Kit de curățare a lentilelor - Broasca

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
 

După cum știe toată lumea, folosirea lentilelor de contact este legată de îngrijirea lor zilnică, corespunzătoare. Pentru curățarea și dezinfectarea acestora, folosim lichide și preparate specializate, precum și seturi adecvate pentru depozitarea acestora. Cei mai tineri utilizatori ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de obligația de a avea grijă de lentilele lor.Pentru a-i facilita copilului dumneavoastră curățarea lentilelor de contact în orice situație, merită să-l echipați cu un kit special de curățare a lentilelor.

Setul de curățare a lentilelor Broasca este o cutie convenabilă și la îndemână pe care o putem lua cu noi aproape oricând și oriunde. Le puteți arunca cu ușurință într-o geantă sau rucsac, sau chiar le puteți pune în buzunar. Această cutie conține tot ce este necesar pentru îngrijirea lentilelor, un recipient pentru depozitarea acestora, un recipient special pentru lichidul de îngrijire a lentilelor și o pensetă mică de plastic care ne va ajuta la punerea lor. În plus, cutia conține o oglindă mică și compactă, care va fi utilă la schimbarea lentilelor.

Un recipient în formă de broască va fi alegerea perfectă pentru un copil, atât băiat, cât și fată. Merită să-ți echipezi copilul cu o trusă de curățare care nu numai că îi va fi mai ușor să își curețe lentilele în fiecare zi, dar îl va ajuta și să învețe cum să le îngrijească în mod regulat și cu atenție. Produsul este disponibil în mai multe variante de culoare.

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareBlue, Brown, Pink
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Kit de curățare a lentilelor - Broasca
Rating-ul dumneavoastra