Carcasa de lentile lucioasa

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

6,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Fiecare utilizator de lentile de contact realizează cu siguranță cât de importantă este îngrijirea zilnică. Pentru această activitate se folosesc preparate special create, care permit curățarea și dezinfectarea completă a lentilelor, pregătindu-le pentru purtare ulterioară. Datorită acestor activități, putem fi siguri că lentilele noștri sunt siguri pentru sănătatea și igiena noastră.Totuși, mai există o problemă cheie pe care ar trebui să ne amintim. Aceasta este depozitarea corectă a lentilelor, care ar trebui să se facă și folosind recipiente special dedicate. În acest scop, merită sa ne echipam cu echipamente care ne vor permite să facem acest lucru.

Carcasele lucioase pentru lentile sunt cutii rotunde mici și compacte destinate depozitării lentilelor de contact. Au un design elegant, strălucitor și o culoare roz metalizat. Containerele au fost marcate astfel încât să fie clar care dintre ele ar trebui să fie folosit pentru depozitarea lentilelor din stânga și din dreapta. Sunt fabricate din material de înaltă calitate care nu reacționează cu lichidul de curățare a lentilelor. Vă puteți păstra lentilele în aceste recipiente atunci când nu îi purtați. De asemenea, sunt mici și practice ca mărime, așa că le poți lua cu ușurință cu tine peste tot, punându-le într-o poșetă, valiză sau rucsac.

Merită să te echipezi cu acest produs necesar pentru a fi mereu sigur că ochelarii tăi sunt depozitați în siguranță. Nu uitați să dezinfectați recipientele cu apă fierbinte înainte de fiecare utilizare. La fel de important - înlocuiți recipientul cât mai des posibil pentru a preveni creșterea bacteriilor. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți ochii sănătoși și în siguranță.

Carcasele vin în diferite culori, trimise aleatoriu.

Mai multe informatii
ProducatorPOLYTECH CHEM.
BrandAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Carcasa de lentile lucioasa
Rating-ul dumneavoastra