Ochelari Adidas

Vizualizare ca Grila Lista

26 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

26 Articole

pe pagina

Ochelari de prescripție și ochelari de soare Adidas

Indiferent dacă faci sport în aer liber, sau doar te plimbi sau te relaxezi - ochelarii Adidas te vor ajuta să-ți menții sănătatea, confortul și stilul bun. Brandul, pe care probabil îl cunoașteți din haine și accesorii sport, vă pune acum la dispoziție ochelari moderni, la modă și diversificați - ochelari de soare și prescripție medicală. Disponibilitatea mare a formelor si culorilor, atat la rame cat si la ochelari de soare, face mult mai usor sa gasesti perechea necesara – cea in care te vei simti grozav si vei arata exact asa cum iti doresti!

Câteva cuvinte despre marca Adidas

Adidas este unul dintre acele mărci care nu are nevoie de prezentare. Se bucură de o foarte mare recunoaștere, pe fiecare continent. Acest logo caracteristic, negru cu dungi marchează cele mai la modă haine și accesorii sport, răspunzând atât nevoilor iubitorilor de viață activă, cât și pur și simplu confortului. Adidas a fost fondată cu mult timp în urmă, în 1924. Compania a fost fondată de frații Dassler, începând cu producția de încălțăminte și îmbrăcăminte sport. În prezent, produsele lor apar la cele mai mari evenimente din lume, inclusiv tot felul de competiții. Ochelarii Adidas sunt o continuare firească a dezvoltării companiei. Aceste accesorii sunt – ca toate celelalte produse ale brandului – un exemplu de mare atașament față de durabilitate, confort și stil original, dar universal.

Ochelari de soare la modă și ochelari de vedere într-o ediție sportivă

S-ar putea presupune că ochelarii de soare și ochelarii de vedere Adidas vor fi de obicei sportivi și, prin urmare, nu se potrivesc pentru stilizări puțin mai oficiale. Nimic mai greșit! O privire rapidă asupra produselor colectate în această categorie este suficientă pentru a concluziona că acestea se caracterizează printr-o varietate mare. Multe culori frumoase - originale și clasice - atrag atenția, precum și disponibilitatea încântătoare a formelor, printre care ochelarii rotunzi, ovali, dreptunghiulari și "pisica" sunt lideri. Există modele cu un cadru plin, mai masiv, precum și înguste, delicate și mai elegante. Acest lucru asigură că toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși în catalogul de ochelari Adidas! Știați că ochelarii de soare Adidas au lentile cu nuanțe diferite? Nu numai standard, monocolor, ci și gradient (umbrit) și oglindă (oferind cel mai înalt grad de confidențialitate).

Manopera de inalta calitate si protectie ochilor

Designul este una, dar eficiența ochelarilor de soare și a ochelarilor de vedere este alta. Adidas știe foarte bine acest lucru, motiv pentru care în produsele sale se concentrează și pe dimensiunea tehnică și pe funcția de protecție și corectare a accesoriilor sale. În fiecare model al acestui brand, aveți de-a face cu material de înaltă calitate (în principal plastic, dar și metal), caracterizat prin durabilitate ridicată și ușurință în același timp. Datorită acestui fapt, acești ochelari sunt extrem de confortabil de utilizat; pot fi pusi și scoasi cu o mișcare încrezătoare, iar datorită formei rafinate se potrivesc bine pe nas și în spatele urechilor, oferind confortul așteptat. Ochelarii de vedere Adidas, echipați cu lentile cu parametri optici selectați corespunzător, permit corectarea eficientă a defectelor de vedere, iar ochelarii de soare Adidas - indiferent de model - garantează o protecție perfectă a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui; acest lucru se datorează filtrelor UV certificate prezente în lentile.

O gamă largă de ochelari Adidas pentru bărbați și femei

La Optilen.ro veți găsi o varietate de ochelari Adidas - pentru femei, bărbați și unisex. Acestea sunt produse originale, de marcă. Toate disponibile la prețuri atractive, pe care le includem în plus reduceri ca parte a campaniilor promoționale ciclice.