Horien 1 Day Disposable 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

69,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
5.0000
Un bun prieten ce poarta lentile sferice de ceva timp recomanda lentilele Horien. Eu doar l-am indrumat spre Optilen :)

Lentilele sferice de zi cu zi moi pentru persoanele cu miopie si hipermetropie marca Horien.
Material: Ocufilcon D
Continut de apa : 55 %

 
Grad ridicat de hidratare - lentilele mențin un nivel constant de hidratare pe tot parcursul zilei, prevenind uscarea neplăcută a ochilor și iritarea și astfel crescând semnificativ confortul de utilizare.
Potrivire imediată la ochi - flexibilitatea ridicată a materialului din care sunt fabricate lentilele le face să se adapteze complet la forma individuală a ochiului la doar un moment după aplicare și să rămână stabile pe suprafața acestuia - fără să cadă și să se rasuceasca.
Modul de o zi - nu vă place obligația de a vă îngriji lentilele în fiecare seară? În acest caz, Horien 1 Day Disposable ar trebui să vă atragă, pentru că sunt concepute pentru o utilizare de o zi - scoateți și aruncați o pereche seara, iar dimineața ajungeți la alta.
Rezistență la contaminare - Horien 1 Day Disposable
Rezistență la contaminare - fiecare lentilă este realizată dintr-un material inovator, datorită căruia se caracterizează printr-o rezistență ridicată la acumularea de depozite de proteine și alte impurități. Drept urmare, chiar și după o zi întreagă, lentilele sunt curate și proaspete.
Corecția eficientă a vederii - utilizarea regulată și corectă a lentilelor vă permite să opriți dezvoltarea unor astfel de defecte de vedere precum miopie și hipermetropie.
Protecție împotriva radiațiilor UV - îmbogățirea fiecărei lentile cu filtre UVA/UVB moderne înseamnă că acestea absorb aproape 98% din radiațiile solare dăunătoare și contribuie la o sănătate și mai bună a ochilor.
 

Caracteristicile lentilelor Horien 1 Day Disposable:

 

Horien 1 Day Disposable sunt lentilele sferice de zi cu zi moi marca Horien. Ele sunt realizate din Ocufilcon D, care, in combinatie cu un continut mare de apa ( 55 % ) le mentine perfect hidratate pe tot parcursul zilei si, astfel, confortabile la purtat.

Horien 1 Day Disposable se potrivesc perfect cu ochii fiecarui pacient individual. Datorita gradului adecvat de mobilitate, lentilele permite schimbul adecvat de lichid lacrimal si hidratare. Lentilele contin filtre UVA si UVB, pentru o protectie eficienta a ochilor la lumina soarelui. Ele sunt, de asemenea, rezistente la formarea de depozite, care ii mentine curatisi proaspeti pe tot parcursul zilei.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Horien 1 Day Disposable?

 

Ele sunt lentile special proiectate persoane care sufera de miopie si hipermetropie. Ca toate lentilele cu purtare zilnica, Horien 1 Day Disposable nu necesita nici o grija, astfel incat acestea sunt perfecte pentru cei care prefera sa inlocuiasca lentilele in fiecare zi.

 

Parametrii lentilelor Horien 1 Day Disposable:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact Horien
Producător HORIEN
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la -0,50 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Hidratare 55%
Material Ocufilcon D
Filtre UV ~98% UVA/UVB
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaHorien
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien 1 Day Disposable 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra