Eyeye Hydraclair™ cu provitamina B5 20 x 0.35 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

35,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
Folosesc cu incredere, de fiecare data cand este nevoie, picaturile hidratante Eyeye! Pentru a limita senzatia de uscaciune oculara, utilizati si dvs in mod constant.

Picaturi hidratante cu provitamina B5 in 20 de fiole de 0,35 ml.
Capacitatea flaconului 7 ml.
Timp de expediere 24 ore

 
Hidratare rapidă a ochilor - sarcina principală a picăturilor Eyeye Hydraclair este hidratarea imediată a ochilor și, implicit, eliminarea disconfortului cauzat de uscăciune.
Sistem inovator Hydraflex - prin utilizarea sistemului inovator, picăturile aplicate dozează în mod continuu vitamina B5, întărind corneea și având grijă de capacitatea ei de regenerare.
Eliminarea oboselii și a roșeții - hidratarea rapidă și bogăția de vitamine din picături conduc la dispariția imediată a senzației de oboseală a ochilor și a roșeții inestetice, cauzate de, de exemplu, munca prelungită la computer.
Protecție suplimentară - utilizarea regulată a picăturilor Eyeye Hydraclair acționează stabilizator asupra filmului lacrimal, ceea ce sporește procesele naturale de protecție ale ochiului.
Compatibilitate cu toate tipurile de lentile - Eyeye Hydraclair cu provitamina B5
Compatibilitate cu toate tipurile de lentile - picăturile pentru ochi pot fi utilizate și atunci când purtați lentile de contact, deoarece datorită formulei îmbunătățite acestea nu intră în nicio reacție cu lentilele.
 

Eyeye Hydraclair cu provitamina B5 20 x 0,35 ml au proprietati protectoare, nutritionale si de ingrijire. Provitamina B5 - o substanta naturala prezenta in corpul uman - intareste si sprijina proprietatile corneei de auto- regenerare, avand in acelasi timp, un efect pozitiv asupra starii sale generale. Este ingredientul principal al Eye Responsive Care System™ care permite ca Eyeye Hydraclair sa protejeze ochiul de uscaciune, iritatie si oboseala. in plus, substantele continute in Eyeye Hydraclair adera la cornee, in scopul de a stabiliza filmul lacrimal. Acest lucru ofera un nivel suplimentar de protectie ochilor.

Picaturile sunt potrivite pentru toate tipurile de lentile de contact. Ele sunt de asemenea disponibile in 15 flacoane ml.

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Eyeye Hydraclair™ cu provitamina B5 20 x 0.35 ml
Rating-ul dumneavoastra