BioAir 38FW 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 11 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

34,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Sunt lentile noi, insa ma bucur ca am dat de ele! Cu siguranta un mare plus este pretul, pentru ca sunt trimestriale, in schimb trebuie curatate in mod regulat. Super servicii oferite de Optilen.

Lentilele de contact asferice BioAir 38 FW sunt un produs de nouă generație, destinat unei utilizări de până la 3 luni. Datorită utilizării materialelor inovatoare și a obținerii unor parametri și mai favorabili, lentilele sunt extrem de confortabile în utilizarea zilnică și oferă o vedere de înaltă rezoluție.

Un produs de nouă generație - lentilele BioAir 38 FW este un produs de nouă generație bazat pe un material inovator și creat după proiectele celor mai mari specialiști din industria optică.
Proprietăți hidratante de calitate superioară - datorită conținutului ridicat de apă și capacității de a o stoca, lentilele asigură o hidratare de lungă durată și elimină problema sindromului ochi uscat.
Vedere clară și culoari vibrante - lentilele vă permit să vă bucurați de o vedere de înaltă definiție - clară, saturată, cu contrast adecvat, fără umbre și reflexii.
Compatibilitatea cu ochiul uman - la baza lentilelor este un material foarte asemănător în compoziție cu ochiul uman, datorită căruia este foarte bine acceptat de ochi - nu provoacă iritații sau reacții alergice.
Protecție împotriva radiațiilor UV - BioAir 38 FW
Protecție împotriva radiațiilor UV - lentilele asferice BioAir 38 FW oferă, de asemenea, o protecție suplimentară a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui, posibil datorită îmbogățirii compoziției lentilelor cu un complex de filtre UVA / UVB ce absorb peste 90% din lumina dăunătoare.
O pereche timp de trei luni - aceste lentile sunt destinate utilizării trimestriale. Aceasta înseamnă că puteți utiliza o pereche timp de până la trei luni, atâta timp cât vă amintiți să le curățați regulat cu o solutie.
 

Pentru cine sunt destinate lentilele BioAir 38 FW?

Dacă nu doriți să cheltuiți in plus pentru lentile zilnice și nu aveți nicio problemă cu utilizarea regulată a lichidului de îngrijire, BioAir 38 FW este opțiunea perfectă pentru dvs. Aceste lentile de înlocuire trimestriale sunt foarte convenabile pentru utilizarea de zi cu zi, usor de utilizat, astfel încât pot fi folosite și de persoanele care decid să folosească lentile de contact pentru prima dată. Și datorită disponibilității unei game mari de dioptrii de corecție negative și pozitive, acestea satisfac nevoile oamenilor ce sufera de miopie.


Parametrii lentilelor BioAir 38FW:

 

Categorie

Lentile trimestriale

Producător

HORIEN

Dioptrii sferică

-12,00 D

-11,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)

-6,00 la -0,50 D (la fiecare 0,25 D)

+0,75 la +4,00 D (la fiecare 0,25 D)

Curbură

8,7

Diametru

14,2

Hidratare

42%

Material

Ocufilcon D

Filtre UV

> 90% UVA i UVB

Mod de purtare

Zilnic

Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 11 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:BioAir 38FW 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra