Ochelari Bvlgari

Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Bvlgari

Brandul Bvlgari® este o tradiție de peste 50 de ani, identificată cu lux, eleganță și măiestria italiană. Primul magazin Sotirios Bulgari, care oferea apoi bijuterii, s-a deschis în anii 1950 la Roma. Era renumit pentru faptul că fiecare proiect era o mică operă de artă, cu o precizie incredibilă a detaliilor, un stil unic pe care nimeni nu-l putea imita. Ochelarii vânduți la acea vreme au fost folosiți de celebrități precum Audrey Hepburn, Clark Gable, Sophia Loren, Gina Lollobrigida și Marlene Dietrich. Fiecare dintre aceste caracteristici este vizibilă în ochelarii de vedere oferiți în prezent, semnați cu marca Bvlgari®. Ochelari pe care îi puteți cumpăra acum cu ușurință din magazinul nostru.

Ochelari devedere în stil italian - luxoși și eleganti

Ochelarii de vedere Bvlgari®, la fel ca bijuteriile vândute cu peste 50 de ani în urmă la Roma, sunt unici și dezvoltați până la cel mai mic detaliu. Ramele frumoase sunt ușor de recunoscut - ele impresionează chiar și pe cei care declară lipsă de interes pentru industria modei și a stilului.

Semnul distinctiv al ochelarilor de vedere pentru femei Bvlgari® este varietatea, în cel mai profund sens al cuvântului. Când alți producători încearcă să se adapteze tendințelor actuale și să creeze rame foarte asemănătoare între ele, marca italiană încearcă să ofere clienților săi cât mai multe rame interesante, neobișnuite, adesea foarte inovatoare. Astfel de ochelari de vedere sunt perfecti pentru doamnele elegante care poartă zi de zi haine în culori discrete: bej, maro, gri, verde închis.

Doar materiale de cea mai buna calitate, rezistente si in acelasi timp usoare

Cele care prezintă rezistență ridicată la deteriorare. Exemplu? Fibre de etal, acetat, octan, nailon. Utilizarea unor astfel de materiale garantează durabilitatea și, în același timp, o ușurință ridicată a ochelarilor. Pe de altă parte, designul ramelor presupune cea mai bună adaptare posibilă la trăsăturile anatomice ale unei persoane - ochelarii nu alunecă de pe nas, sunt imperceptibili, padurile pentru nas nu lasă urme roșii pe piele.

Ochelari de soare Bvlgari® - adaugă o eleganță atemporală ținutei tale de vară

Producătorul nu se limitează doar la ochelarii de vedere. Oferă, de asemenea, un catalog extins și divers de ochelari de soare, perfecți pentru stilizări de vară, cu toate caracteristicile pe care le-am descris mai sus. Ochelarii de soare Bvlgari® nu numai că arată grozav, dar mai ales vă protejează eficient ochii de radiațiile UV dăunătoare. Ele elimină problema durerilor de ochi și nevoia de a mișca ochii. Acum te poți bucura de soare cu cel mai mare confort.

La Optilen.ro, ai șansa de a cumpăra ochelari de lux Bvlgari® la prețuri și mai atractive. Știm cât de populare sunt ramele acestui producător italian, motiv pentru care încercăm în mod constant să ne suplimentăm sortimentul, astfel încât să puteți obține oricând ochelarii de vis, cu garanția unei livrări rapide.