Crazy Lens 2 buc.

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
numarul de elemente din pachet

2 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

2 buc

Pretul nostru

88,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai multEvaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Andreea
5.0000
super
Toni
5.0000
Nu am inteles cu purtatul ocazional timp de un an. Insa... Mi-au placut lentilele, ele sunt un pic "crazy" dar isi merita banii.
Roxana
4.0000
Sunt lentile colorate, fara dioptrii. Dureaza aproximativ o saptamana livrarea, dar merita! Sunt... interesante :)

Crazy Lens sunt create din hidrogel. S-a folosit tehnologia bazată pe aplicarea straturilor de trei culori pe lentile; datorită acestui fapt, lentilele oferă o acoperire perfectă, indiferent de culoarea naturală a irisului tău. Oferta include multe versiuni de culori, astfel încât să puteți alege cu ușurință lentilele care se potrivesc cel mai bine gustului dvs.

 
Material Hydrogel - caracterizat printr-o flexibilitate mai mare și moale, datorită căruia lentilele se adaptează instantaneu formei ochiului și sunt extrem de confortabile chiar și utilizate zilnic.
Proprietăți hidratante - atunci când decideți să utilizați Crazy Lens, puteți fi sigur că ochii vor fi hidratati corespunzător pe toată durata de utilizare. Acest lucru se datorează faptului că materialul este puternic hidratat.
28 de culori din care puteti alege - cu lentile colorate Crazy Lens puteți deveni orice doriți - un vampir, un zombie sau chiar un dragon, pentru că aveți la dispoziție până la treizeci de sortimente diferite.
Acoperire exactă - este extrem de important ca pentru lentilele colorate, culoarea selectată să fie vizibilă și să acopere cu atenție întregul ochi. Creatorii Crazy Lens știu acest lucru, de aceea, atunci când le-au creat, au folosit tehnologia aplicata de până la trei culori și le-au imprimat în interior, nu în afara lentilei.
O pereche timp de trei luni - Crazy Lens
O pereche timp de trei luni - cumpărarea unei singure perechi de lentile colorate reprezintă o investiție pentru toate cele trei luni. Amintiți-vă doar să le îngrijiți cum trebuie.
2 bucăți în pachet - lentilele se gasesc in ambalaj practic pentru o purtare timp de 3 luni.
 

Perioada de valabilitate a acestui produs original este de până la trei luni. Îngrijirea lor nu este diferită de cea pe care o folosim pentru lentilele de contact clasice. Crazy Lens este o modalitate de a asigura, complet reversibil și, în același timp, o varietate spectaculoasă a aspectului tău.
Material: terpolimer hidrogel
Continut de apa : 45 %


Crazy Lens sunt Lentile care pot fi purtate zilnic sau ocazional timp de 12 luni.
Puteti alege dintre lentile negre, lentile de culoare rosie, lentile albe, lentile verzi, lentile cu model si alte modele. O alegere perfecta pentru o petrecere traznita.


Informatii suplimentare:

Dioptrii 0.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,00 mm
Numar de bucati/cutie 2 buc
 

 

 

Mai multe informatii
ProducatorMAXVUE VISION
MarcaCrazy Lens
Numar de bucati in cutie2 buc
CuloareAnaconda, Black Out, Blizzard, Blood Shot, Blue Leopard, Blue Star, Blue Streak, Cat Eye, Chequered, Dragon Eyes, Hot Pink, Hulk Green, Mangekyu, Red Devil, Red Screen, Red Target, Solar Blue, Space Blue, Spider, Twilight, Vampire, Viper, Voldermort, Volturi, White Screen, White Zombie, Whiteout, Zebra, Hellblazer, Venus, Vorms
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Crazy Lens 2 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Crazy Lens 2 bucăți?

Pentru a alege lentilele Crazy Lens de 2 bucăți, poți apela la ajutorul unui optometrist, care va ajusta lentilele conform nevoilor tale vizuale individuale. De asemenea, poți alege lentilele pe cont propriu, luând în considerare parametrii produsului. Ambalajul conține 2 bucăți de lentile, disponibile în 31 de culori și modele, oferind posibilitatea de a experimenta cu aspectul tău.

Sunt lentilele Crazy Lens sigure?

Da, lentilele Crazy Lens sunt sigure, atâta timp cât sunt îngrijite corespunzător și purtate conform instrucțiunilor. Produse de MaxVue Vision din materialul Hydrogel Terpolymer, asigură confort și siguranță în timpul purtării.

Pentru ce deficiență de vedere sunt Crazy Lens?

Lentilele Crazy Lens sunt destinate persoanelor fără deficiențe de vedere, deoarece nu au putere optică. Sunt ideale pentru schimbarea culorii ochilor fără necesitatea de corecție a vederii.

Cum să aplici lentilele Crazy Lens?

Aplicarea lentilelor Crazy Lens necesită spălarea și uscarea mâinilor în prealabil. Apoi, scoateți lentila din ambalaj și plasați-o cu grijă pe vârfurile degetelor arătător și mijlociu. Deschideți larg ochiul și priviți direct înainte, apoi plasați lentila delicat pe cornee, asigurându-vă că nu există bule de aer.

Cum să scoți lentilele Crazy Lens?

Pentru a scoate lentilele Crazy Lens, spălați și uscați mâinile din nou. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară și priviți în sus. Folosind degetul arătător, glisați lentila spre centrul ochiului, apoi prindeți-o ușor și scoateți-o. Lentilele pot fi păstrate într-un recipient special cu soluție de curățare și dezinfectare.