Clean Active Aqua Plus 500 ml

Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

39,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Solutie pentru lentile de contact multifunctionala,
capacitatea recipientului 80 ml
Timp de expediere 24 de ore

 

Clean Active Aqua Plus este o soluție de lentile modernă și multifuncțională pentru îngrijirea tuturor lentilelor de contact moi. Intrebuintarile acesteia sunt: dezinfecția, curățarea, întreținerea și hidratarea lentilelor - astfel încât acestea să fie la fel de confortabile și sigure de utilizat, indiferent de timpul expirat de utilizare a perechii de lentile selectate inițial. Aceasta este o versiune mai nouă a fluidului Clean Active Aqua, disponibilă și în magazinul nostru.

 
Formula imbunatatita - Clean Active Aqua Plus este o solutie de noua generatie, imbogatita cu hialuronat de sodiu si cu actiune mai rapida. Este o versiune mai nouă a fluidului Clean Active Aqua, disponibilă și în magazinul nostru.
Curățare temeinică - lentilele de contact MyDay® Multifocal sunt concepute pentru a corecta prezbiopia și a permite persoanelor cu această deficiență de vedere să trăiască cât mai confortabil posibil.
Hidratare permanentă - utilizarea regulată a Clean Active Aqua Plus garantează lentile perfect hidratate care rămân nedetectabile pe toată perioada de utilizare și nu provoacă uscarea ochilor.
Posibilitate de depozitare prelungită - într-un recipient umplut cu o cantitate proaspătă de soluție, puteți depozita lentile pe care nu le veți folosi următoarele zile. Acolo vor fi ferite de contaminare și își vor păstra toate proprietățile valoroase.
Acțiune rapidă - soluția acționează in doar 5-7 minute, curăță și hidratează lentilele. Acest lucru este grozav pentru toți cei care doresc să economisească timp.
Ambalaj economic - Clean Active Aqua Plus
Ambalaj economic - Clean Active Aqua Plus este disponibil într-o varianta de 500 ml. Acest lucru este potrivit pentru a crea un stoc de soluții de lentile de înaltă calitate.
 

Caracteristicile soluției de lentile Clean Active Aqua Plus:

 

Clean Active Aqua Plus este probabil una dintre cele mai bune soluții pentru îngrijirea lentilelor moi disponibile pe piața poloneză. Se caracterizează printr-o compoziție îmbunătățită și extinsă, în care producătorul a adăugat în principal hialuronat de sodiu - un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale foarte hidratante. De remarcată este și activitatea rapidă a fluidului - funcționează după 5-7 minute din momentul în care lentilele sunt introduse în recipientul umplut cu o cantitate din preparat.

In primul rand, Clean Active Aqua Plus curata si dezinfecteaza lentilele de contact. Îndepărtează toată murdăria care s-a acumulat pe suprafața lentilelor în timpul zilei precum proteinele și depozitele de grăsime, praful și microorganismele periculoase. Lentilele care sunt curățate cu Clean Active Aqua Plus sunt gata pentru utilizare in siguranță oricand, fără risc de infecție și iritare a ochilor. Lentilele scufundate în soluție își recapătă nivelul inițial de hidratare, făcându-le imperceptibile pentru ochi și extrem de confortabile de utilizat. Soluția menține această umiditate timp de multe ore după aplicare.

Un recipient umplut cu o doză proaspătă de Clean Active Aqua Plus este un loc grozav pentru a depozita nu numai acele lentile pe care le vei pune din nou în câteva ore sau dimineața, ci și pe cele pe care nici măcar nu intenționezi să le purtați cateva zile. În această soluție, lentilele sunt lipsite de surse de contaminare, își păstrează proprietățile valoroase și rămân gata de aplicare în orice moment. O astfel de funcție a Clean Active Aqua Plus economisește adesea bani - nu trebuie să arunci o pereche de lentile pe care nu le vei folosi timp de câteva zile și le poți depozita în siguranță. Clean Active Aqua Plus se distinge printr-o formulă concentrată. Datorită acesteia, curăță, dezinfectează și hidratează lentilele în doar câteva minute. Acest lucru face ca lichidul să fie o propunere excelentă pentru toți oamenii care se așteaptă la cea mai rapidă acțiune a produselor selectate și pentru cei care doresc să economisească timp.

Datorită formulei îmbunătățite, lichidul poate fi folosit și de persoanele cu ochi sensibili predispuși la iritații. Este un preparat care are certificate de calitate ISO 9001:2000 si ISO 13485-2003. Producătorul său este renumita companie Polytouch Chemical.

Clean Active Aqua Plus vine într-un pachet cu o sticlă de 500 ml. Aceasta este o garanție a unei surse de lichid de înaltă calitate pentru o perioadă lungă de timp și o propunere ideală pentru toți oamenii care folosesc lentile în mod regulat și soluție pentru lentile în fiecare zi, dar nu doresc să facă achiziții optice prea des.

 

Recomandam 2 optiuni de ingrijire:


  • fara curatare si clatire - dupa scoaterea lor din ochi, este suficient doar a pune lentilele de contact intr-un recipient umplut cu solutie iar dupa 4 ore,   acestea sunt curate si pregatite pentru reutilizare;
  • curatare si mentinere - lentilele sunt mai curate si confortabile dupa o curatarea mecanica si clatire, puse in recipient cu solutie doar 5-7 minute.

COMPOZIŢIE:

  • Polihexametilenă biguanida 0,0001%;
  • Edetat disodic 0,1%;
  • Hiluronat de sodiu 0,01%;
  • realizat 100% cu Excipienți și Apa purificata.

Fiecare ambalaj contine un recipient pentru lentile.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorEsoform
MarcaClean Active
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml8,00 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clean Active Aqua Plus 500 ml
Rating-ul dumneavoastra