Horien 1 Day Disposable 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

69,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
5.0000
Un bun prieten ce poarta lentile sferice de ceva timp recomanda lentilele Horien. Eu doar l-am indrumat spre Optilen :)

Lentilele sferice de zi cu zi moi pentru persoanele cu miopie si hipermetropie marca Horien.
Material: Ocufilcon D
Continut de apa : 55 %

 
Grad ridicat de hidratare - lentilele mențin un nivel constant de hidratare pe tot parcursul zilei, prevenind uscarea neplăcută a ochilor și iritarea și astfel crescând semnificativ confortul de utilizare.
Potrivire imediată la ochi - flexibilitatea ridicată a materialului din care sunt fabricate lentilele le face să se adapteze complet la forma individuală a ochiului la doar un moment după aplicare și să rămână stabile pe suprafața acestuia - fără să cadă și să se rasuceasca.
Modul de o zi - nu vă place obligația de a vă îngriji lentilele în fiecare seară? În acest caz, Horien 1 Day Disposable ar trebui să vă atragă, pentru că sunt concepute pentru o utilizare de o zi - scoateți și aruncați o pereche seara, iar dimineața ajungeți la alta.
Rezistență la contaminare - Horien 1 Day Disposable
Rezistență la contaminare - fiecare lentilă este realizată dintr-un material inovator, datorită căruia se caracterizează printr-o rezistență ridicată la acumularea de depozite de proteine și alte impurități. Drept urmare, chiar și după o zi întreagă, lentilele sunt curate și proaspete.
Corecția eficientă a vederii - utilizarea regulată și corectă a lentilelor vă permite să opriți dezvoltarea unor astfel de defecte de vedere precum miopie și hipermetropie.
Protecție împotriva radiațiilor UV - îmbogățirea fiecărei lentile cu filtre UVA/UVB moderne înseamnă că acestea absorb aproape 98% din radiațiile solare dăunătoare și contribuie la o sănătate și mai bună a ochilor.
 

Caracteristicile lentilelor Horien 1 Day Disposable:

 

Horien 1 Day Disposable sunt lentilele sferice de zi cu zi moi marca Horien. Ele sunt realizate din Ocufilcon D, care, in combinatie cu un continut mare de apa ( 55 % ) le mentine perfect hidratate pe tot parcursul zilei si, astfel, confortabile la purtat.

Horien 1 Day Disposable se potrivesc perfect cu ochii fiecarui pacient individual. Datorita gradului adecvat de mobilitate, lentilele permite schimbul adecvat de lichid lacrimal si hidratare. Lentilele contin filtre UVA si UVB, pentru o protectie eficienta a ochilor la lumina soarelui. Ele sunt, de asemenea, rezistente la formarea de depozite, care ii mentine curatisi proaspeti pe tot parcursul zilei.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Horien 1 Day Disposable?

 

Ele sunt lentile special proiectate persoane care sufera de miopie si hipermetropie. Ca toate lentilele cu purtare zilnica, Horien 1 Day Disposable nu necesita nici o grija, astfel incat acestea sunt perfecte pentru cei care prefera sa inlocuiasca lentilele in fiecare zi.

 

Parametrii lentilelor Horien 1 Day Disposable:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Horien
Producător HORIEN
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la -0,50 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Hidratare 55%
Material Ocufilcon D
Filtre UV ~98% UVA/UVB
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaHorien
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien 1 Day Disposable 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Horien 1 Day Disposable de 30 de bucăți?

Lentilele de contact Horien 1 Day Disposable reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută confort și igienă. Disponibile într-un pachet de 30 de bucăți, oferă o utilizare îndelungată fără necesitatea achizițiilor frecvente. Le puteți selecta singuri, bazându-vă pe parametrii specificați, sau puteți apela la ajutorul unui optometrist. În plus, aceste lentile sunt echipate cu filtre UV, oferind o protecție suplimentară ochilor împotriva expunerii la radiațiile solare.

Sunt lentilele Horien 1 Day Disposable sigure?

Da, lentilele de contact Horien 1 Day Disposable sunt sigure pentru utilizare. Produse de marca de renume Horien și fabricate din materialul de înaltă calitate Ocufilcon D, asigură confortul purtării pe întreaga durată a zilei, minimizând riscul de iritații și infecții.

Pentru ce tip de deficiență vizuală sunt potrivite Horien 1 Day Disposable?

Lentilele Horien 1 Day Disposable sunt concepute pentru corectarea deficiențelor de refracție optică, inclusiv miopia.

Cum să aplici lentilele Horien 1 Day Disposable?

Aplicarea lentilelor Horien 1 Day Disposable este simplă și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, asigurați-vă că v-ați spălat și uscat mâinile corespunzător. Apoi, plasați cu grijă lentila pe vârful degetului arătător și desfaceți pleoapele cu cealaltă mână. După ce ați plasat lentila pe ochi, masați ușor pleoapa pentru a asigura aderența corespunzătoare.

Cum să îndepărtezi lentilele Horien 1 Day Disposable?

Îndepărtarea lentilelor Horien 1 Day Disposable este la fel de simplă ca aplicarea lor. Spălați și uscați-vă mâinile înainte de a îndepărta lentila. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară, privind în sus pentru a expune lentila. Cu grijă, prindeți lentila între degetul arătător și cel mijlociu și îndepărtați-o delicat.