Horien Disposable 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

44,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Horien este o marca de lentile sferice care mi-a placut inca din prima zi. Tineti cont si de oferta Optilen atunci cand comandati online. Pentru miopie sunt foarte OK, cred ca suntem cu totii de acord.
Lentile sferice lunare marca Horien.
Material: Ocufilcon D
Continut de apa: 55%
 
Tehnologia WetLoc - folosirea lentilelor Horien de unică folosință nu provoacă uscăciune, roșeață sau senzația de corp străin în ochi. Din acest motiv, este un tip de sticlă apreciat și de persoanele cu ochi extrem de sensibili.
Hidratare pe tot parcursul zilei - datorită utilizării materialului modern Ocufilcon D, cu un grad ridicat de hidratare, lentilele asigură ochilor hidratarea dorită, pe tot parcursul zilei, datorită căreia se elimină problema uscăciunii și iritației.
Formă adaptată - utilizarea tehnologiei de turnare a matritei a permis brandului Horien să creeze lentile cu o formă perfectă, aderând strâns la ochi și prevenind posibilele deplasări și căderi.
Nivel ridicat de permeabilitate la oxigen - Horien Disposable
Nivel ridicat de permeabilitate la oxigen - aceasta este o trăsătură caracteristică a lentilelor dezvoltate cu grijă. Oferă corneei acces constant la oxigen, care este necesar pentru ca ochii să fie sănătoși și să funcționeze la maxim.
Rezistență la contaminare - suprafața netedă și moale a lentilelor prezintă o rezistență satisfăcătoare la acumularea de depozite de proteine și diferite tipuri de contaminare din exterior.
Mod zilnic - o pereche de lentile poate fi folosită o lună întreagă, dar numai în modul zilnic. Implică necesitatea de a scoate lentilele chiar înainte de culcare și de a-i plasa într-un recipient cu o soluție de lentile selectată corespunzător.
 

Caracteristicile lentilelor Horien Disposable:

 

Horien Disposable sunt lentile de inlocuire lunara, pentru purtare de zi cu zi. Acestea sunt realizate dintr-un material hidrogel Ocufilcon D, permitand o permeabilitate mare la oxigen si apa. Acest lucru hidrateaza ochiul si previne lipirea lentilelor. Geometria subtire de unica folosinta marca Horien permite functionarea corespunzatoare a corneei. Tehnologia filata Cast garanteaza o potrivire perfecta. Mobilitatea adecvata a lentilelor permite schimbul adecvat de lichid. Gratie faptului ca lentila este foarte subtire, de asemenea, este si foarte confortabila la purtat. Este extrem de rezistent la depozite de proteine si resturi.

 

Cine ar trebui sa poarte Horien Disposable?

 

Ele sunt concepute pentru persoanele cu miopie si hipermetropie. Sunt recomandate in special pentru cei care prefera purtarea de lentile lunare si necesita un regim de ingrijire.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Horien Disposable sunt proiectate a fi inlocuite lunar, astfel incat au nevoie de ingrijire zilnica, cu utilizarea solutiilor pentru lentile. Va recomandam sa utilizati solutiile Clean Active, precum si alte solutii disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor Horien Disposable:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Horien
Producător HORIEN
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la -0,75 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 19 x 10-9
Hidratare 55%
Material Ocufilcon D
Tehnologie Spun-Cast
Modul de schimb Zilnic
Numar de bucati/cutie 3 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
BrandHorien
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien Disposable 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra