#bioview Daily 20 buc.

numarul de elemente din pachet

20 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

20 buc

Pretul nostru

69,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai multLentile de zi moderne și confortabile #bioview Daily sunt lentile de silicon-hidrogel din a treia generație. Acestea au fost create pentru cei mai exigenți utilizatori, căutând un confort extraordinar și o viziune clara.

Material Olifilcon B - la baza lentilelor sta un material inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție.
Fără senzatie de uscaciune și oboseală a ochilor - datorită factorului ridicat de hidratare și permeabilității oxigenului, lentilele mențin ochii umezi ore în șir și îi protejează de oboseală. Chiar și la sfârșitul zilei, vederea vă este reîmprospătată, iar viziunea dvs. este clară și netulburată.
Ajustare imediată pe ochi - datorită utilizării unui material flexibil și moale, lentilele se ajustează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.
Nuanța pentru o aplicare ușoară - utilizarea #bioview Daily este și mai convenabilă, deoarece lentilele au fost îmbogățite cu nuanță albastru deschis pe o parte pentru a face aplicația lor ușoară și intuitivă, mai ales pentru utilizatorii începători.
Protecție solară suplimentară - #bioview Daily
Protecție solară suplimentară - fiecare dintre lentilele #bioview Daily are un complex de filtre UVA / UVB moderne, cu ajutorul cărora absoarb chiar mai mult de 90% din radiațiile solare nocive.
Fără îngrijire suplimentară - deoarece lentilele zilnice #bioview sunt concepute pentru utilizarea de o zi, nu necesită solutii de îngrijire suplimentare. Se dau jos, se arunca și a doua zi purtati o pereche nouă.
 

Caracteristicile lentilelor #bioview Daily:

 

#bioview Daily sunt lentile de cea mai înaltă calitate din Olifilcon B. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia agentului de umezire și sterilitatea suprafetei lentilele BioView Daily sunt caracterizate printr-o suprafață moale și matasoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apa pe toată suprafața obiectivului, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune a ochilor în timpul zilei. În plus, lentilele #bioview Daily se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului - una dintre cele mai ridicate dintre toate lentilele disponibile pe piață - ceea ce fac ochii să pară revigorați.

Combinația dintre materialele de cea mai bună calitate și siliconul din a treia generație garantează un confort excepțional la purtare și hidratează ochii de dimineața până seara.

 

Avantajele lentilelor #bioview Daily:

 
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului la 150 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • flexibilitate ridicată (modul Young scăzut) asigură o potrivire perfectă a lentilei la ochi, garantând în același timp rezistența la lacrimă;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14 ° protejează suprafața corneei împotriva deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.
 

Cui recomandam lentilele #bioview Daily?

 

Lentilele #bioview Daily sunt o soluție ideală pentru persoanele care se confruntă cu tulburări ale sacului lacrimal. Nivelul ridicat de umiditate asigură faptul ca lentilele sunt rezistente la uscare, ceea ce vă permite să evitați fenomenul unui ochi uscat. În plus, lentilele #bioview Daily sunt recomandate persoanelor:

  • carora au pretentia unui confort inalt de utilizare;
  • carora pun pret mare pe confort munca pe termen lung la calculator;
  • carora se lupta zilnic cu dezavantajul miopiei și hipermetropiei;
  • oamenilor activi care nu doresc să se ocupe de îngrijirea zilnică a lentilelor.
 

Parametrii lentilelor #bioview Daily:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact #bioview
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,8
Diametrul 14,1
Indicele de oxigen Dk/t 150 x 10-9
Hidratare 47%
Material Olifilcon B
Tehnologie Wetting Agent; Surface Grafting
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/cutie 20 buc.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorVisco Technology
Brand#bioview
Numar de bucati in cutie20 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:#bioview Daily 20 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele #bioview Daily 20 buc.?

Lentilele #bioview Daily 20 buc. pot fi alese individual, folosind informațiile despre puterea sferică disponibile pe ambalaj. De asemenea, se poate consulta un optometrist pentru a ajusta lentilele la nevoile vizuale individuale.

Sunt lentilele #bioview Daily sigure?

Da, lentilele #bioview Daily sunt sigure pentru utilizare, asigurând confort și igienă prin regimul lor de înlocuire zilnic.

Pentru ce defecte de vedere sunt #bioview Daily?

Lentilele #bioview Daily sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele #bioview Daily?

Aplicarea lentilelor #bioview Daily este ușoară și confortabilă. După spălarea și uscarea mâinilor, plasați delicat lentila pe vârful degetului arătător și apropiati-o încet de ochi, privind direct înainte. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și plasați lentila pe cornee.

Cum să scoți lentilele #bioview Daily?

Și scoaterea lentilelor #bioview Daily este la fel de simplă. După spălarea și uscarea mâinilor, trageți ușor de pleoapa inferioară și mutați lentila spre partea laterală a ochiului. Apoi, o puteți prinde ușor și îndepărta.