Carcasa de lentile Coş

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

9,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Carcasal pentru lentile prezentat permite depozitarea în condiții de siguranță și igienă a lentilelor de contact. Este echipat cu un coș special în care lentilele sunt așezate conform marcajelor pentru partea dreaptă și stângă a lentilelor de contact.

 

Caracteristicile carcasei pentru lentile Coş:

 

Cutiile pentru lentile trebuie înlocuite în mod regulat, cel puțin o dată pe lună, pentru a menține igiena la depozitarea lentilelor de contact. Containerul în formă de coș este perfect pentru depozitarea lentilelor de contact dure. Are un coș mic, caracteristic, care îl protejează suplimentar împotriva deteriorării mecanice. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că lentilele nu vor fi deteriorate, de ex. în timpul călătoriei.

Carcasa pentru lentile cu coș este o modalitate la îndemână, funcțională și plăcută din punct de vedere estetic de a depozita lentilele de contact. Recipientul are proprietăți antibacteriene. Acest lucru vă permite să mențineți igiena adecvată a lentilelor de contact și utilizarea lor în siguranță și confortabilă. Produsul este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu rezistență și durabilitate semnificative. Arată extrem de estetic și în același timp foarte la îndemână.

Carcasa pentru lentile prezentată se potrivește cu ușurință într-o poșetă sau în buzunar. Prin urmare, îl poți avea întotdeauna cu tine. Este realizat în întregime din materiale sigure, testate corespunzător. Cu toate acestea, merită să vă amintiți să îl curățați și să îl înlocuiți în mod regulat. Experții consideră că carcasele pentru lentile de contact ar trebui înlocuite cel puțin o dată pe lună din motive de igienă.

Mai multe informatii
ProducatorBonasse Enterprises Co. Ltd.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Carcasa de lentile Coş
Rating-ul dumneavoastra