare - fără uscăciune, perceptibilitate a lentilelor pe ochi și, mai ales, lipsa durerilor de ochi atunci când apare o sursă bruscă de lumină puternică;
  • protecție inalta împotriva radiațiilor UV - obținute printr-un complex de filtre de cea mai înaltă clasă.
 

Pentru cine este ACUVUE® OASYS with Transitions™?

 

Lentilele de contact moderne ACUVUE® OASYS Transitions™ sunt perfecte pentru toate persoanele care deseori simt disconfort asociat cu iluminarea intensă si spontana. Daca va confruntati cu probleme lucrând la calculator, conducând un vehicul, in timpul activitatii dvs fizice, în diverse condiții de iluminare - daca va descrie viața de zi cu zi cu oricare dintre aceste activități, sa știți că ACUVUE® OASYS Transitions™ este solutia pentru dvs. În plus, acestea îndeplinesc așteptările chiar și celor mai exigente persoane care caută cea mai bună protecție a ochilor împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV.

 

Parametrii ACUVUE® OASYS with Transitions™:

 
Categorie Lentile de contact de 2 săptămâni
Brand Lentile de contact ACUVUE®
Producător JOHNSON & JOHNSON
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,4
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 121 x 10-9
Hidratare 38%
Material Senofilcon A
Tehnologie Light Intelligent Technology™
Filtre UV 99% UVA, 100% UVB
Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ACUVUE® OASYS with Transitions™ 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™, în ambalaj de 6 bucăți?

Lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™ sunt disponibile într-un ambalaj ce conține 6 bucăți. Le poți alege singur, folosind informațiile despre dioptrii și alte parametri, cum ar fi curbura sau diametrul. De asemenea, poți consulta un optometrist, care te va ajuta să selectezi tipul și parametrii potriviți pentru lentile.

Sunt lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™ sigure?

Da, lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™, fabricate de producătorul de renume Johnson & Johnson, sunt sigure, cu condiția să respecți instrucțiunile de utilizare și regulile de igienă. Acest lucru întărește calitatea și siguranța produsului.

Pentru ce defecte de vedere sunt lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™?

Lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™ sunt destinate corectării miopiei sau hipermetropiei, deoarece au un tip de corecție sferică.

Cum se aplică lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™?

Aplicarea lentilelor ACUVUE® OASYS with Transitions™ este similară cu aplicarea altor lentile de contact. Înainte de aplicare, spală și usucă-ți mâinile, apoi plasează ușor lentila pe vârful degetului și menține pleoapa superioară. Apoi, plasează ușor lentila pe globul ocular.

Cum se înlătură lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™?

Pentru a înlătura lentilele ACUVUE® OASYS with Transitions™, spală și usucă-ți mâinile. Apoi, trage ușor pleoapa inferioară și, uitându-te în sus, apasă ușor lentila cu degetele, apoi îndepărteaz-o cu grijă.