#bioview Monthly 3 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

56,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Mara
5.0000
Sunt foarte multumita de aceste lentile.Le recomand
Simona
4.0000
Am incercat si eu acest tip de lentile, sunt destul de noi insa mi-au oferit incredere crescuta ca pot purta lentile de contact pentru tratarea miopiei. Am apelat cu inima deschisa la Optilen de unde am achizitionat aceasta pereche. Le folosesc zilnic cu placere.

Lentilele moderne și confortabile #bioview Monthly cu utilizare lunara sunt lentile de contact din silicon și hidrogel din a treia generație. Acestea au fost create pentru utilizatorii care caută o conveniență extraordinară și o viziune perfectă.

 
Hidratare pe tot parcursul zilei - prin purtatrea acestor lentile, poți fi sigur că nu vei fi afectat de uscaciune sau de oboseala oculara. Acest lucru se datorează gradului ridicat de hidratare a materialului utilizat.
Produs de ultimă generație - lentilele #bioview Monthly sunt rezultatul muncii celor mai buni specialiști din industria optică, o combinație de tehnologie modernă și un material silicon-hidrogel îmbunătățit, Olifilcon A. Datorită acestui fapt, sunt atât de confortabile, complet sigure pentru ochi și garantează o vedere de calitate.
Se potrivește perfect ochiului - materialul flexibil și matasos al lentilelor se ajustează perfect la forma ochiului în doar câteva secunde. În acest fel, este eliminat riscul senzației de disconfort în timpul utilizării.
Protecție împotriva radiațiilor UV - obținută prin îmbogățirea lentilelor cu un complex de filtre moderne UVA / UVB, care, ca un burete, absorb peste 90% din radiațiile dăunătoare și garantează ochilor o protecție eficientă împotriva soarelui.
Aplicare ușoară și intuitivă - #bioview Monthly
Aplicare ușoară și intuitivă - lentilele lunare #bioview sunt apreciate și de utilizatorii începători, datorită faptului că pe o parte a lentilei exista o nuanță albastru deschis, indicând cum să le aplicați.
 

Caracteristicile lentilelor #bioview Monthly:

 

#bioview Monthly cu utilizare lunara sunt lentilele de cea mai bună calitate din materialul Olifilcon A. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia Agentului de umezire și sterilitatea suprafetei #bioview Monthly se caracterizează printr-o suprafață moale și matasoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apă pe toată suprafata lentilei, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune al ochiului.

În plus, lentilele #bioview Monthly de o lună se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului - cea mai mare dintre lentilele disponibile pe piață - ceea ajuta ca ochii la revigorarea ochilor. Combinația dintre materialele de cea mai bună calitate și siliconul din a treia generație garantează un confort excepțional la purtare și hidratează ochii de dimineața până seara.

 

Avantajele lentilelor #bioview Monthly:

 
 • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi
 • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
 • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
 • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
 • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
 • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva deteriorării;
 • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.
 

Pentru cine sunt lentilele #bioview Monthly?

 

Lentilele #bioview Monthly sunt o soluție ideală pentru persoanele care se confruntă cu tulburări ale sacului lacrimal. Nivelul ridicat de umiditate asigură că lentilele sunt rezistente la uscare, ceea ce vă permite să evitați fenomenul unui ochi uscat. În plus, lentilele #bioview Monthly sunt recomandate persoanelor:

 • carora au pretentia unui confort inalt de utilizare;
 • carora pun pret mare pe confort munca pe termen lung la calculator;
 • carora se lupta zilnic cu dezavantajul miopiei și hipermetropiei;
 • oamenilor activi care nu doresc să se ocupe de îngrijirea zilnică a lentilelor.
 

Îngrijire:

 

Lentilele #bioview Monthly sunt lentile cu înlocuire lunara concepute pentru utilizarea în timpul zilei. La sfârșitul zilei, acestea trebuie curățate cu ajutorul unei soluții de lentile și apoi lăsate într-un recipient de lichid timp de cel puțin câteva ore înainte de refolosire. Pentru ingrijirea lentilelor #bioview Monthly recomandăm loțiuni din familia Clean Active sau din orice altă loțiune de lentile disponibilă în magazinul nostru.

 

Parametrii lentilelor #bioview Monthly:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact #bioview
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 187.5 x 10-9
Hidratare 47%
Material Olifilcon A
Tehnologie Wetting Agent; Surface Grafting
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/cutie 3 buc.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorVisco Technology
Brand#bioview
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:#bioview Monthly 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact #bioview Monthly 3 buc.?

Lentilele de contact #bioview Monthly sunt disponibile într-un ambalaj care conține 3 bucăți, permițând o utilizare confortabilă și de lungă durată dintr-un singur pachet. Le poți alege singur, bazându-te pe parametrii tăi vizuali, cum ar fi puterea și curbură. Alternativ, recomandăm consultarea cu un optometrist, care te poate ajuta să alegi lentilele adecvate nevoilor tale.

Sunt lentilele de contact #bioview Monthly sigure?

Da, lentilele de contact #bioview Monthly sunt produse de producătorul renumit Visco Technology, garantând o calitate înaltă și siguranță în utilizare. Respectând recomandările de îngrijire și utilizare, te poți bucura de confort și siguranță purtând aceste lentile pe parcursul întregii luni.

Pentru ce deficiențe de vedere sunt #bioview Monthly?

Lentilele de contact #bioview Monthly sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, ceea ce le face potrivite pentru persoanele cu dificultăți de vedere la distanțe apropiate sau îndepărtate.

Cum să aplici lentilele de contact #bioview Monthly?

Înainte de a aplica lentilele de contact #bioview Monthly, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător, verificând dacă este în poziția corectă. Apoi, folosind degetul mijlociu al celeilalte mâini, ridică ușor pleoapa superioară și ține pleoapa inferioară cu degetul arătător. Plasează lentila pe globul ocular și nu uita să clipești ușor pentru a o așeza.

Cum să scoți lentilele de contact #bioview Monthly?

Pentru a scoate lentilele de contact #bioview Monthly, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Ridică ușor pleoapa superioară, apoi folosind degetul mijlociu al celeilalte mâini, mută lentila spre albul ochiului. Prinde delicat lentila între degetul mare și arătător și scoate-o din ochi. Apoi plasează lentila într-un recipient special cu soluție de întreținere.