Ochelari Carrera

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 394

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 394

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Carrera

Peste o jumătate de secol de existență a mărcii Carrera pe piața modei a făcut evidentă gândirea acestui brand ca sinonim al tehnologiei avansate, modernității, siguranței și designului.

Descrierea Companiei

Compania Carrera a fost fondată în 1956 în Austria, deși își datorează numele cursei de mașini Carrera Panamericana desfășurată în Mexic la acea vreme. De la început, compania s-a specializat în producția de ochelari de soare sport, în special pentru sporturile de iarnă și cu motor. În anii 1990, Carrera a fost achiziționată de casa de modă Safilo, ceea ce a dat brandului un nou dinamism. Produsele companiei au fost apoi împărțite în două categorii principale. Pe de o parte, ochelari și căști – combinând inovația cu stilul sportiv clasic. Pe de altă parte, există un sortiment de stil de viață al cărui design se referă la diverse stiluri și tendințe de modă.

Atributele companiei

Ochelarii de soare Carrera sunt perfecti pentru persoanele care prefera un stil de viata activ. Este, de asemenea, o propunere excelentă pentru individualiștii care prețuiesc unicitatea și designul avangardist și, în același timp, urmează cu îndrăzneală tendințele modei. Ochelarii de soare Carrera se caracterizează prin lejeritate, flexibilitate și, în același timp, sunt renumiti pentru durabilitate. I se datorează, printre altele, lui Optyl - un tip de plastic extrem de ușor și solid, brevetat de companie în anii 1960. În plus, un strat special de pe lentile oferă ochelarii Carrera cea mai înaltă protecție împotriva radiațiilor solare dăunătoare.

Vezi ochelarii Carrera individuali:

  • Ochelari de soare pentru bărbați Carrera
  • Ochelari de vedere Carrera
  • Ochelari de soare Carrera