Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 buc. 0,00

numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

59,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele de contact colorate de zi cu zi largirea optic ochiul.
Material: nelfilcon A
Continut de apa: 69 %

 

Caracteristicile lentilelor Dailies FreshLook Illuminate:

 

FreshLook Illuminate 1-Day sunt lentilele de contact cu inlocuire zilnica, colorate, care au scopul de a mari optic ochiul. Ele sunt fabricate pe baza aceleiasi tehnologii LightStream ™ pentru a permite o margine subtire si delicata. Acest lucru inseamna un confort sporit. Un nivel suficient de ridicat de hidratare a lentilelor FreshLook 1-Day Illuminate este garantata de sistemul de AquaComfort ™. Provoaca un lichid special care este eliberat atunci cand clipirem, pentru a permite pleoapei sa alunece peste suprafata lentilelor mai usor. Efectul de ochi mariti se realizeaza prin adaugarea unui inel special pe lentile, care mareste vizual irisul.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact FreshLook 1-Day Illuminate?


Ele sunt perfecte pentru cei care ar dori pentru sa imbunatateasca aspectul ochilor lor. Ele sunt, de asemenea, recomandate atat persoanelor care nu au mai utilizat pana acum lentile de contact, cat si pentru cei care doresc doar sa poarte lentile ocazional. FreshLook 1-Day Illuminate sunt disponibile fara puteri corective si cu dioptrii negative. Lentilele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele DAILIES® FreshLook Illuminate ™. 


Informatii suplimentare:

Dioptrii 0.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 13,80 mm
Numar de lentile/cutie 10 buc

 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaFreshlook
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black 10 buc. 0,00
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black de 10 bucăți - fără dioptrii?

Pentru a alege lentilele de contact Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black, poți folosi două metode. În primul rând, poți să le alegi singur bazându-te pe parametrii tăi de vedere, ținând cont că sunt destinate persoanelor fără defecte de vedere. Sunt disponibile într-un pachet de 10 bucăți, oferind accesibilitate convenabilă pentru o utilizare prelungită. Alternativ, poți consulta un optometrist care te va ajuta să alegi lentilele potrivite pentru nevoile tale.

Sunt lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sigure?

Da, lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sunt sigure pentru utilizare. Produse de către producătorul renumit Alcon și fabricate din materialul Narafilcon A, oferă calitate înaltă și siguranță pentru ochii tăi. În plus, fiind lentile de contact de unica folosință, elimină riscul de infecții și asigură prospețime la fiecare purtare.

Pentru ce defect de vedere sunt Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black sunt destinate persoanelor fără defecte de vedere optice, ceea ce înseamnă că nu au putere de corecție. Caracteristica lor principală este adăugarea de culoare, în acest caz negru intens, care conferă ochilor un aspect mai definit și adânc.

Cum să aplici lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Aplicarea lentilelor Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black este simplă. Înainte de a aplica lentila, asigură-te că îți speli și usuci bine mâinile. Apoi scoate lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârful degetului arătător. Verifică dacă lentila este în poziția corectă și apoi plaseaz-o cu grijă pe globul ocular, alunecând-o pe locul său.

Cum să îndepărtezi lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black?

Pentru a îndepărta lentilele Dailies® FreshLook® Illuminate™ Jet Black, asigură-te mai întâi că îți speli și usuci mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară și uitându-te în sus, prinde marginea inferioară a lentilei cu degetul mare și arătătorul și scoate-o cu grijă. Lentilele de unica folosință nu necesită curățare sau depozitare.