Horien Disposable EasyDay 3 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

34,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
4.0000
Sunt recomandate in special persoanelor care folosesc alternativ ochelarii si lentilele. Aveti grija ca necesita achizitia unei solutii de curatare. Prin programul de fidelitate Optilen am avut parte de un pret excelent, acum un timp. Se livreaza aprox intr-o saptamana.

Lentilele de contact Horien Disposable EasyDay cu hidrogel moale sunt un produs de înlocuire lunara. Datorită formei îmbunătățite și a parametrilor favorabili, acestea sunt extrem de confortabile în utilizarea de zi cu zi. Ușor de aplicat, sigure pentru ochi și  garantează o calitate superioara a vederii,  acestea sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii de lentile experimentați.

 
Hidratare de lungă durată - utilizarea materialului puternic hidratant le-a permis producatorilor să creeze lentile foarte hidratante care să mențină această umiditate până la câteva ore, protejând si prevenind uscarea ochilor.
Formă îmbunătățită - lentilele au fost create prin utilizarea unei tehnologii precise. Ca urmare, acestea se caracterizează printr-o formă îmbunătățită - margini mai subțiri și o suprafață perfect plană. Prin urmare, se adaptează la ochi mai bine și rămân nedetectabile pe tot parcursul utilizării.
Vedere de calitate superioara - lentilele Horien EasyDay oferă o acuitate vizuală mai bună în comparație cu lentilele sferice. Imaginea, după aplicarea lor, este clară, saturată, cu un contrast mai mare. Fără reflexii sau umbre.
Aplicare ușoară și intuitivă - fiecare lentila are o nuanță albastra deschis pe o parte. Este un detaliu ce nu provoacă nicio modificare a culorii ochilor, dar face aplicarea lentilelor mult mai ușoară și mai intuitivă, iar riscul introducerii incorecte este inexistent.
Preț accesibil - Horien EasyDay
Preț accesibil - lentilele Horien EasyDay sunt una dintre cele mai bune propuneri din această gamă de produse, motiv pentru care sunt apreciate în special de persoanele care folosesc o astfel de soluție optică pentru prima dată și nu doresc să se expună la costuri inutile in cazul in care doriti doar sa le incercati.
Mod zilnic - puteți utiliza o pereche de lentile până la 30 de zile. Singura condiție este menținerea utilizării zilnice a acestora, adică scoateți lentilele înainte de culcare și le puneți într-un recipient cu solutie de îngrijire.
 

Lentilele de contact Horien Disposable EasyDay au fost îmbogățite cu o nuanță de albastru deschis pe o parte - pentru o aplicare mai ușoară și mai intuitivă. Accesibile, cu vedere de calitate superioara, acestea sunt una dintre cele mai apreciate lentile de pe piață.

 

Parametrii lentilelor Horien Disposable EasyDay:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Horien
Producător HORIEN
Puterea sferică -8,00 la -6,00 D (la fiecare 0,50 D)
-6,00 la -0,25 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Hidratare 55%
Material Ocufilcon D
Tehnologie Distribuie în formă
Modul de schimb Zilnic
Numar de bucati/cutie 3 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaHorien
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien Disposable EasyDay 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra