Eyeye 3-N-Zym tablete deproteinizante - 10 tablete

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

10 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

10 buc

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Am observat ca intr-adevar acest produs este util, ajutand la deproteinizarea suprafetei lentilei. Pot fi folosite cu incredere pe termen indelungat. Le-am primit rapid, la aproximativ o zi de la procesarea comenzii.

Fiecare purtător de lentile de contact știe cât de mult disconfort poate fi cauzat de depunerile de proteine și grăsimi proteice care se depun la suprafața lentilei. Cel mai adesea, această problemă apare la sfârșitul zilei, când acești poluanți au timp să se stabilească, creând un discomfort specific. Face ca lentilele să se simtă rigide, calitatea vederii scade, iar ochii pot fi chiar iritați - în special in urma frecarii pleoapelor în mod constant din cauza senzației unui corp străin în ochi.

Aceste depozite nu sunt făcute doar din proteine. Acestea sunt substanțe organice care conțin și grăsimi nesaturate și glicoproteine. Prin urmare, îndepărtarea lor nu este atât de ușoară și necesită preparate extrem de eficiente și precise în acțiune - cum ar fi comprimatele deproteinizante Eyeye 3-N-Zym.

Pentru toate tipurile de lentile - puteți utiliza tablete deproteinizante indiferent de lentilele de contact pe care le utilizați - hidrogel moale sau dur, silicon sau siliconice.
Eliminarea impurităților organice - sarcina principală a tabletelor este curățarea suprafeței lentilelor de depozite de proteine și grăsimi proteice; depozite care pot deteriora starea lentilelor și pot afecta atât confortul utilizării lor, cât și calitatea vederii.
Perioadă prelungită de utilizare a lentilelor - utilizarea regulată a comprimatelor deproteinizante vă permite să vă bucurați de starea bună a lentilelor si să le utilizați in timpul declarat de producător sau chiar mai mult.
Siguranța totală a acțiunii - comprimatele deproteinizante sunt letale doar pentru substanțele organice - bacterii, depozite de proteine, grăsimi, astfel încât puteți fi 100% sigur cu privire la siguranța lor pentru lentile.
Compoziție fără aditivi inutili - Eyeye 3-N-Zym
Compoziție fără aditivi inutili - comprimatele deproteinizante sunt atât de eficiente și apreciate de utilizatorii din întreaga lume, deoarece sunt caracterizate printr-o compoziție naturală, fără conservanți inutili. Deci, sunt complet sigure - atât pentru lentile, cât și pentru ochi.
Ambalaj economic - conține până la 10 tablete deproteinizante; utilizarea unei tablete pe săptămână este recomandată de specialiști si oferă o aprovizionare pentru aproape două luni și jumătate.
 

Pentru cine sunt recomandate comprimatele deproteinizante Eyeye 3-N-Zym?

 

Comprimatele deproteinizante Eyeye 3-N-Zym sunt un supliment de îngrijire deosebită pentru toate persoanele care au adesea disconfort asociat purtării lentilelor de contact, mai ales la sfârșitul zilei; pentru persoanele care doresc să se bucure chiar și de 12 ore de utilizare continuă a lentilelor fără senzația neplăcută a prezenței unui corp străin în ochi, dar cu cea mai înaltă calitate a vederii. Tabletele sunt foarte ușor de utilizat și, datorită utilizarii săptămânale, nu necesită mult deranj pentru utilizatori. Pachetul cu 10 tablete este asociat cu un preț atractiv și durează mult timp.

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
BrandEyeye
Numar de bucati in cutie10 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye 3-N-Zym tablete deproteinizante - 10 tablete
Rating-ul dumneavoastra