Horien Ultra Comfort Maxi Pack 360 ml+120 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

44,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Toni
5.0000
Pentru hidratarea lentilelor, este cea mai buna solutie, mai ales daca o gasiti ca mine la oferta! Contine glicerina, dezinfecteaza si curata excelent.

Soluția de lentile Horien Ultra Comfort Maxi Pack îngrijește și le hidrateaza. Este potrivita atât pentru lentilele moi, cât și pentru cele dure. Este un produs universal.


Potrivita pentru toate tipurile de lentile - poate fi utilizata atât pentru lentilele dure, cât și pentru cele moi.
Conține numai ingrediente sigure pentru ochi - o soluție sterilă, incoloră, care conține doar ingrediente testate in siguranță.
Are proprietăți dezinfectante - dacă lentilele nu sunt dezinfectate corespunzător, pot duce la diferite tipuri de infecții oculare. Glicerina prezenta în solutia Horien Ultra Comfort Maxi Pack vă asigura o îngrijire adecvată lentilelor.
Garantează curățarea precisă a lentilelor - lentilele colectează adesea poluanți periculoși pentru ochii omului. Soluția pentru lentile Horien Ultra Comfort Maxi Pack este capabilă să le îndepărteze pe toate, în special depozitele de proteine, lipide și praf.
Durată de viață extinsă a lentilelor - Horien Ultra Comfort Maxi Pack
Durată de viață extinsă a lentilelor - solutia de îngrijire vă permite să prelungiți durata de viață a lentilelor. Acest lucru înseamnă că, atunci când veți avea grijă de lentilele dvs., cu siguranță le veți putea folosi pentru tot timpul specificat de producător.
Hidratarea adecvată a lentilelor - lichidul conține formula umiditate dubla, care constă din două ingrediente hidratante. Primul este hipromeloză: se folosește de obicei la preparatele artificiale lacrimogene. Acest ingredient aderă bine la suprafața corneei și a conjunctivei. Este lipicios, flexibil și garantează hidratarea pe termen lung a lentilelor. Al doilea ingredient este glicerina, care are un efect de hidratare. Glicerina face posibilă legarea apei și dizolvarea grăsimilor.
 

Caracteristicile soluției pentru lentilele Horien Ultra Comfort Maxi Pack

 

Solutia pentru lentile Horien Ultra Comfort Maxi Pack este o versiune mărită și îmbunătățită a Horien Ultra Comfort. Folosește un nou sistem de deschidere și aplicare c-cap. De această dată sticla este transparentă, ceea ce vă permite să controlați starea de utilizare a produsului. Aspectul recipientului pentru lentile a fost modificat. Compoziția noului produs include glicerină cu un efect hidratant foarte puternic.

 

Ingrediente:

 

Horien UltraComfort este o solutie tampon sterila, care contine tampon boric si clorura de sodiu, impreuna cu sare de sodiu (EDTA ) si (PHMB), ca agenti de conservare.

  • 0,0001 % biguanid polihexametilen (PHMB),
  • 0,05 % din edetat disodic (EDTA),
  • poloxamina acidului boric,
  • clorura de sodiu,
  • borat de sodiu.

Soluția este disponibilă și în alte pachete:

Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
BrandHorien
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml4.499,00 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Horien Ultra Comfort Maxi Pack 360 ml+120 ml
Rating-ul dumneavoastra