Ochelari Disney

Vizualizare ca Grila Lista

14 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

14 Articole

pe pagina

Ochelari de soare Disney

Toată lumea cunoaște desenele și filmele Disney - nu numai copiii, ci și adulții. Deși cei mai mari admiratori ai lor sunt probabil cei mai tineri. Pe valul de popularitate nesfârșită a acestui studio de film, compania a decis să introducă pe piață produse din mai multe segmente. Ochelarii de soare Disney sunt unul dintre ei. Acestea nu sunt doar rame frumoase și confortabile, ci și o modalitate excelentă de a-ți încuraja copilul să poarte ochelari, ceea ce - după cum știe fiecare familie - nu este întotdeauna ușor! Protejarea ochilor copiilor de soare este foarte importantă, motiv pentru care ochelarii Disney sunt o ofertă interesantă căreia merită cu siguranță atenție!

Ochelari Disney pentru copii - confort și siguranță

Ochelarii Disney pentru copii, la fel ca toate ramele pentru cei mai mici, se caracterizează printr-un mare confort de utilizare, rezultat, printre altele, din durabilitate și potrivire. Selectați și purtati corespunzător, se țin bine în poziția aleasă și vă permit să efectuați toate activitățile care nu lipsesc în viața copiilor. Ca să nu cadă de pe nas și să nu se zgârie din cauza asta, darămite să se rupă. În același timp, nu comprimă zona delicată a ochilor și urechilor. După puțin timp, copilul poate uita că poartă ochelari!

Utilizarea lentilelor cu filtre UV certificate face ca ochelarii de soare Disney să protejeze în mod eficient vederea copiilor de efectele nocive ale radiațiilor solare. Ele mențin sănătos întregul organ al vederii și garantează copilului mic o ședere confortabilă în aer liber și pe vreme însorită - fără a mișca ochii, clipi excesiv sau riscul de a fi orbit de soare în situații care necesită o atenție sporită. Stratul de polarizare disponibil la majoritatea modelelor de ochelari de soare este o protectie suplimentara si un element care imbunatateste calitatea vederii - reducand reflexiile.

Ochelari colorați pentru copii Disney - sunt pe placul celor mai mici

Formele interesante și culorile variate, expresive ale ochelarilor Disney trezesc interesul copiilor și le plac. Datorită acestui lucru, cei mai mici ajung de bunăvoie la ele și le îmbracă chiar și fără cererea părintelui. Acesta este un avantaj care va fi apreciat în primul rând de către adulții cărora le pasă de starea vederii secției. Brandul Disney oferă ochelari atât pentru fete, cât și pentru băieți, pentru cei mai mici și pentru cei mai mari. Există de ex. ochelari pentru copii roz, rosii, violet, dar si negri sau cu gradient de colorare a ramei - trecand de la negru la rosu. Varietatea include și forme - de la oval la dreptunghiular. Unele modele au un logo clar al unuia dintre cele mai cunoscute basme Disney, iar altele au un design ceva mai discret care este apreciat mai ales de copiii mai mari.

Ochelari pentru copii de la Disney - o gamă largă

În magazinul Optilen.ro, am pregătit pentru cei mai mici mulți ochelari de soare frumoși Disney. Acestea sunt produse originale, de marcă, cu manopera confirmată, de cea mai înaltă calitate și disponibile la prețuri atractive.

Vezi alte mărci de ochelari pentru copii:

  • Ochelari Belutti pentru copii
  • Ochelari Emoji pentru copii
  • Ochelari Moretti pentru copii
  • Ochelari Polaroid pentru copii
  • Ochelari Ralph Lauren pentru copii
  • Ochelari Ray-Ban pentru copii
  • Ochelari Vogue pentru copii

Vezi diferitele tipuri de ochelari pentru copii: