Crazy Lens UV Glow 2 buc. - UV-lentile stralucitoare

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

2 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

2 buc

Pretul nostru

71,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Costin
5.0000
Dupa multi ani in care tot am avut tendinta sa imi schimb culoarea ochilor, in sfarsit, m-am decis sa incerc o schimbare "nebuneasca"... Dintre toate lentilele de pe piata, cel mai mult m-au atras crazy lens care au aduso turnura neasteptata si imediata culorii naturale a irisului. In concluzie Crazy lens sunt lentilele colorate pe care le voi folosi mereu. Dureaza o saptamana ca lentilele sa fie livrate, dar merita.
Alin
4.0000
Sunt lentile cu un design dragut, pe baza de hidrogel, care mi-au transformat in mode spectaculos culoarea ochilor. Ma simt foarte bine cu aceste lentile, deoarece ochii mei au o stralucire incredibila. Am observat ca ofera o protectie destul de buna la ultraviolete, asa cum se precizeaza si in descriere. Dureaza ceva pana ajung la domiciliu, insa se merita.

Crazy Lens UV Glow sunt lentile de contact anuale de înaltă calitate dedicat persoanelor care apreciază confortul și originalitatea. Fabricate din material hidrogel Terpolimer, acestea asigură o hidratare corespunzătoare a ochilor timp de mai multe ore. Metoda de aplicare a trei culori in straturi face ca lentilele Crazy Glens UV Glow să sublinieze culoarea ochiului și acoperă in totatlitate culoarea naturală a irisului, schimbându-l complet. Crazy Lens UV Glow sunt disponibile în mai multe culori și modele, astfel încât să găsiți cu ușurință un set care se ridica așteptărilor dvs. și să se potrivească cu personalitatea fiecărei persoane. Este important ca fără cea mai mică dificultate, sub influența luminii UV, lentilele pot să schimbe culoarea irisului.

Hidratare de lunca durata - lentilele sunt realizate dintr-un material modern, hidrogel, care se caracterizează printr-un grad inalt de hidratare și garantează o hidratare intensa timp de mai multe ore după aplicare.
Cel mai mare confort de utilizare - materialul moale și flexibil se adaptează formei ochiului în doar câteva secunde. Datorită acestui fapt, utilizarea lentilelor colorate este extrem de confortabilă - rămân imperceptibile pentru ochi și previn iritarea ochilor.
Culoare intensă și profundă - obținută datorită utilizării tehnologiei moderne de imprimare a unei culori in mai multe straturi în interiorul lentilei și a utilizării pigmenților intensi.
Schimbarea culorii sub influența UV - lentilele Crazy Lens UV Glow sunt și mai unice datorită capacității lor de a-și schimba culoarea sub influența razelor ultraviolete. Așa că sunt o garanție a unui aspect extraordinar la orice petrecere!
O multitudine de culori din care să alegeți - Crazy Lens UV Glow
O multitudine de culori din care să alegeți - doriți doar să vă imbunatatiti culoarea naturală a ochilor sau căutați o culoare complet diferita si extravaganta? Lentilele Crazy Lens sunt alegerea buna, iar toată lumea isi poate găsi versiunea perfectă pentru ei înșiși.
Modul anual - puteți utiliza o pereche de lentile timp de până la 12 luni, ceea ce înseamnă că o achiziție unică vă oferă posibilitatea de a obține un aspect senzațional pe tot parcursul anului.
 
 

 

Mai multe informatii
ProducatorMAXVUE VISION
BrandCrazy Lens
Numar de bucati in cutie2 buc
CuloareElectric Blue, Glow Blue, Glow Green, Glow Orange, Glow Pink, Glow Red, Glow UV Crystal, Glow White, Glow Yellow, Magic Glow
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Crazy Lens UV Glow 2 buc. - UV-lentile stralucitoare
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Crazy Lens UV Glow 2 bucăți?

Lentilele Crazy Lens UV Glow sunt disponibile în pachete de 2 bucăți. Disponibile în 9 culori diferite, inclusiv Electric Blue, Glow Pink, Glow Green, Glow Blue, Glow Yellow, Glow Orange, Glow Red, Glow White și Magic Glow, oferă o gamă largă de opțiuni pentru fiecare gust și ocazie. Poți alege lentilele singur, folosind parametrii produsului, sau poți consulta un optometrist care te va ajuta să alegi lentilele perfecte.

Sunt lentilele Crazy Lens UV Glow sigure?

Da, lentilele Crazy Lens UV Glow sunt sigure pentru utilizare. Producția lor este asigurată de producătorul renumit MaxVue Vision și sunt realizate din materialul Hydrogel Terpolymer, oferind un nivel înalt de siguranță și confort în timpul purtării. De asemenea, îndeplinesc toate standardele de siguranță aplicabile lentilelor de contact.

Pentru ce defect de vedere sunt Crazy Lens UV Glow?

Lentilele Crazy Lens UV Glow sunt lentile colorate fără putere optică, ceea ce înseamnă că nu corectează niciun defect de vedere. Sunt destinate în principal pentru schimbarea culorii ochilor și, în plus, luminează sub lumină UV, oferind un aspect spectaculos la petreceri și evenimente.

Cum să aplici lentilele Crazy Lens UV Glow?

Aplicarea lentilelor Crazy Lens UV Glow este simplă și rapidă. Întotdeauna spală și usucă-ți mâinile înainte de a începe. Apoi, scoate lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârfurile degetelor, verificând dacă este pe partea corectă. Deschide larg ochiul și plasează cu grijă lentila pe cornee. Încet, lasă pleoapele jos și ajustează lentila pe poziție. Verifică dacă lentila este plasată corect pe globul ocular.

Cum să scoți lentilele Crazy Lens UV Glow?

Pentru a scoate lentilele Crazy Lens UV Glow, spală și usucă-ți din nou mâinile pentru a evita transferul de murdărie pe lentile. Apoi, deschide larg ochiul și folosește două degete pentru a prinde cu grijă marginea lentilei. Încet, trage lentila în jos și apasă ușor globul ocular cu degetul arătător al celeilalte mâini pentru a reduce aderența. Odată ce lentila devine mai liberă, scoate-o cu grijă.